Rennen! Lidl verkoopt kledingstomer voor een prikkie

Je scoort het apparaat voor nog geen twintig euro.

We kennen het allemaal: je wilt een bepaald kledingstuk aantrekken, maar zodra je het uit de kast pakt blijkt dat er allemaal kreukels inzitten. Balen! Een kledingstomer is dan dé uitkomst. Je pakt ‘m er snel bij en hebt de kreukels binnen no-time uit je kleding verwijderd. Heb je nog geen kledingstomer in huis? Trek dan een sprintje naar de Lidl, want daar scoor je het apparaat nu voor nog geen twintig euro.

Producten van kwaliteit

Van elektrische fietsen tot badjassen, meubels, kleding en airfryers: de Lidl verkoopt allang véél meer dan alleen de ‘gewone’ boodschappen. Vaak kun je bij de supermarktketen rekenen op een veel lagere prijs, terwijl de kwaliteit van het product niets afdoet aan andere producten. Dat geldt ook voor een nieuwe actie van de winkel. Lidl verkoopt nu namelijk een stoomapparaat dat al je kleding items binnen no-time kreukelvrij maakt – en dat voor een prikkie!

Functies

Het apparaat – dat ook nog eens voorzien is van een mooi design en dus niet misstaat in je badkamerkastje – heeft een vermogen van 1300 watt en een waterreservoir van 250 milliliter, wat ervoor zorgt dat je het apparaat niet continu hoeft bij te vullen. Je kunt de stomer gebruiken terwijl je kleding platligt, maar extra leuk is dat-ie een verticale stoomfunctie heeft. Hierdoor kun je je items zelfs kreukelvrij maken, terwijl ze gewoon in de kast hangen. Zo is een strijkplank helemaal overbodig!

Lidl kledingstomer
Beeld: Lidl

Klein prijsje

De kledingstomer is voorzien van verschillende handige accessoires, waaronder een borstelopzetstuk. Deze is er speciaal voor gemaakt om dunne en kwetsbare stoffen te stomen, hardnekkige kreukels aan te pakken en pluisjes te verwijderen.

En het belangrijkste van alles: het apparaat kost maar €19,99. Wie denkt dat dit te mooi is om waar te zijn, heeft het mis – want ook de beoordelingen liegen er niet om. Ren dus snel naar de winkel of bestel de kledingstomer online!

Bron: Tips en Weetjes, Fem Fem, Lidl | Beeld: Adobe Stock, Lidl

Laatste nieuws