Dit zijn de beauty favorites van Vera Camilla

We nemen een kijkje in het beautykastje van Vera Camilla!

Elke maand neemt Grazia een kijkje in het badkamerkastje van een beautyfanaat. Dit keer de favorieten van Vera Camilla.

Clean it, Baby

“Doordat ik rosacea en een gevoelige huid heb, kunnen huidverzorgingsproducten voor mij best tricky zijn. Irriterende ingrediënten als parfum mijd ik daarom. Met de Calm-lijn van Paula’s Choice weet ik dat ik goed zit. Deze cleanser gebruik ik bijna dagelijks.Hij is heel mild, maar maakt mijn huid goed schoon zonder ’m uit te drogen. En hij gaat ook roodheid tegen.”
Calm Ultra-Gentle Cleanser €28 (195 ml) Paula’s Choice

Finish je look

“Een kleur op mijn lippen maakt mijn look echt af. Deze matte lipstick van Laura Mercier is mijn all time favourite en perfect voor overdag. Hij is super licht, maakt je lippen zacht en blijft ook nog eens uren zitten. Plus: dankzij zijn dikke potloodvorm kun je ’m bijna met je ogen dicht opsmeren, zo makkelijk breng je ’m aan.”
Petal Soft Lipstick Crayon, in kleur Ella €29 Laura Mercier

Party hero

“Ik draag elke dag mascara. Als ik ’s avonds naar een feestje of première ga, wil ik ook mijn wimpers even een extra lik mascara geven. Doe je dat met een gewone mascara, dan worden je wimpers hard en dik. Van die spinnenpoten, niet mooi. Toen ik hoorde over deze droogshampoo-mascara van M.A.C was ik eerst sceptisch, maar wat een uitkomst is dit. Mijn wimpers zijn hierna gelift en gevuld, zo mooi. Deze zit vanaf nu standaard in mijn tas.”
Lash Dry Shampoo Mascara Refresher €30 M.A.C

 

Wondermiddel

“Ik ben dol op mijn geblondeerde haar, maar door het verven zijn mijn lokken wel droog en beschadigd. Om ze te verzorgen en voeden, moet ik eigenlijk regelmatig maskers en crèmes gebruiken. Alleen ben ik daar niet zo handig mee en vergeet ik het snel. Zo’n product als Wonder Water is voor mij ideaal. Het is supermakkelijk te gebruiken, je hoeft het maar acht seconden te laten intrekken en het voedt intensief. Mijn haar glanst daarna als een malle en voelt heerlijk zacht. Lifesaver!”
Elvive Wonder Water Dream Lengths €10,99 (200 ml) L’Oreál Paris

Paradepaardje

“De cc-crème van IT Cosmetics gebruik ik al jaren, want hij is gewoon de beste. Hij geeft een lichte dekking, zit vol huidverzorgende ingrediënten als hyaluronzuur en peptiden, en bevat SPF50. Dat laatste vind ik heel belangrijk, want ik verbrand supersnel. Ik mix ’m vaak op mijn hand met IT’s CC+ nude glow, waarna ik ’m aanbreng met een beautyblender. Zo heb ik meteen een mooie glow.”
Your Skin But Better CC+ cream SPF50 €39, in Fair Beige IT Cosmetics

Tekst: Babette Dessing | Beeld: BrunoPress/David Heukers 

Laatste nieuws