Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hebben: Wibra verkoopt té leuke mokken voor 'n prikkie

Ren naar de Wibra!

Ben jij nog op zoek naar mooie, nieuwe mokken voor in je keukenkastjes? Dan hebben wij heel erg goed nieuws voor je! De Wibra verkoopt namelijk té leuke mokken voor een spotprijsje. Enne, ze hebben ook nog eens heel veel weg van de populaire mokken van HK Living. Een échte win-win situatie, dus!

Té leuke mokken

Tegenwoordig vinden we alle koopjes met name op TikTok, want ja: wie gebruikt het populaire platform vandaag de dag nou niet? Zo zagen we eerder al deze té leuke houten geurkaarsen en verkocht de Wibra een mega handig product om je Airfryer schoon te houden. En ook dit keer zagen we weer wat pareltjes voorbijkomen op onze For You-page. Zo zijn we er achter gekomen dat de Wibra megaleuke mokken verkoopt. Wat moeten we toch zonder TikTok, right?

De zogeheten aardetinten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit menig interieur en inboedel, waardoor ook déze mokken niet mogen ontbreken in je keukenkastjes. Enne, laten ze nou precies lijken op de mokken van de Action lijken, je weet wel die mokken die weer heel veel weg hebben van de mega populaire mokken van HK Living. Dat wil je toch hebben?

@lisannekoning Welke kleur is jou favoriet? 😍 hoe leuk zijn deze mokken 😍 #interiortips #interieurinspiratie #interiordesign #mugs #mokken #pastel #wibra ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Rennen naar de Wibra!

Dat de mokken dus een gewild item zijn, dat is een ding wat zeker is. Het zal ons dan ook niks verbazen als deze Wibra-mokken binnen no-time zijn uitverkocht. Helaas kunnen we op de website van Wibra geen prijzen zien van deze mokken, maar de winkel kennende zul je er nooit de hoofdprijs voor moeten betalen. Wil jij dus betaalbare, maar érg populaire mokken? Ren dan snel naar de Wibra!

Bron: Fem-Fem | Beeld: TikTok, Gilmore Girls