Hilarisch: de bloopers uit het nieuwe seizoen van Sex Education

Wij komen niet meer bij!

Heb jij het nieuwe seizoen van Sex Education al gebinged? Met jou nog véél meer anderen! Natuurlijk is het lachen, gieren, brullen tijdens dit seizoen – hoe kan het ook anders. Enne, om de fans nóg harder te laten lachen, deelt Netflix nu de bloopers van het laatste seizoen. Hi-la-risch.

Bloopers

Helaas voor de diehard fans van de populaire serie is dit seizoen toch echt de laatste. Sad! En hoe treurig dit nieuws ook is, kunnen we er wel met een glimlach aan terugdenken. En speciaal voor dit final season, deelt Netflix nu een té leuk cadeautje met ons, namelijk: de bloopers. Ha!

Het vervolg

Seizoen vier gaat verder waar het derde eindigde. Na de sluiting van Moordale Secondary moeten alle studenten wennen aan hun nieuwe school: Cavendish Sixth Form College. Otis (Asa Butterfield) is ontzettend nerveus over het opzetten van een nieuwe kliniek en Eric (Ncuti Gatwa) maakt zich zorgen dat hij opnieuw de loser van de school wordt. Ondertussen probeert Aimee (Aimee-Lou Wood) nieuwe dingen uit, en studeert Maeve (Emma Mackey) in de VS. Otis mist Maeve enorm en probeert eraan te wennen dat hij niet langer het enige kind is thuis. Dat belooft veel goeds.

Laatste seizoen

“We zijn ongelofelijk trots op Sex Education en voelen ons dankbaar voor onze briljante schrijvers, cast en crew die zoveel passie stoppen in het maken van elke aflevering”, laat creator, hoofdschrijver en uitvoerend producent Laurie Nunn weten. “Ze hebben hard gewerkt om het laatste seizoen voor jullie te maken en we kunnen niet wachten om deze met jullie te delen.”

Jep, het laatste seizoen is dan nu eindelijk te zien op Netflix. Enne, misschien hebben we toch wel een beetje hartpijn. Wat moeten we immers zonder de goede adviezen van Otis, de avonturen van Eric en de leukste uitspraken van Aimee? It’s sad but it’s true: binnenkort zullen we dan toch écht afscheid moeten nemen van de studenten van Moordale.

Bron: Tag Mag, Grazia archief | Beeld: Sex Education

Laatste nieuws