Huh? Zo oud is de cast van Sex Education in het echt

Zijn het ook werkelijk allemaal tieners?

Heb jij net als wij het vierde seizoen van Sex Education in één week gebinged en weet je nu niet meer wat je moet kijken? We feel you. Gelukkig kunnen we je ondertussen wel wat leuke feitjes over de acteurs vertellen. Want wist jij dat de meeste acteurs eigenlijk veel ouder zijn dan hun rol in de serie?

Otis

Asa Butterfield, speelt in Sex Education natuurlijk de rol van de 17-jarige Otis. Hoe oud Asa in real life is? Een stukkie ouder, namelijk 26 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Asa Butterfield (@asabopp)

Jean

Jean Milburn wordt gespeeld door niemand minder dan Gillian Leigh Anderson. Gillian speelde onder meer in films en series zoals The Spy Who Dumped Me en The Crown. Gillian is 55 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gillian Anderson (@gilliana)

Eric

Ncuti Gatwa heeft de eer om de rol van Eric, Otis’ beste vriend, te vertolken. Eric is in de serie 17, terwijl Ncuti in het echt eigenlijk 30 jaar oud is. Wow!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Ncuti Gatwa (@ncutigatwa)

Maeve

Maeve Wiley wordt gespeeld door Emma Mackey. Emma komt oorspronkelijk uit Frankrijk en ging later naar Engeland om daar theaterwetenschappen te studeren. Ze is in real life 27 jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Mackey (@emmatmackeyoficial)

Adam

Adam Groff, oftewel Connor Swindells is in het echt ook 27 jaar. De acteur heeft zelfs in real life nog een relatie gehad met Aimee Lou Woods aka Aimee Gibbs. Helaas werd het uiteindelijk niks tussen de twee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Connor Swindells (@connor_swindells)

Ruby

Mimi Keene vertolkt de rol van de knappe Ruby Matthews. Ruby, die in het derde seizoen een relatie krijgt met Otis, is in het echt 25 jaar. Mimi speelde naast Sex Education ook in de serie EastEnders.

Aimee

Aimee Gibbs, werd gespeeld door Aimee Lou Wood (jep, ze mocht gewoon haar eigen voornaam gebruiken). Aimee had eigenlijk gesolliciteerd op de rol van Lily, maar de makers vonden haar beter bij Aimee passen. In het echt is ze 29 jaar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Lou Wood (@aimeelouwood)

Jackson

Jackson, ofwel de knappe en sportieve hunk van de serie, wordt gespeeld door Kedar Williams-Stirling. Ook hij heeft nogal een behoorlijk leeftijdsverschil met zijn karakter. Kedar is namelijk 28 jaar in real life.

Het vierde seizoen van Sex Education is vorige week eindelijk op Netflix verschenen. Helaas is dit ook meteen het laatste seizoen van de serie. Too bad!

Bron: Ze.nl | Beeld: Sex Education

Laatste nieuws