Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste to do's dit weekend

Je hoeft je niet te vervelen.

Chanel - Paris Streetstyle Fall Winter 2023

Weekend is here! En dus maken we plannen voor onze vrije dagen. Heb jij nog niks op de agenda staan, maar wil je wel wat leuks doen? We got you. Grazia tipt een paar leuke to do’s voor dit weekend. Komen ze:

Ga naar Dynamite

Amsterdam is een nieuwe hotspot rijker. Afgelopen donderdag opende Dynamite haar deuren aan de Reguliersgracht. Bij Dynamite kun je genieten van de lekkerste zelfgemaakte koekjes. Van Chocolate Chip Cookie Dough tot Cinnamon Buddies. Ook kun je bij Dynamite Dough balls in de wacht slaan. Deze balls kun je thuis afbakken, zodat je thuis verser dan verse koekjes hebt. Hoe leuk!

Waar:

Reguliersgracht 70

Amsterdam

Wanneer:

Woensdag - zaterdag

10.00 uur - 17.00 uur

Ga naar het Groninger Museum

In 2018 sprak Erwin Olaf een van zijn wensen uit de Volkskrant: "Ik zou het jammer vinden als er geen poging wordt gedaan om na mijn dood te kijken of ik tot de onsterfelijken kan behoren. Maar als dat niet lukt, even goede vrienden", deelde de fotograaf destijds. Het Groninger Museum heeft gehoor gegeven aan deze wens. Als eerbetoon aan de fotograaf – die op 20 september op 64-jarige leeftijd overleed – heeft het Groninger Museum een aantal van zijn werken opgenomen in de vaste collectie van het Groninger Museum.

In de tentoonstelling zijn elf foto's uit zijn uit de series Blacks, After Rodin en Chessmen te bewonderen.

Waar:

Museumeiland 1

Groningen

Wanneer:

Elke dag geopend van 10.00 uur - 17.00 uur

Volg een digitale opleiding voor content creators

Carolien Spoor weet alles van content creatie en heeft daarom SHOUTOUT ACADEMY opgericht. Met dit platform wil de actrice iedereen die enthousiast is over het maken van content alles leren over User Generated Content (UGC). "In deze cursus leer je alles over het creëren van content, ontvang je tips & tricks EN kun jij na de cursus direct bij 3 potentiële klanten pitchen voor jouw eerste UGC-opdrachten!"

De volledige cursus is vanaf 24 oktober beschikbaar, maar je kunt je nu al inschrijven. Met een early bird inschrijving, krijg je ook nog eens een korting van €100. Lees hier meer info.

Haken maar!

Haken is populairder dan ooit. Ben jij ook fanatiek aan het haken (of breien) geslagen? Dan zijn de Nederlandse Breidagen een dikke aanrader voor jou. Dit weekend vinden de Breidagen weer plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Hier is volop aandacht voor breien en haken – van inspirerende workshops tot uiteenlopende markt en natuurlijk een hoop sfeer: je kunt je handwerkhart dit weekend ophalen! Tickets voor het event zijn aan de deur te verkrijgen of vooraf te boeken via de site.

Waar: 

IJsselhallen

Rieteweg 4

Zwolle

Wanneer:

13 en 14 oktober

10.00 uur - 17.00 uur

Kijktips

Dit weekend valt er ook weer genoeg te streamen voor de thuisblijvers. Op Netflix vind je veel nieuwe titels: onder andere The Lost City met Sandra Bullock en Channing Tatum, horrordrama The Fall of the House of Usher en nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen van Love is Blind.

Beeld: NL Beeld