Te leuk! Snelle onthult eigen wassenbeeld in Madame Tussaud

'Oh mijn god wat raar', luidt zijn eerste reactie op het wassenbeeld.

Heel leuk nieuws voor fans van Snelle. De rapper heeft namelijk zijn eigen wassenbeeld gekregen in Madame Tussauds! Lars Bos, zoals Snelle echt heet, heeft het beeld vandaag zelf onthuld in het Amsterdamse museum. Enne, dat vond hij best wel gek om te zien.

Eervol en stoer

Aan Snelle zelf de eer om vandaag zijn eigen wassenbeeld te onthullen in Madame Tussauds. “Oh mijn god wat raar. Ben ik zo lang?” luidt zijn eerste reactie op het beeld. De artiest is totaal verbaasd over het resultaat. “Heh?” zegt hij nog steeds in volle verbazing als hij naast zijn eigen wassenbeeld staat. “Is echt weird toch dit?” Toch is Snelle maar wat trots op deze mijlpaal. “Je eigen wassenbeeld hebben is heel eervol. Het is ook ergens wel iets heel stoers.”

Het maakproces

Maar voordat zo’n wassenbeeld in het museum staat, gaat er natuurlijk nog heel wat aan vooraf. “Dat was een hele lange dag”, vertelt Snelle over het maakproces. “Het was ook een leuke dag. En het was een dag waarop ik ontdekte hoeveel moeite en energie er eigenlijk in zo’n beeld wordt gestopt”, deelt hij. “Ik weet nog wel dat we een half uur buiten hebben gestaan met alleen maar haarkleuren en dingen.”

Het wassenbeeld van Snelle draagt een cargobroek en een hoodie. “De outfit is gewoon casual”, omschrijft hij zelf. “Eigenlijk zoals ik er nu ook uitzie. Gympen, lekker relaxed broekie en een hoodie. Wat dat betreft een alledaagse outfit. Maar daar treed ik ook gewoon in op”, legt hij uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Snelle (@mcsnelle)

Jonge artiest in de collectie

Waarom Madame Tussauds Snelle heeft uitgekozen om aan de collectie toe te voegen? Daar hebben ze een goede reden voor. Het wassenbeeldenmuseum voerde vorig jaar een onderzoek uit onder Nederlandse bezoekers. Daarin zochten ze uit welke jonge artiest zij graag in de collectie wilden zien. Enne, you guessed it, Snelle kwam als favoriet uit de bus!

“Voor iedereen die met mij op de foto wil, dat kan nu hier. Ergens in het muziekhoekje in Madame Tussauds Amsterdam, daar vind je niemand minder dan mij”, lacht hij. Hoe leuk! 

Bron: Instagram @madametussaudsamsterdam, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws