Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Voor op de wishlist: BACARDÍ en Filling Pieces brengen capsule collectie uit

Dance the night away in deze te gekke items van BACARDÍ x Filling Pieces.

Het iconische rummerk BACARDÍ en streetwear label Filling Pieces hebben de handen ineengeslagen. Samen hebben ze een limited edition capsulecollectie ontworpen, die gelanceerd wordt tijdens Amsterdam Dance Event. Enne, de items uit deze kledingcollectie kunnen rechtstreeks op je wishlist!

BACARDÍ x Filling Pieces

BACARDÍ en Filling Pieces komen met een dancefloor-ready capsule kledingcollectie. Het doel? Je vrij te voelen om te bewegen en jezelf te kunnen zijn. Hear, hear! BACARDÍ omarmt individualiteit en moedigt iedereen aan to Do What Moves You. Het is dan ook geen toeval dat de lancering plaatsvindt tijdens een van 's werelds grootste dance-evenementen, namelijk ADE.

De merken hebben hun krachten gebundeld voor de limited edition BACARDÍ x Filling Pieces-collectie, die bestaat uit bovenkleding, hoodies, T-shirts, cardigan sweater, shirt én onmisbaar: dancing shoes. Daarin zien we de kenmerkende strakke silhouetten, colorblocking graphics en functionele ontwerpen waar Filling Pieces om bekendstaat natuurlijk terug, aangevuld met een unieke BACARDÍ Rum-twist. Hoe cool!

BACARDÍ capsule collectie collectie BACARDÍ capsule collectie fp BACARDÍ x fp filling pieces BACARDÍ

De collectie is vanaf 18 oktober online verkrijgbaar. Maar voor de ultieme BACARDÍ-experience shop je je ADE-look in de volledig omgebouwde Filling Pieces flagship store van Filling Pieces. Deze zal vijf dagen lang in het teken zal staan van muziek, verbinding én BACARDÍ perfect serve cocktails in de geheimzinnige speakeasy Bar.

Samenwerking

Met hun Do What Moves You-platforum, waar de tiendelige capsule collectie onderdeel van is, omarmt ‘s werelds bekendste rummerk authenticiteit. Dat BACARDÍ zich aansluit bij het Amsterdamse luxe streetwear merk Filling Pieces is dan ook geen toeval. Filling Pieces staat voor onafhankelijkheid, creativiteit en ambitie, en gelooft dat onze unieke verschillen juist de verbindende factor zijn. BACARDÍ wil momenten van zelfexpressie creëren, mensen aanmoedigen om zichzelf te zijn én hun de kracht geven om dit te laten zien. Een perfecte samenwerking, dus!

Ook Filling Pieces is blij met de natuurlijke samenwerking. Guillaume Philibert, oprichter en creatief directeur van Filling Pieces: "Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van een eigen stijl – wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ en dat is te gek!"

Lancering tijdens ADE

Het resultaat van deze samenwerking mag er zeker zijn! Volgende week, tijdens Amsterdam Dance Event, zal de flagshipstore van Filling Pieces in Amsterdam dé plek zijn waar het allemaal gebeurt. Stap binnen in een complete BACARDÍ-wereld, versmolten met die van Filling Pieces. Alles komt hier samen: feest, de collectie, een internationale line-up en perfect serve cocktails in de BACARDÍ speakeasy Bar – een verborgen plek die doet denken aan de speakeasy barren uit de jaren ‘20. Ook kun je genieten van geweldige muziek. Onder andere DJ’s Jarreau Vandal, CinCity, Philou Louzolo en Patrick Mason mixen elektronische muziek en de Sound of Rum zoals nooit tevoren en nemen je mee in het gevoel van de familiefeesten die BACARDÍ vroeger gaf.

De BACARDÍ x Filling Pieces capsule collectie is vanaf donderdag 19 oktober te koop in de pop-up flagshipstore van Filling Pieces op Spuistraat 168 in Amsterdam en online vanaf woensdag 18 oktober via de website van Filling Pieces. De flagshipstore gaat elke dag om 11.00 uur open en is vanaf 18.00 uur alleen toegankelijk op aanmelding. Dit kan via de RSVP-link die tijdens de week van ADE elke ochtend om 11.00 uur in de Instagram Stories van Filling Pieces verschijnt. Enne, extra leuk: de toegang is gratis!

Bron: BACARDÍ X Filling Pieces | Beeld: Max Bublak