Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s Beauty Issue ligt nu in de winkel!

Get it while it's hot!

Loiza Lamers straalt op de cover van Grazia's Beauty Issue. In een exclusief interview vertelt het model meer over haar dromen, kinderwens en grote liefde Jelle. ‘Terugkijkend was het liefde op het eerste gezicht.’

Verder in dit nummer:



✨ Wat voor Joy en Daní in B&B Vol Liefde begon als een spannend avontuur zonder verwachtingen, eindigde in een prachtig liefdesverhaal. De tortelduifjes wonen inmiddels samen en vertellen over hun toekomstplannen.

✨ Pommelien Thijs is hot! Ze speelt de hoofdrol in Netflix-serie Knokke Off, maakt liedjes met MEAU en Jaap Reesema én tourt met haar muziek door België en Nederland. Maak kennis met de Vlaamse zangeres en actrice.

✨ Ze zijn de kings van de dj booth als ze met Kris Kross Amsterdam op het podium staan, en hebben met Stay (Never Leave) alwéér een hit. Jordy en Sander Huisman over draaien met je broer, het Songfestival én groupies.

✨ Ook dit najaar kunnen we fashion wise niet om Barbie heen. Roze, rozer, knalroze blijft dé trend. Van toffe one-shoulder tops tot warme winterjassen: we hebben de mooiste items voor je op een rijtje gezet.

✨ Nieuw seizoen, nieuwe trends. Hoog tijd voor een beauty-update! Welke beautytrends gaan we overal zien, welke celebs zijn ermee gespot en hoe maak je de look zelf?

✨ Jaarlijks worden duizenden vrouwen gestalkt en volgens recente cijfers vragen elk jaar ook duizenden vrouwen om een beschermingsmaatregel, zoals een contactverbod. Sherill werd negen maanden gestalkt door haar ex. ‘Ik was 24/7 bang.

Dit en nog véél meer lees je in Grazia's Beauty Issue. Nu in de winkel of bestel ‘m via Tijdschrift.land.

Ook kun je in dit issue weer genieten van de columns van Jaimie Vaes en Mascha Feoktistova én lees je interviews met onder anderen Tess van Zalinge, Ashley Park, Pommelien Thijs, Charlize Theron, Sylvia Geersen en Rikkie Kollé.

Fotografie: Kee & Kee @ Sticky Stuff