Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig! Prince Charmings Marvin betrokken bij een kettingbotsing

'Door een hele snelle filevorming ontstond er een kettingbotsing'

Freelodge Village omgetoverd tot VideoLAND

Hoewel een ongeluk vaak in een klein hoekje zit, was dat hoekje voor Marvin Wijnans niet zo klein. De realityster deelt namelijk op zijn Instagram-stories dat hij betrokken is geraakt bij een kettingbotsing. Gelukkig zijn hij en zijn collega er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, maar de auto daarentegen wat minder goed, zo is te zien.

Kettingbotsing

"Leuke start van mijn dag vandaag.. NOT! Ik was samen met mijn collega onderweg naar een overleg in Zwolle.. Door een hele snelle filevorming ontstond er een kettingbotsing en ik was de laatste in de rij", zo schrijft hij in de story. "We zijn beide gelukkig ongedeerd, maar zoals jullie zien is mijn auto er minder goed van af gekomen 😅" Wel eindigt hij zijn verhaal met een positieve noot: "Eind goed al goed!" Op de foto is te zien hoe zijn auto een beste klap heeft gemaakt, waardoor de zijkant van de bumper helemaal loshangt. Oei!

Kerstsferen

Nog niet zo heel lang geleden zagen we in diezelfde auto nog een vrolijke Ferdi zitten die zich al helemaal waande in de kerstsferen. “POV: It’s October, but your husband is a Christmas child“, schreef Marvin eerder deze week bij een hi-la-rische video. Enne, als we de video mogen geloven spant Ferdi écht de kroon als het gaat om kerst. Zo zagen we dat hij gezellig in zijn auto zat vol met kerstverlichting én zuurstok. Tsja, je houdt van kerst of je houdt er niet van, toch? “Who’s also ready? 🙌🎄🎅🏻 #christmasiscoming”, vraagt Marvin dat ook aan zijn volgers in de caption.

However, Ferdi is niet de enige die zich al helemaal voorbereid op kerst, zo kunnen we wel stellen als we naar de comments kijken. “Soooooo ready! Kan voor mij niet vroeg genoeg”, reageert iemand onder de video. “Jaaaa 😍 Ik zit ook al 3 weken in dubio of het veroorloofd is om de kerstboom op te zetten 😂😂”, schrijft iemand anders. Anderen reageren met: “Heerlijk 😍🔥 Ik doe ook al lekker foute kersttruien aan!”, “Bij mij staat de boom al sinds afgelopen zonder”, en “Hahahaha kan je nooit te vroeg mee beginnen.”

Bron: Instagram @marvin.wijnans | Beeld: NL Beeld, Instagram @marvinwijnans