Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hilarisch! Zoontje Bobby steekt de draak met Chantal Janzen

Haha!

Persdag Blow Up

Het vijf jarige zoontje van Chantal Janzen, Bobby, zorgt regelmatig voor hilarische momenten in huize Janzen-Geeratz. Chantal deelt de streken van haar zoontje regelmatig op Instagram en ook dit weekend was het weer raak.

Groot gezin

Chantal is al jaren happy together met Marco en in 2014 stapten ze in het huwelijksbootje. Samen kregen ze twee zoonsJames en Bobby. Marco had ook al drie kinderen uit zijn eerdere relatie, dochters Esmée en Isaa en zoon Zion. Met zijn zevenen vormen ze one big happy family. Op Instagram deelt Chantal Janzen regelmatig kiekjes van haar kids. Met name Bobby valt in de smaak bij haar volgers, zo bleek ook dit weekend weer uit een quote die de presentatrice deelde.

Voetballen met Bobby

Chantal deelt in haar Instagram Stories een hilarische uitspraak van haar zoontje. "We voetbalden, ik scoorde. Ik zei: Best een goede goal, was dat toch? Zegt Bobby: 'Ja hoor, voor iemand als jij'" Ha! Chantal kon wel lachen om de uitspraak van Bobby, want in de volgende story grapt ze: "Ik heb hem nooit gemogen".

Even wennen

Hoewel ze nu one big happy family zijn, was het in het begin voor Chantal best wel even wennen dat haar man ook nog drie kids had. Dat vertelde ze onlangs in de in de podcast V4der van Pepijn Lanen. “Ik heb ze bewust op afstand gehouden en niet opgedrongen als nóg een ouder”, legde ze uit. “Als ze dan ieder weekend bij ons kwamen, dan dacht ik altijd: wacht, dit is hun tijd met hun vader. En dan ging ik me heel snel afzonderen. Ik ging boven televisie kijken, iets anders doen of naar een vriendin.” Nu ze daarop terugkijkt ziet ze het toch anders. “Dat heb ik eigenlijk te lang gedaan.”

Bron: Instagram @chantaljanzen | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Utrecht/20220601 - Persdag / activatie van Blow Up. Vrijdag 3 juni start het nieuwe RTL 4 programma 'Blow Up'. Voor het eerst in de wereldwijde geschiedenis schitteren ballonartiesten in een entertainment-programma, waarbij ze heel Nederland wekelijks verrassen met prachtige, bijzondere kunstwerken. In de kleurrijke familieshow 'Blow Up' gaan Nederlandse ballonartiesten de strijd met elkaar aan voor de felbegeerde titel. De ontwerpen van de deelnemers gaan óneindig ver; ze creëren hele werelden, maken studiohoge dieren, blazen hele bloemenzeeën en toveren zelfs high fashion creaties uit ballonnen. Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Presentatie-duo Martijn Krabbé en Chantal Janzen en Internationaal ballon-artiest en vast jurylid Guido Verhoef