Zien: zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit

De 21-jarige Gaby ziet er heel anders uit.

Gaby Blaaser kennen we tegenwoordig van haar liefdesavontuur in De Bachelorette en haar eigen Videoland-show In Shape met Gaby. Hoewel Gaby op dit moment vooral een carrière als presentatrice ambieert, timmerde ze vroeger aan de weg als actrice. Enne, daar hebben wij een aantal leuke beelden van.

Jonge Gaby

Voordat Gaby haar carrière als Insta-model startte, werd ze bekend als actrice in SpangaS. Gaby kroop hier als 21-jarige in de rol van Jolé. Niet veel later verscheen Gaby ook als actrice in Onderweg naar Morgen.

Eind 2014 maakte Gaby haar intrede op de set van Goede Tijden Slechte Tijden. Ze kroop hier een jaar lang in de rol van Sacha Kramer. Inmiddels is Gaby niet meer op de buis te zien als actrice, maar gelukkig hebben we de oude beelden nog. Op onderstaande foto's zie je namelijk de jonge Gaby in de serie SpangaS.

Pikante foto’s

Dat de knappe Gaby er tegenwoordig wel anders uitziet, hoeven we je uiteraard niet te vertellen. De presentatrice weet haar Instagram-volgers regelmatig te verrassen met een aantal pikante kiekjes. Enne, omdat we fan zijn van Gaby haar stunning looks, zetten we een aantal foto's voor je op een rij.

Bron: SpangaS, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress, YouTube

Laatste nieuws