Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De liefdesrelaties van deze beroemdheden zullen je verbazen!

Perspresentatie Sinterklaasboeken 2021

Carlo Boszhard

Carlo Boszhard is een veelbesproken persoon in de entertainmentwereld. We kennen hem natuurlijk allemaal, maar weet je ook wie zijn partner is en hoe hij eruit ziet? Vandaag zullen we dit mysterie voor je oplossen en je laten zien wie de partner is van Carlo Boszhard.

Ga door naar de volgende pagina om te beginnen met onze lijst van verrassende liefdesrelaties van beroemdheden.

Mathieu van der Poel & Roxanne Bertels

Mathieu van der Poel is een in België geboren Nederlands wielrenner. Hij rijdt voor de Belgische wielerploeg Alpecin-Fenix en werd in 2015 op twintigjarige leeftijd de jongste wereldkampioen veldrijden aller tijden. Ook werd hij drie keer Europees kampioen veldrijden en zes keer Nederlands kampioen veldrijden.

De vriendin van Mathieu van der Poel heet Roxanne Bertels. Ze komt uit België en werkt op de marketingafdeling van automerk Porsche. De twee hebben elkaar ontmoet toen Mathieu voor een campagne van Porsche naar Finland afreisde. De twee zijn sinds 2018 samen en lijken nog steeds stapelgek op elkaar te zijn.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Max Verstappen & Kelly Piquet

Max Verstappen is een Nederlands-Belgisch autocoureur en de zoon van voormalig Formule 1 autocoureur Jos Verstappen. Op 12 december 2021 werd hij de eerste Nederlandse Formule 1-wereldkampioen ooit. Hij rijdt bij het team van Red Bull Racing. Door het succes van Max werd de belangstelling voor Formule 1 in Nederland een stuk groter.

De grote liefde van Max Verstappen heet Kelly Piquet. Kelly is een Braziliaans-Nederlands model en columniste. Uit een eerdere relatie met Formule 1-coureur Daniil Kvyat heeft ze een dochtertje die Penélope heet. Max en Kelly zijn sinds eind 2020 samen en hebben elkaar ontmoet rondom een Formule 1-circuit.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Alexander de Croo & Annik Penders

Alexander De Croo is een Belgisch politicus en de premier van België. Hij is de eerste Vlaamse premier in iets minder dan 10 jaar. Voordat hij de politiek inging, werkte De Croo als consultant en richtte hij verschillende ondernemingen op. In 2020 werd hij na 492 dagen kabinetsonderhandelingen de premier van België.

Zijn vrouw, Annik Penders, is een vrouw met een succesvolle carrière. De twee leerden elkaar kennen toen ze bij hetzelfde consultancybedrijf werkten. Na de geboorte van hun eerste kindje besloot Alexander de taak van huisvader op zich te nemen, waardoor Annik zich volledig kon richten op haar carrière.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Arjen Lubach & Martine de Jong

Arjen Lubach is een Nederlandse cabaretier en presentator die vooral bekend is vanwege zijn satirische programma Zondag met Lubach, waarin hij het nieuws van de week behandelde. Hiernaast is Arjen ook bekend als schrijver en zanger. Het nummer Jelle, uitgebracht onder het pseudoniem Slimme Schemer, werd een regelrechte hit in 2001.

Zijn vriendin is Martine de Jong, die bekend is als columnist van De Volkskrant. Hiernaast is Martine art-director en schrijfster. Ze heeft twee kinderen uit een vorige relatie, waar Arjen nu dus stiefvader van is. De twee houden hun relatie het liefst uit de schijnwerpers en delen weinig over hun privéleven.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Chantal Janzen en Marco Geeratz

Chantal Janzen is een Nederlandse actrice en musicalster, die in grote producties als Tarzan, Hij Gelooft In Mij en Wicked speelde. Ook werkt ze als televisiepresentator, waardoor ze al snel een bekend gezicht werd op de Nederlandse televisie. Zo presenteerde ze The Voice of Holland en het Eurovisiesongfestival in 2021.

Chantal is getrouwd met Marco Geeratz, een succesvol ondernemer. De twee leerden elkaar al vroeg kennen. Ze groeiden beide op in het Limburgse Tegelen, maar gingen daarna allebei hun eigen kant op. In 2006 kwamen ze elkaar weer tegen in Amsterdam en sloegen ze aan het daten. Ze trouwden in 2014.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Dionne Stax en Steven Jansen

Dionne Stax is een Nederlandse journalist en presentator. Ze werd vooral bekend als nieuwslezeres bij het NOS Journaal. Van 2013 tot 2019 presenteerde ze hier het nieuws. Vanaf 2019 besloot ze een andere weg in te slaan en presenteerde ze andere soorten programma’s als Stax&Toine en DNA Onbekend.

Haar grote liefde, Steven Jansen van het DJ-duo Lucas & Steve, ontmoette ze tijdens opnames van het programma De 3 sterren camping. De twee werden smoorverliefd op elkaar en zijn nu sinds 2021 samen. Ze zien er erg gelukkig uit samen en we wensen hen het allerbeste!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Eva Jinek & Dexter van der Voorn

Eva Jinek werd geboren in Amerika, maar verhuisde op elfjarige leeftijd naar Nederland, omdat haar Tsjechische ouders wilden dat hun kinderen opgroeiden in Europa. Ze studeerde Amerikaanse geschiedenis en werkte bij de buitenlandredactie het NOS journaal. Tegenwoordig is ze vooral bekend vanwege haar eigen talkshow, Jinek.

Ze is stapelverliefd op Dexter van der Voorn, wie ze leerde kennen toen hij als productieleider van één van haar programma’s werkte. Ze leerden elkaar kennen in 2016 en trouwden in 2020. De twee zijn smoorverliefd en we hopen dat ze nog lang bij elkaar blijven

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Wendy van Dijk & Erland Galjaard

Wendy van Dijk is een actrice en presentatrice die vooral bekend is vanwege het presenteren van talentenjachten als X Factor en The Voice of Holland. Ze heeft ook haar eigen programma’s gepresenteerd, waaronder het succesvolle programma Ushi en Van Dijk, waarin ze het typetje Ushi Hirosaki speelde. Als Ushi interviewde van Dijk dan bekende personen, die ze dan vreemde vragen stelde. Aan het eind van het interview onthulde ze haar ware identiteit.

In 2014 trouwde Wendy van Dijk met haar grote liefde Erland Galjaard, voormalig programmadirecteur van RTL Nederland. De twee stapten op het idyllische eiland Ibiza in het huwelijksbootje. Lange tijd leek er sprake van een sprookjeshuwelijk, tot er berichten naar buiten kwamen dat het toch niet altijd helemaal koek en ei was tussen het showbizzkoppel. Inmiddels schijnen de twee regelmatig in verschillende huizen te wonen.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Victor Abeln & Renee Boertje

Deze barman is vooral bekend bij het Nederlandse publiek door zijn felblauwe ogen en vlotte babbel. In het programma First Dates is hij het aanspreekpunt voor de kandidaten voor ze hun date ontmoeten. Kijkers sloten Victor Abeln al snel in hun hart.

Inmiddels heeft de First Dates-barman, die elke draaidag met prille liefdes in aanraking komt, zijn eigen grote liefde gevonden. De twee ontmoeten elkaar in een bar in Amsterdam. De vlam sloeg snel over, want pas twee weken na hun eerste ontmoeting gingen de twee al samen naar Curacao.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Mart Hoogkamer & Jennifer van Ooijen

Ik ga zwemmeeeeeeen… in Bacardi Lemmeeeeeeeeeeen. Wie kent deze zomerhit niet? Mart Hoogkamer werd in één klap bekend toen zijn hit Ik Ga Zwemmen de top 40 veroverde. De Nederlandse zanger, die eerder meedeed aan Holland’s Got Talent 2016, is inmiddels een graag geziene gast op festivals en feesten.

De zanger heeft al een tijdje een relatie met de drie jaar oudere Jennifer van Ooijen. Mart wist al vrij snel dat ze de ware was: na vier maanden liet hij haar naam op zijn lichaam tatoeëren. Hiermee wilde hij haar laten zien dat hij het meent. Jennifer heeft een eigen fashion-boetiek en werkt daarnaast als make-up artist.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Miljuschka Witzenhausen & Philip van Ierschot

Miljuschka Witzenhausen is een BNer die onder andere als model en actrice werkt. Via haar modellenbureau kwam ze terecht bij TMF, waar ze twee jaar lang als VJ werkte. Sindsdien is ze te zien geweest bij verschillende andere zenders. Tegenwoordig presenteert ze voornamelijk programma’s over koken en eten.

Miljuschka is gescheiden en heeft twee kinderen, maar heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden. De gelukkige is Philip van Ierschot. Philip is videoproducer en leerde Miljuschka in 2017 kennen toen ze samen aan een televisieprogramma werkten. Het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar inmiddels zijn de twee dus toch al jaren samen.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Marc Overmars & Chantal van Woensel

Marc Overmars is een voormalig profvoetballer. Hij stond vooral bekend om zijn snelheid als vleugelspeler. Hij voetbalde bij Barcelona, Arsenal en Ajax. Met Ajax won hij kampioenschappen als de UEFA Super Cup en de UEFA Champions League. In 2022 kwam hij negatief in het nieuws nadat bekend werd dat hij grensoverschrijdende berichten had gestuurd aan vrouwelijke collega’s.

Hij is getrouwd met Chantal van Woensel, die voormalig Miss Nederland is. In 1995 werd ze verkozen tot Miss Holland en deed ze mee aan de Miss Universe verkiezing, waarbij ze 22e werd. Kort na deze verkiezing ontmoette ze Marc en kregen de twee een relatie.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Anouk Teeuwe & Dominique Schemmekes

Anouk is de populairste rockzangeres van Nederland. In 1997 brak ze door met haar single Nobody’s Wife en sindsdien heeft ze altijd in de schijnwerpers gestaan, met verschillende albums en singles. In 2015 werd Anouk één van de coaches van The Voice of Holland. Dit bleef ze tot 2022 doen.

In 2015 bracht Anouk haar eerste Nederlandstalige nummer uit: Dominique. Dit was ook de naam van haar vriend. Dominique Schemmekes is een Nederlandse basketbalcoach, MMA-vechter en voormalig basketbalspeler. De twee zijn sinds 2014 samen en hebben een dochter. Ze zijn al een hele tijd verloofd, maar over een bruiloft is nog niks bekend.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Viktor Verhulst & Sarah Puttemans

Viktor Verhulst is een Vlaamse presentator en de zoon van Gert Verhulst. Hij deed onder andere mee aan programma’s als Boxing Stars en De Slimste Mens ter Wereld. Hierna presenteerde hij het programma Love Island, een co-productie tussen België en Nederland. Het guilty pleasure genre bleek hem te liggen, want in 2021 was hij weer te zien als presentator van een soortgelijk programma. Dit keer presenteerde hij Temptation Island: Love or Leave.

Zelf is Viktor helemaal smoorverliefd op zijn vriendin Sarah Puttermans. Hoewel de influencers in interviews en vlogs weinig over Viktor praat, ze niet in zijn realityshow te zien was én ze vrijwel nooit samen gespot worden, hebben ze wel degelijk een relatie. De influencer is de dochter van twee succesvolle vastgoedondernemers. Ze neemt haar volgers in haar vlogs mee in haar luxeleventje.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Erik Goossens & Bieke Ilegems

De Belgische acteur en zanger Erik Goossens werd bekend bij het grote publiek als Peter in het programma Familie, waarin hij van 1991 tot 1995 speelde. Daarnaast zong hij in de groep Leopold 3, waarmee hij twee keer de prijs van populairste band tijdens Het Gouden Oog won. In 2014 won Erik het programma Dansdate, samen met zijn grote liefde.

Zijn grote liefde is Bieke Ilegems: een Vlaamse actrice. Samen vormen ze een echt showbizzkoppel. Hoewel hun huwelijk lange tijd een sprookje leek, onthulde ze op een gegeven moment dat haar man Erik een affaire had gehad. Tegenwoordig zijn de twee nog steeds bij elkaar, dus het lijkt alsof ze hem vergeven heeft voor zijn fout.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Kathleen Aerts & Steven Van Hoof

Kathleen Aerts werd beroemd als de eerste blonde zangeres van de Vlaamse meidengroep K3. Samen met Karen Damen en Kristel Verbeke veroverde deze meidengroep in 1998 de harten van veel kleine kinderen. In 2009 gaf ze haar laatste optreden met K3. Ze bracht hierna 3 solo-albums uit.

Kathleen verhuisde in 2015 met haar gezin naar Paarl in Zuid-Afrika, waar ze een eigen reisbureau heeft. Deze runt ze samen met haar man, Steven van Hoof. De twee schijnen nooit ruzie te hebben en zelfs na 12 jaar huwelijk nog ontzettend veel liefde voor elkaar te voelen. Ze vormen een goed team.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Gert Verhulst & Ellen Callebout

Gert Verhulst is een Belgische mediaondernemer, producent, presentator, acteur en zanger. Hij richtte in 1996 Studio 100 op, waar verschillende enorm populaire producties uitrolden. Onder andere Samson en Gert, Kabouter Plop, Big & Betsy, Piet Piraat, Mega Mindy en Het Huis Anubis kwamen uit dit productiehuis. In 2017 werd Verhulst de rijkste zanger van België, met een geschat vermogen van 56 miljoen euro.

Gert is getrouwd met Ellen Callebout. De twee zijn al sinds 2007 een koppel. Ze hebben een pauze van 6 maanden gehad, nadat Gert verliefd was geworden op K3-zangeres Josje, maar zijn inmiddels weer samen. “Zowel Gert als ik hebben onszelf beter leren kennen. We zijn er als koppel sterker uitgekomen. Die breuk is achteraf bekeken het beste wat ons is overkomen,” vertelt Ellen.

Katja Schuurman & Niek Schrijvershof

Katja Schuurman is al jaren een bekende naam uit de mediawereld. De actrice, zangeres en presentatrice was in 1993 voor het eerst op de buis te zien. Haar echte doorbraak volgde in 1994, toen ze de rol van Jessica Harmsen vertolkte in Goede Tijden Slechte Tijden. Sindsdien is ze niet meer weg te denken uit het rijtje BNers.

Na gestrande huwelijken met acteur Thijs Römer en chef-kok Freek van Noortwijk heeft Katja Schuurman nu een relatie met de zeventien jaar jongere Niek Schrijvershof. Deze sportieve man emigreerde een paar jaar geleden naar Ibiza, met een paar vrienden. Daar hebben de twee elkaar dan ook ontmoet.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Yvon Jaspers & Pieter van Beukering

Yvon Jaspers is al meer dan 17 jaar hét gezicht van het AVROTROS programma Boer Zoekt Vrouw. Hiervoor presenteerde ze onder andere de kinderprogramma’s Klokhuis en ZigZag. De in Boxtel geboren presentatrice heeft hiernaast ook kinderboeken geschreven en in een aantal televisieprogramma’s geacteerd. Haar grote droom is het beginnen van haar eigen boerderij.

De liefde heeft Yvon Jaspers jaren geleden al gevonden. Ze is al meer dan 21 jaar samen met haar grote liefde Pieter van Beukering, die als milieu-econoom aan de Vrije Universiteit van Amsterdam werkt. De twee werden gekoppeld door een vriend en zijn sindsdien samen. De twee hebben samen een zoon, Tijl, en een dochter, Keesje.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Patricia Paay & Robbert Hinfelaar

Patricia Paay is een zangeres die is uitgegroeid tot een echte “mediapersoonlijkheid”. Ze brak in 1967, op 18-jarige leeftijd, door met de hit Je bent niet hip. In 1982 werd ze lid van de populaire meidengroep Star Sisters, samen met haar moeder Elles Paay en haar zus Yvonne.

In november 2016 trouwde Patricia voor de vierde keer, met Robert Hinfelaar. De miljonairszoon, die wel 35 jaar jonger is dan Patricia, werkt als meubelverkoper bij een stuntwinkel in zitmeubelen. De twee leerden elkaar kennen in 2003, toen zijn rijke familie rondgeleid werd in het huis dat zij op dat moment kochten van Patricia Paay en haar ex-man Adam Curry.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Kees van der Spek & Annabelle van der Spek

Kees van der Spek is een misdaadjournalist die landelijke bekendheid kreeg als rechterhand van Peter R. De Vries. Hij werkte vanaf 1996 eerst als bureauredacteur, en later als verslaggever en regisseur bij zijn programma Peter R. De Vries, misdaadverslaggever. In 2012 kreeg Van der Spek zijn eigen programma’s, waaronder Oplichters in het buitenland en Oplichters op het internet.

De vrouw van Kees, Annabelle van der Spek, werkt zelf ook bij de televisie. Bij productiemaatschappij IDTV verzorgt ze de personeelszaken. Hierdoor begrijpt ze gelukkig dat haar man vaak van huis is voor opnames. De twee trouwden in 2004 en hebben samen twee kinderen.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Rik van de Westelaken & Felix

Rik van de Westelaken is een Nederlandse presentator die vooral bekend werd door het presenteren van het achtuurjournaal. Hij begon zijn carrière bij omroep Kersenland in Uden en de Amsterdamse omroep AT5 en stroomde hierna door naar de NOS. Tegenwoordig is Rik te zien als presentator van het populaire programma Wie is de Mol.

Lange tijd dacht Rik dat het hem niet meer zou lukken om de liefde van zijn leven te vinden. Na drie gestrande serieuze relaties die negen, vijf en drie jaar duurden, dacht hij zijn portie verliefdheden wel gehad te hebben. Maar nee! Hij werd smoorverliefd op zijn Felix en woont met hem samen in een luxe appartement in Amsterdam.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Karen Damen & Anthony van der Wee

Karen Damen werd beroemd als zangeres van de Vlaamse meidengroep K3. Samen met Kathleen Aerts en Kristel Verbeke veroverde deze meidengroep in 1998 de harten van veel kleine kinderen. Haar laatste optreden met K3 was in 2016, waarna de hele groep plaats maakte voor een nieuwe bezetting.

De grote liefde van Karen, Anthony van der Wee, vroeg haar in 2008 ten huwelijk. Door haar drukke carrière besloten ze het daadwerkelijke trouwen een tijdje uit te stellen. Of zeg maar gerust een tijd, want ze stapten pas in 2016 in het huwelijksbootje. Anthony is net zo musical als zijn vrouw. Hij is de drummer van de Vlaamse band The Ditch.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Kristel Verbeke & Gene Thomas

Kristel Verbeke werd beroemd als zangeres van de Vlaamse meidengroep K3. Samen met Kathleen Aerts en Karen Damen veroverde deze meidengroep in 1998 de harten van veel kleine kinderen. Haar laatste optreden met K3 was in 2016, waarna de hele groep plaats maakte voor een nieuwe bezetting.

Kristel is getrouwd met de Vlaamse zanger Gene Thomas. De twee zijn al sinds 1999 bij elkaar en hebben naar eigen zeggen nooit een moeilijke periode gehad. Ze zijn nog steeds smoorverliefd op elkaar en uiten dit ook nog dagelijks. “Ik krijg nog bijna elke avond een voetmassage,” zei Kristel ooit. “Ik kan me niet voorstellen dat de liefde tussen ons ooit zal stoppen.”

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Niels Albert & Valeska Albert

Niels Albert is een voormalig veldrijder uit België die wereldkampioen werd in 2009 en 2012. Hij begon zijn carrière als BMXer maar koos later toch voor het lucratievere veldrijden. In die wereld werd hij direct beschouwd als groot talent. In 2014 werd hij gedwongen te stoppen met de sport vanwege hartritmestoornissen. Hij zwaaide op 5 augustus 2014 zijn fans uit en runt nu zijn eigen fietsenwinkel.

Niels is inmiddels getrouwd met zijn grote liefde, Valeska. De twee leerden elkaar kennen op het festival Tomorrowland, toen Niels nog getrouwd was met zijn eerste vrouw Chantal. Toch liet haar aantrekkingskracht hem niet los. Na het stranden van het huwelijk tussen Niels en Chantal stond niets hen meer in de weg.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Hugo de Jonge & Mireille de Jonge

Nederland kent Hugo als degene die de post van Minister van Volksgezondheid bekleedde tijdens de coronacrisis. De politicus van het CDA stond zij aan zij met minister president Mark Rutte tijdens de coronapersconferenties. Hoewel Hugo dus vooral bekend staat vanwege zijn professionele carrière als politicus, heeft hij natuurlijk ook een privé-leven.

Dit privé-leven deelt hij met Mireille, zijn vrouw. De twee ontmoetten elkaar op de middelbare school in 1995 en zijn sindsdien samen. Voordat Hugo het politieke pad koos, werken ze beide in het onderwijs. Ze hebben zelfs een tijdje op dezelfde school gewerkt, hij als adjunct-directeur en zij als schoolmaatschappelijk werker.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Jesse Klaver & Jolein Klaver

Jesse Klaver is een Nederlands politicus en Tweede Kamerlid van GroenLinks. Zijn vader is Marrokaans en zijn moeder was Nederlandse van Indische afkomst. Klaver is sinds 2010 Kamerlid en sinds 2017 is hij lijsttrekker voor GroenLinks. Hij werd geboren in Roosendaal op 1 mei 1986 en volgde het vmbo in Prinsenbeek, Noord-Brabant.

In 2013 trouwde hij met zijn liefde Jolein Klaver. Het stel heeft samen drie zoons. De twee leerden elkaar al vroeg kennen, want ze zaten samen op dezelfde kleuterschool. Twintig jaar later ontmoetten de twee elkaar weer, waarna ze al snel halsoverkop verliefd werden op elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Johnny de Mol & Anouk van Schie

Johnny de Mol is een Nederlands televisiepresentator en acteur. Hij is de zoon van mediamagnaat John de Mol en het neefje van Linda de Mol. Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma ging Johnny de televisiewereld in, waar hij eerst achter de schermen begon. In 2000 was hij voor het eerst zelf te zien op televisie, als Sylvester Koetsier in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden.

In het verleden had Johnny relaties met Chantal Janzen, Bridget Maasland en Josje Huisman. Sinds 2016 heeft hij een relatie met Anouk van Schie, de zangeres van de meidengroep Kus. In 2018 trouwden de twee. Samen hebben ze twee zonen.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Louis van Gaal & Truus van Gaal

Louis van Gaal is één van de meest succesvolle Nederlandse voetbaltrainers. Tijdens zijn carrière heeft hij clubs als Ajax, FC Barcelona, Bayern München en Manchester United gecoacht. Ook werkte van Gaal als bondscoach van het Nederlands elftal. Tijdens zijn eigen profvoetbalcarriere is hij vooral actief geweest voor Sparta Rotterdam.

Louis trouwde in 2008 in het Portugese Albufeira met Truus Opmeer. De twee leerden elkaar kennen in 1994, op het WK in de Verenigde Staten, maar het duurde dus 14 jaar voor ze met elkaar het huwelijksbootje instapten. Truus werkte als gastvrouw en zo ontmoette ze haar toekomstige man.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Marieke Elsinga & Sander van Haperen

Marieke Elsinga is een Nederlands radiopresentatrice die vooral bekend is van haar radioprogramma’s bij Qmusic. Hier kwam ze in 2012 terecht, toen ze een radio opleiding volgde binnen deze zender. In 2019 won ze de Zilveren RadioSter Vrouw als beste vrouwelijke dj. Naast haar radiowerk presenteert Marieke ook televisieprogramma’s als RTL Boulevard en Adam Zoekt Eva VIPS.

Sinds 2020 heeft Marieke een relatie met Sander van Haperen, een wetenschapper. Na ruim tien jaar vrijgezel te zijn geweest was Sander de eerste persoon op wie ze weer smoorverliefd werd. De twee leerden elkaar kennen via een dating-app.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

René van der Gijp & Minouche de Jong

René van der Gijp is een voormalig profvoetballer en werkt nu als voetbalanalist. Tijdens zijn voetbalcarrière kwam van der Gijp vijftien keer uit voor het Nederlands elftal. Zijn vader en oom, Wim en Cor van der Gijp, speelden eerder ook in oranje. Tegenwoordig kennen mensen van der Gijp vooral van de talkshows Voetbal Inside en Veronica Inside.

Van der Gijp is getrouwd met Minouche de Jong. De twee stapten begin 2020 in het huwelijksbootje en zijn zielsgelukkig samen. De twee kennen elkaar al lang, maar werden pas later verliefd op elkaar. Hun zoons zaten in dezelfde klas, waardoor ze elkaar weer tegenkwamen. Bij deze ontmoeting sloeg de vonk over.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Sywert van Lienden & Ilse van Eck

Sywert van Lienden werd geboren in Ermelo en wist zichzelf al snel de bekendheid in te werken. Hij werd op zeventienjarige leeftijd voorzitter van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) en stond bekend om zijn vurige protesten. In 2008 stapte hij op, waarna hij tijdens de coronapandemie ineens weer in de schijnwerpers kwam te staan vanwege de Mondkapjesaffaire.

De vriendin van Sywert van Lienden heet Ilse van Eck. Ze is als gedragsdeskundige verbonden aan de gemeente Amsterdam. De twee leerden elkaar kennen via Twitter en begonnen toen een relatie. Er is weinig bekend over hun relatie, maar het schijnt dat ze erg blij zijn met elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Thierry Baudet & Davide Heijmans

Thierry Baudet is een Nederlands politicus. Hij is de partijleider van Forum voor Democratie. FvD begon als denktank, maar werd in 2016 een politieke partij. Het politieke gedachtegoed van Thierry kan als nationaal-conservatief, radicaal rechts of populistisch, en door sommigen fascistisch, worden gedefinieerd. In november 2021 trouwde hij met zijn geliefde.

Davide Heijmans is de vrouw van Thierry Baudet. Ze werkt als professionele fotograaf. In de zomer van 2018 bracht Thierry het nieuws naar buiten dat de twee verloofd waren. Davide trok bij de politicus in en ze gingen samenwonen in Amsterdam. Inmiddels zijn ze tijdens een besloten ceremonie getrouwd.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Tom Waes & Mieke Morel

Tom Waes is een Belgisch televisiepresentator, regisseur, acteur en zanger. Op dit moment is hij vooral bekend vanwege zijn hoofdrol in de Netflix hitserie Undercover. In deze serie speelt hij Bob Lemmens, een undercoveragent die infiltreert in een groot crimineel netwerk. Waes is ambassadeur van non-profitorganisatie Sea Shepherd, die probeert het leven in de zeeën te beschermen.

Tom’s huidige partner heet Mieke Morel. Ze wonen samen in Antwerpen. Hun kinderen gingen naar dezelfde school, dus ontmoetten ze elkaar in 2004 op het schoolplein. In 2012 vroeg hij haar ten huwelijk, maar in 2019 liet Tom in een interview weten dat ze geen haast hebben om te trouwen.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Wilfred Genee & Lili Pirayesh

Wilfred Genee is een Nederlands tv-presentator en sportjournalist die vooral bekend is door de sportprogramma’s die hij gepresenteerd heeft. Samen met René van der Gijp en Johan Derksen was hij één van de hosts van het programma Voetbal Inside. Naast zijn carrière in de media, zet Genee zich vrijwillig in voor betere voeding in voetbalkantines.

Hij schreef samen met zijn vrouw een boek over gezonde voeding, 'Vullen of Voeden’. Genee leerde Lili Pirayesh kennen via René van der Gijp. In 2008 trouwden ze. Lili komt oorspronkelijk uit Iran en kwam op haar zevende naar Nederland.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Willem Engel & Dorien Rose Duinker

Willem Engel is een controversiële Nederlandse dansleraar en activist. Hij is de oprichter van de actiegroep Viruswaarheid, die het coronabeleid van de overheid bekritiseerde tijdens de coronapandemie. Deze groep kreeg naarmate de crisis vorderde steeds meer aanhangers.  Voordat hij als activist in het nieuws kwam, was Engel dansleraar bij zijn dansschool DancAlegria.

De vriendin van Willem Engel heet Dorien Rose Duinker. In 2005 werd ze uitgeroepen tot de eerste Nederlandse Playmate van het jaar en in 2009 tot succesvolste Nederlandse Playmate ooit. Ze was het paradepaardje van REVLON en Lingeriemerk SAPPH, waarvoor ze wereldwijd op gigantische billboards stond. Daarnaast is ze meer dan 50 keer te zien geweest op de covers van tijdschriften als Glamour, Elle, Cosmogirl, Elegance, Marie Claire en Panorama.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Willem Alexander & Máxima

Willem-Alexander Claus George Ferdinand, koning der Nederlanden, Prins van Oranje-Nassau, jonkheer van Amsberg is sinds 30 april 2013 Koning der Nederlanden. Hij is de zoon van Beatrix en Claus. Zijn roepnaam is Alexander. Hij deed ooit mee aan de Elfstedentocht onder de schuilnaam W.A. van Buren.

In 1999 ontmoet hij zijn toekomstige vrouw, Máxima Zorreguieta in Sevilla. Samen stappen ze dansvloer op, waar Willem-Alexander volgens Máxima “als een plank” danst. Ze ontmoeten elkaar later nog een keer in New York, waar zij werkt voor de Deutsche Bank. Het stel wordt al snel smoorverliefd op elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Wout van Aert & Sarah de Bie

Wout van Aert is een Belgisch wielrenner die rijdt bij Team Jumbo-Visma. In 2016, 2017 en 2018 werd hij drie jaar op rij wereldkampioen veldrijden. Van Aert wordt gezien als één van de beste wielrenners ter wereld. Op de weg won hij onder meer wielermonument Milaan-San Remo.

Van Aert is getrouwd met Sarah De Bie en heeft één zoon, genaamd Georges. De twee zijn al een tijd samen en kennen elkaar nog veel langer. Zo gingen ze naar dezelfde kleuterschool en middelbare school, hoewel ze toen nog weinig oog voor elkaar hadden. Net als haar man is Sarah ook gek op fietsen.

Arnold Schwarzenegger & Heather Milligan

Arnold Schwarzenegger werd geboren op 30 juli 1947 in Oostenrijk. Hij verwierf faam als 's werelds beste bodybuilder en begon daarna een acteercarrière. Schwarzenegger werd een grote Hollywood-ster door films als Conan the Barbarian, The Terminator en Total Recall. Na zijn carrière ging hij de politiek in en werd gouverneur van Californië in 2003.

Arnold Schwarzenegger en Heather Milligan daten sinds 2013, nadat ze zoenend werden gespot in Santa Monica. De twee houden van elkaar ondanks hun leeftijdsverschil van 28 jaar. Ze houden van fietsen, reizen en sporten. Heather heeft haar eigen praktijk waar ze professionele atleten behandelt voor hun blessures. Ze heeft zelfs atleten behandeld die meededen aan Arnold's eigen Arnold Strongman Classic competitie.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Emma Watson & Leo Robinton

Actrice Emma Watson werd geboren op 15 april 1990 in Parijs, Frankrijk, maar groeide op in Engeland. Ze begon haar carrière op zeer jonge leeftijd en is het meest bekend voor het spelen van het personage van Hermelien Griffel, in 'Harry Potter'. Watson bleef haar capaciteiten als actrice bewijzen met rollen in films als The Perks of Being a Wallflower, Beauty and the Beast en Little Women.

Emma Watson en Leo Robinton zijn in de herfst van 2019 begonnen met daten. Ze werden voor het eerst zoenend gespot tijdens een lunch in Londen. Ze houden er niet van om veel aandacht op hun relatie te vestigen, zodat ze zich echt op elkaar kunnen richten. Volgens Emma hebben de twee elkaar ontmoet via wederzijdse vrienden. Er gingen al geruchten dat de twee zich zouden gaan verloven, maar dit is nog niet bevestigd.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone

Hij werd geboren op 11 november 1974 in LA, Californië. DiCaprio is enig kind en werd voornamelijk opgevoed door zijn moeder. Hij begon al op zeer jonge leeftijd met acteren, ook al had hij niet veel succes in Hollywood. In 1997 speelde hij samen met Kate Winslet in het epische drama Titanic, dat van hem een ster maakte.

Leo en Camilla Morrone daten sinds 2017, maar nog steeds is er maar weinig bekend over hun relatie. Ze doen erg hun best om hun relatie uit de spotlights te houden, zodat de buitenwereld zich er niet te veel mee bemoeit. Er zit een leeftijdsverschil van 23 jaar tussen de acteur en het model/actrice.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Brad Pitt & Lisa Stelley

Pitt werd geboren op 18 december 1963 in Oklahoma als oudste van drie kinderen. De acteur en producent werd bekend door films als Legends of the fall, Fight Club, The Curious Case of Benjamin Button en 12 Years a Slave. Hij is ook bekend om zijn relaties met Jennifer Aniston en Angelina Jolie.

Brad Pitt heeft sinds eind 2021 een relatie met Lisa Shelly, de ex-vrouw van Jack Osbourne. De twee werden gespot in het Bel Air Hotel, waar ze heen waren gegaan voor een romantische date. Ze dineerden in een privé-standje. Er is weinig tot geen nieuws geweest sinds deze datum, dus we zijn niet zeker hoe goed het gaat met de twee tortelduifjes. Wij wensen hen echter het allerbeste!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Oprah Winfrey & Stedman Graham

Oprah Winfrey werd geboren op 29 januari 1954 in Mississippi. Ze verhuisde naar Maryland toen ze 22 jaar oud was en presenteerde de show ‘People are talking'. Het was een groot succes, dus begon ze haar eerste ochtendshow ‘A.M. Chicago’. Winfrey is vooral bekend als presentatrice van haar eigen internationaal populaire talkshow van 1986 tot 2011. Ze lanceerde ook haar eigen tv-netwerk, het Oprah Winfrey Network.

Oprah en Stedman zijn al meer dan 35 jaar samen. Oprah is Stedman's tweede vrouw. Voordat hij haar ontmoette, was hij getrouwd met een vrouw genaamd Glenda, met wie hij een dochter heeft genaamd Wendy. De twee ontmoetten elkaar toen ze een gemeenschappelijke vriend bezochten die ziek was. Ze begonnen elkaar beter te leren kennen en dit werd het begin van hun relatie.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Beyoncé & Jay-Z

Beyoncé Knowles werd geboren in Texas op 4 september 1981. Ze begon al op zeer jonge leeftijd te zingen en werd beroemd als leadzangeres van de R&B-groep Destiny's Child. Toen ze de groep verliet, begon Knowles een solocarrière, met groot succes. Knowles is getrouwd met rapper Jay-Z, met wie ze drie kinderen heeft.

Beyoncé Knowles en Jay-Z zijn al meer dan 20 jaar samen. Beyonce ontmoette Jay toen ze nog maar 18 jaar oud was. Ze hadden een geweldige chemie vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten. Ze begonnen samen te werken aan muziek, wat bewees dat ze in staat waren om samen te werken als een team. In 2008 trouwden ze tijdens een geheime ceremonie.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

David Bowie & Iman Abdulmajid

De Engelse rockster werd geboren in Londen op 8 januari 1947. Bowie begon saxofoon te spelen toen hij 13 was en vond zijn passie in rock- en popmuziek. Bowie is bekend om zijn bijzondere muzikale transformaties, waaronder zijn personage Ziggy Stardust. Hij schreef mee aan "Fame" met John Lennon, wat zijn eerste nummer 1 single werd.

David Bowie was getrouwd met het Somalische model Iman Abdulmajid. De twee ontmoetten elkaar in 1990, toen David op het hoogtepunt van zijn carrière als wereldberoemd zanger was. Volgens David's oude vriend Teddy Antolin, was David erg eenzaam in deze periode van zijn leven. Vanaf het eerste moment dat ze elkaar ontmoetten, waren de twee onafscheidelijk. De twee bleven bij elkaar tot aan zijn dood in 2016.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

George Clooney & Amal Clooney

George Clooney werd op 6 mei 1961 in Kentucky geboren in een familie van media- en entertainmentpersoonlijkheden. Clooney werd beroemd in 1994, toen hij Dr. Doug Ross speelde in het nieuwe medische drama ER. Deze show leidde tot vele andere filmrollen. In 2014 trouwde Clooney met de advocate Amal Alamuddin.

George heeft gezegd dat ze zo geschokt was toen hij haar ten huwelijk vroeg, dat hij gedwongen was om 20 minuten op één knie te blijven zitten terwijl hij wachtte tot ze zichzelf bij elkaar had geraapt. De twee zijn sindsdien bij elkaar en zien eruit alsof ze nog net zo verliefd zijn als toen ze elkaar in 2013 voor het eerst ontmoetten.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Will Smith & Jada Pinkett Smith

Will Smith werd geboren op 25 september 1968 in Philadelphia, Pennsylvania. Toen Smith op 16-jarige leeftijd Jeff Townes ontmoette, begonnen ze een rapcarrière als DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Will Smith speelde zes seizoenen lang de hoofdrol in de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air, en speelde daarna in films als Bad Boys (1995) en Independence Day (1996). Dit verdiende hem meerdere Oscarnominaties.

Will en Jada zijn de laatste tijd veel in het nieuws geweest, vanwege de gebeurtenissen tijdens de Oscaruitreiking in 2022. Chris Rock maakte een grapje over Jada's aandoening, waardoor haar haar uitvalt, wat ertoe leidde dat Will het podium opliep en Chris een klap gaf. Dit heeft veel kritiek veroorzaakt op het tweetal.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

David Beckham & Victoria Beckham

David Beckham werd op 2 mei 1975 in Londen geboren. Hij begon op 18-jarige leeftijd voor Manchester United te voetballen en was op 20-jarige leeftijd al onderdeel van de basisopstelling. Hij speelde ook voor Engeland, Real Madrid en tekende een contract voor vijf jaar en 250 miljoen dollar bij L.A. Galaxy. Beckham is getrouwd met Victoria Beckham, ook bekend als Posh Spice van de band Spice Girls.

David en Victoria zijn een van die eeuwige sterrenkoppels die altijd bij elkaar lijken te blijven. Ze ontmoetten elkaar in 1997, toen David nog niet eens basisspeler was bij Manchester United. Victoria, die al beroemd was, werd op slag verliefd op hem. Ze schreef haar nummer op een vliegticket en de rest is geschiedenis.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Mariah Carey & Bryan Tanaka

Mariah Carey werd geboren op 27 maart 1970 in New York. Ze begon op zeer jonge leeftijd met zingen en tekende op 18-jarige leeftijd bij Columbia Records. Haar eerste album had vier No. 1 singles. Met hits als "Vision of Love" en "I Don't Wanna Cry" is zangeres Mariah Carey recordhoudster van de meeste No. 1 debuten in de geschiedenis van Billboard Hot 100.

Mariah Carey en haar vriend Bryan Tanaka daten sinds 2016. Ze ontmoetten elkaar 10 jaar daarvoor, toen Bryan een back-up danser was voor Mariah. Mariah heeft gezegd dat ze niet graag over haar persoonlijke leven praat, dus de meeste details die we weten over hun relatie komen van externe bronnen. Ze zien er wel erg gelukkig uit!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Michael J. Fox & Tracy Pollan

Michael Fox werd geboren op 9 juni 1961 in Canada. Hij werd bekend door zijn rol als Alex Keaton in de sitcom Family Ties. Later speelde hij in de 'Back to the Future' films. Nadat bij hem in de jaren negentig de ziekte van Parkinson was geconstateerd, bleef hij acteren en speelde hij in series als Spin City en The Good Wife.

Michael J. Fox en zijn vrouw Tracy Pollan ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Family Ties, waarin ze beiden de hoofdrol speelden. In het begin vond Tracy Michael niet zo aardig. Ze vond hem arrogant en vol van zichzelf. Maar toen de twee elkaar beter leerden kennen, doorzag ze deze façade en merkte ze dat hij erg grappig en slim was. Uiteindelijk werd ze halsoverkop verliefd op hem. Sindsdien zijn ze samen!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Guy Fieri & Lori Fieri

Guy Fieri werd geboren op 22 januari 1968 in Californië. Fieri ontwikkelde al vroeg een passie voor eten en ondernemerschap en opende zijn eerste etenszaak toen hij 10 jaar oud was, met zijn eigen krakelingkar. Na zijn studie werkte hij als restaurantmanager en in 1996 begon hij zijn eigen restaurant.

Guy en Lori zijn al meer dan 26 jaar getrouwd. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 1992 en trouwden in 1995. Samen hebben ze twee zonen, Hunter en Ryder. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst toen Lori een restaurant bezocht dat Guy runde in Long Beach, Californië. Guy heeft gezegd dat hij wist dat zij de ware was vanaf het moment dat hij haar zag.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Rihanna & ASAP Rocky

Rihanna Fenty werd geboren in St. Michael Parish op het Caribische eiland Barbados op 20 februari 1988. Op 16-jarige leeftijd bracht Rihanna haar eerste album "Music of the Sun” uit, waarmee ze een popster van wereldformaat werd. Ze bracht nog meer albums uit en een reeks hits, waaronder "Unfaithful", "Umbrella", "Disturbia", "Take a Bow", "Diamonds" en "We Found Love".

De relatie tussen Rihanna en ASAP Rocky gaat al 10 jaar terug, toen hij te horen was op een remix van haar nummer Cockiness. Ze werden goede vrienden en gingen met verschillende mensen uit. In 2020 scheidde Rihanna van haar oude vriend en begon ze te daten met Rocky. In 2022 bracht Rihanna het nieuws naar buiten dat zij en Rocky hun eerste kind verwachten.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Kim Kardashian & Pete Davidson

Kim Kardashian is geboren op 12 oktober 1980 in Californië. Ze werd beroemd, toen een

schandalige sex-tape met ex-vriend Ray J., werd uitgelekt. Sindsdien maakte ze deel uit van de 'Keeping Up with the Kardashians' en creëerde ze merken als KKW Beauty. In 2014 trouwde ze met rapper Kanye West, met wie ze 3 kinderen heeft.

Kim en Pete waren een onverwacht koppel toen ze in 2021 voor het eerst hun liefde aankondigden. Het was slechts acht maanden nadat Kim de scheiding had aangevraagd van zanger Kanye West. Kim was al jaren bevriend met Pete, maar het was nooit meer dan dat geweest. Het werd een beetje flirterig nadat Kim Saturday Night Live presenteerde, waar Pete al jaren deel van uitmaakt. De twee zijn nu helemaal verliefd!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Snoop Dogg & Shante Broadus

Cordozar Broadus werd geboren op 20 oktober 1971 in Californië. Hij kreeg zijn bijnaam Snoop Dogg van zijn moeder, omdat hij leek op Snoopy van de Peanots. De rapper werd begin jaren negentig ontdekt door Dr. Dre en kreeg bekendheid met albums als 'Doggystyle,' 'Tha Doggfather' en 'Reincarnated.'

Wie had ooit gedacht dat Snoop Dogg, de ‘gangsta-rapper’ die bekend staat om zijn gang-relaties in het verleden, zo'n romanticus was? Hij trouwde met zijn schoolliefde Shante Broadus in 1997 en sindsdien zijn ze altijd samen geweest. Zij is zijn hele carrière bij hem gebleven en was Snoop's manager vanaf het begin van zijn carrière tot nu.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Elton John & David Furnish

De zanger en liedjesschrijver werd geboren als Reginald Dwight op 25 maart 1947 in Engeland. Hij begon op jonge leeftijd piano te spelen en ontdekte zijn passie voor muziek. Hij bracht zijn eerste album uit in 1970, waardoor hij een grote internationale ster werd. Enkele van zijn tophits zijn "Crocodile Rock", "Philadelphia Freedom" en "Candle in the Wind". Zijn unieke pop- en rockstijlen en gekke outfits maakten hem tot een van de grootste muziekiconen.

Elton John en David Furnish ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens een etentje dat Elton organiseerde in 1993. Elton had een vriend verteld dat hij nieuwe mensen wilde ontmoeten, dus regelde de vriend dat er een heleboel onbekende mensen bij Elton's huis kwamen opdagen. Hij verwachtte nooit dat de liefde van zijn leven zich onder hen zou bevinden. Sindsdien zijn de twee tot over hun oren verliefd op elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Jennifer Lopez werd geboren op 24 juli 1969 in New York. Ze begon haar carrière als danseres en was te zien in vele muziekvideo's en danste in het tv-programma “In Living Color”. Na haar danscarrière kreeg Lopez groot succes als popartieste met de hits "Get Right" en "Play''.

De relatie van Ben Affleck en Jennifer Lopez is allesbehalve consistent geweest. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in 2001 en verloofden zich in 2003. Maar toen, dagen voor hun huwelijk, maakten ze het uit en gingen uit elkaar. Ze trouwden beiden met anderen. Plotseling, in 2021, zijn de twee weer samen. In april 2022 verloofden ze zich voor de tweede keer!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Justin Bieber & Hailey Bieber

De Canadese zanger en liedjesschrijver werd geboren op 1 maart 1994 in Canada. Nadat zijn moeder YouTube-clips plaatste van haar zoon die optrad, groeide Bieber uit van een onbekende zanger tot een superster en kreeg hij een groot platencontract bij Usher. Zijn aanhoudende succes maakte hem de jongste artiest die zeven albums op de eerste plaats van de Billboard Hot 200 heeft staan.

Hailey en Justin ontmoetten elkaar voor het eerst in 2009, toen haar vader Stephen Baldwin de twee aan elkaar voorstelde. Jaren gingen voorbij voordat er in 2015 een foto van de twee verscheen, waarop ze zoenend te zien waren terwijl ze oudejaarsavond vierden. Het duo trouwde in 2018 tijdens een geheime ceremonie. Er wordt aangenomen dat ze Justin een stuk rustiger heeft gemaakt. Ze zijn in ieder geval helemaal verliefd op elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Bruce Willis & Emma Heming

Bruce Willis werd op 19 maart 1955 geboren in West-Duitsland, waar zijn vader in het Amerikaanse leger gestationeerd was. Zijn familie verhuisde naar New Jersey, toen Willis 2 jaar oud was. Hij begon zijn carrière toen hij detective David Addison speelde in Moonlighting. Zijn optredens in films als Pulp Fiction en The Sixth Sense en zijn huwelijk met actrice Demi Moore maakten hem tot een van de populairste acteurs van zijn generatie.

Bruce en Emma zijn al heel lang samen. Ze trouwden in 2009 en hebben samen twee dochters: Mabel en Evelyn. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in 2007 en gaven bekendheid aan hun liefde in 2008, toen ze hem vergezelde naar de première van zijn film What Just Happened?

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Samuel L Jackson & LaTanya Richardson

Samuel Jackson werd geboren in Washington D.C. op 21 december 1948. Nadat hij in 1972 afstudeerde aan de universiteit, begon Jackson zijn acteercarrière op het toneel. Na zijn optreden in Pulp Fiction werd Jackson een internationale ster en speelde hij in films als Star Wars en Jurassic Park.

Deze twee zijn al een eeuwigheid samen. Meer dan 40 jaar, om precies te zijn. Ze hebben geen plannen om elkaar te verlaten, want ze hebben "een pact gesloten" om bij elkaar te blijven. Ze leerden elkaar kennen op de universiteit en zijn sindsdien bij elkaar. Ze zijn er voor elkaar door dik en dun.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Prince Harry & Meghan Markle

De tweede zoon van Charles, Prins van Wales, en Prinses Diana werd geboren op 15 september 1984 in Londen. Prins Harry is bekend om zijn militaire werk en zijn actieve diensttijd in Afghanistan. Hij is betrokken bij vele liefdadigheidsprojecten. In mei 2018 trouwde prins Harry met actrice Meghan Markle, met wie hij twee kinderen heeft.

De twee ontmoetten elkaar tijdens een blind date die een wederzijdse vriend al in 2016 had georganiseerd. Omdat Meghan uit de VS komt, had ze niet veel kennis over het Britse koningshuis. Dit betekende dat ze weinig vooroordelen had over de prins. De twee konden het snel met elkaar vinden en gingen slechts een maand nadat ze elkaar hadden ontmoet samen naar Botswana.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Jimmy Fallon & Nancy Juvonen

Jimmy Fallon werd geboren op 19 september 1974 in New York. Hij begon op te treden als stand-up comedian, waarna hij zijn droombaan kreeg aangeboden: hij kwam bij de cast van Saturday Night Live. Daarna kreeg Fallon zijn eigen late-night show genaamd "Late Night with Jimmy Fallon".

Jimmy en Nancy zijn al meer dan 14 jaar getrouwd. Jimmy trouwde in 2007 met de liefde van zijn leven, die 8 jaar ouder is dan hij. De twee hebben twee dochters: Winnie Rose en Frances Cole. Nancy ontmoette Jimmy toen hij Saturday Night Live presenteerde. Ze vergezelde haar vriendin Drew Barrymore en was verbaasd over hoe gastvrij Jimmy was.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Melania Trump & Donald Trump

Melania Trump is geboren in Slovenië op 26 april 1970. Ze werkte als model in New York, toen ze Donald Trump ontmoette. Ze trouwden in 2005 en kregen een zoon, het jaar daarop. Ze kreeg internationale bekendheid toen haar man in 2016 president van de VS werd.    

Melania emigreerde in 1996 van Slovenië naar de VS. Ze ontmoette Donald voor het eerst in 1998, toen ze naar een feestje ging. Donald zat toen midden in een scheiding van zijn tweede vrouw, Maria Maples. Donald vroeg Melania in 2004 ten huwelijk en zij trouwden in 2005 op Donald's landgoed Mar-a-Lago in Florida.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Ellen DeGeneres & Portia de Rossi

Ellen DeGeneres werd geboren op 26 januari 1958 in Louisiana. Op 23-jarige leeftijd begon ze op te treden als stand-up comedian voordat ze de hoofdrol speelde in haar eigen sitcom genaamd ,,Ellen''. In deze show kwam Ellen uit de kast als homoseksueel, en werd een van de grootste iconen en voorvechters van de LGBTQ-gemeenschap. Nu is ze de gastvrouw van haar eigen talkshow ,,The Ellen DeGeneres Show''.

Ellen en Portia ontmoetten elkaar voor het eerst in 2000, maar het was in 2004 dat ze begonnen te daten. De Rossi heeft gezegd dat deze relatie haar het vertrouwen gaf om voor haar homoseksualiteit uit te komen. Ze trouwden in 2008, kort nadat het Hooggerechtshof van Californië het voor koppels van hetzelfde geslacht legaal had gemaakt om te trouwen,

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Adele & Rich Paul

Adele is een Britse singer-songwriter, geboren op 5 mei 1988 in Engeland. Ze heeft miljoenen albums verkocht over de hele wereld en won 15 Grammy's. Haar eerste twee albums, 19 en 21, maakten van haar een internationale ster. Nadat ze moeder werd in 2012, nam Adele een pauze voordat ze terugkwam met haar liedje “Hello”.

Adele rondde haar scheiding van Simon Konecki, haar man met wie ze sinds 2011 samen was, in 2021 af. Een paar maanden later werd ze gespot met sportmakelaar Rich Paul. Sinds ze bij hem is, voelt ze zich steeds meer op haar gemak bij publieke optredens. In september 2021 maakten de twee hun relatie op Instagram officieel.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Sylvester Stallone & Jennifer Flavin

Sylvester Stallone werd geboren op 6 juli 1946 in New York. Hij was de hoofdrolspeler in de boksfilm Rocky en werd later een van de grootste actiesterren ter wereld. Stallone is vooral bekend als vertolker van bokser Rocky Balboa en Vietnamoorlogsveteraan John Rambo. In 2010 speelde Stallone de hoofdrol naast Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger in The Expendables.

Sylvester en Jennifer ontmoetten elkaar voor het eerst in een restaurant in West Hollywood in 1988. Jennifer was een 19-jarig model en Sylvester was een beroemde filmster. Ze gingen aan-en-uit met elkaar voor ongeveer negen jaar. Het was nogal hobbelig. Sylvester ging vreemd op haar en ze gingen uit elkaar in 1994. Ze kwamen weer bij elkaar in 1995 en trouwden in 1997. Sindsdien lijkt het een vaste relatie te zijn.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Tina Turner & Erwin Bach

Turner werd geboren in Tennessee op 26 november 1939. Op 24-jarige leeftijd ontmoette ze Ike Turner en begon met hem en andere muzikanten op te treden. Toen hun populariteit groeide, trouwden Ike en Tina in 1962. Ze werden bekend door hun live optredens en opnames als 'Proud Mary', totdat Tina na jaren van huiselijk geweld vertrok.

Erwin en Tina ontmoetten elkaar voor het eerst in 1985, toen hij, een 30-jarige muziekdirecteur, was gestuurd om de 47-jarige superster van het vliegveld op te halen. Tina beschreef het als liefde op het eerste gezicht. Ze nodigde hem uit bij haar thuis in Los Angeles en hij kwam langs. Het duurde 27 jaar voordat de twee uiteindelijk de knoop in het huwelijk legden. Ze trouwden in 2013.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Hulk Hogan & Sky Daily

Terry Bollea werd geboren op 11 augustus 1953, in Augusta. Toen hij nog op de middelbare school zat, raakte hij geïnteresseerd in worstelen en koos ervoor om zijn leven aan het worstelen te wijden. Bollea, beter bekend als Hulk Hogan werd ontdekt door WWE-eigenaar Vince McMahon en had zijn debuutpartij tegen André the Giant, die hij won. Hogan speelde samen met zijn familie in zijn eigen TV show, “Hogan Knows Best”.

Hulk en Sky werden voor het eerst samen gezien op een concert van Bret Michaels in februari 2022. Hulk stelde haar voor aan de muzikant als "Mijn meisje, Sky". Ze is boekhoudster en yogalerares. De twee zijn nog maar kort samen, dus er is nog niet veel bekend over hun relatie. Wij wensen hen het allerbeste!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Ozzy Osbourne & Sharon Osbourne

Osbourne werd op 3 december 1948 in Engeland geboren als vierde van zes kinderen. Hij verwierf bekendheid als de frontman van de heavy metal band Black Sabbath. Toen hij de band in 1979 verliet, begon Osbourne aan een succesvolle solocarrière en staat hij bekend om zijn buitensporige shows. Osbourne kreeg later veel fans door met zijn familie de hoofdrol te spelen in de reality show The Osbournes.

Ozzy en Sharon ontmoetten elkaar in 1970, toen Sharon 18 jaar oud was. Ze werden pas 9 jaar later een stel, in 1979. Ze trouwden in 1982 en kregen drie kinderen: Aimee, Kelly en Jack Osbourne. Hun relatie verliep zeker niet zonder problemen. In 1989 viel Ozzy zijn vrouw aan en werd gearresteerd voor poging tot moord. Ze bleven bij elkaar, maar gingen vervolgens bijna uit elkaar na een vreemdgaan schandaal in 2016. Tot vandaag zijn ze in ieder geval nog steeds bij elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Charlie Sheen & Julia Stambler

Charlie Sheen werd geboren op 3 september 1965 in New York City. Als tiener produceerde hij enkele low-budget films met vrienden en richtte zich op zijn wens om te acteren na het afstuderen van de middelbare school. Sheen kreeg een doorbraakrol in de film Platoon en speelde daarna in actiefilms en komedies, waaronder ook de tv-sitcom “Two and a Half Men”.

Charlie Sheen heeft de afgelopen jaren veel meegemaakt. Van een drugsverslaving tot publieke vernedering en een carrière die een duikvlucht heeft genomen... Hij lijkt vandaag echter weer gelukkig te zijn, nadat hij de liefde heeft gevonden in model Julia Stambler. De twee daten sinds maart 2017, nadat ze elkaar ontmoetten terwijl Julia als oppasster werkte voor Charlie's tweelingjongens.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Halle Berry & Van Hunt

Halle Berry werd geboren op 14 augustus 1966 in Cleveland, Ohio. Berry volgde een acteercarrière en werd de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die de Academy Award voor beste actrice won. Ze is bekend door haar vertolkingen in films als 'Monster's Ball', 'Swordfish', 'Die Another Day', 'Gothika' en de 'X-Men'.

Halle en Van daten sinds augustus 2020. De twee lijken tot over hun oren verliefd te zijn, wat altijd prachtig is om te zien. Halle Berry heeft gezegd dat ze 'nog nooit een man heeft gehad die haar zoveel geluk geeft en haar alles heeft laten zijn wat ze is'. We zijn blij voor de twee!

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Tiger Woods & Erica Herman

Tiger Woods werd geboren op 30 december 1975 in Californië. Hij leerde al op zeer jonge leeftijd golfen, terwijl zijn vader als zijn leraar fungeerde. Woods is nu een professionele golfer en werd de jongste man en de eerste Afro-Amerikaan die de U.S. Masters won.

Tiger Woods heeft turbulente tijden achter de rug, sinds het nieuws bekend werd dat hij zijn vrouw had bedrogen. Zijn huwelijk stortte in en hij werd gearresteerd voor rijden onder invloed. Maar toen, in 2017, ontmoette hij zijn huidige vriendin Erica Herman. Zij is een restaurantmanager. Sindsdien zijn ze verliefd op elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Mark Zuckerberg & Priscilla Chan

Mark Zuckerberg werd op 14 mei 1984 geboren in White Plains. De Harvard-student was vanuit zijn studentenkamer medeoprichter van het beroemde sociale netwerk Facebook. Het sociale media platform, dat inmiddels is uitgegroeid tot meer dan twee miljard mensen, maakte Zuckerberg tot een van 's werelds jongste miljardairs.

Mark en Priscilla ontmoetten elkaar tijdens een studentenfeest op Harvard University in 2003. Mark was een tweedejaars en Priscilla een eerstejaars. Ze ontmoetten elkaar in de rij voor het toilet en Mark zei tegen haar: "Ik word er over drie dagen uitgeschopt, dus we moeten snel een afspraakje maken". Uiteindelijk gingen ze in 2010 samenwonen en trouwden ze in 2012.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

David Hasselhoff & Hayley Roberts

Hasselhoff werd geboren op 17 juli 1952 in Baltimore. Hij raakte al op zeer jonge leeftijd geïnteresseerd in acteren. De acteur werd een grote Hollywoodster, want hij speelde Mitch Buchannon in de show Baywatch, naast Pamela Anderson. De serie was een groot succes in de Verenigde Staten en maakte hem een van de meest herkenbare acteurs op TV.

David en zijn huidige vriendin Hayley Roberts ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011, toen David werkte als jurylid bij Britain's Got Talent. Ze vroeg om een foto toen ze hem zag in een winkel in Cardiff. De twee hebben dan wel een leeftijdsverschil van 27 jaar, maar dat maakt voor hen geen verschil. Ze houden onvoorwaardelijk van elkaar.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Sarah Jessica Parker werd geboren op 25 maart 1965 en groeide op in Ohio. Ze is de vierde van 8 kinderen en groeide op in armoede. De actrice bereikte extreem succes door Carrie Bradshaw te spelen in de beroemde serie Sex and the City, eind jaren '90.

 

Sarah en Matthew zijn al meer dan 25 jaar getrouwd. Een van de geheimen van hun lange huwelijk, volgens Sarah, is dat ze een leven leiden dat hen dwingt een tijdje uit elkaar te zijn voordat ze weer bij elkaar komen. Dit houdt alles fris. Ze zijn erg dankbaar voor elkaar en zijn nog steeds stapelverliefd op elkaar.

Rob Geus & Suzanne Ozek

We kennen Rob Geus natuurlijk allemaal van De Smaakpolitie, Red mijn vakantie! en zijn uitspraak ‘man, man, man!’. Ook deed de tv-kok en presentator maar liefst twee keer mee aan Expeditie Robinson. Waar Rob veel in de spotlights staat, blijft zijn vrouw liever bij de schijnwerpers vandaan.

Zijn vrouw, Suzanne, komt uit het Limburgse Heerlen. Ze studeerde aan het Lambertus College en werkt tegenwoordig als verpleegkundige. In 2015 gaven de twee elkaar het jawoord. Twee jaar later kregen ze hun zoontje Levi.

Jan Smit & Liza Plat

Naast zanger, presentator, componist, tekstschrijver en acteur is Jan Smit óók een trotse echtgenoot en (bonus)papa. Hij woont samen met zijn vrouw Liza Plat, dochter Emma, zoon Senn en dochter Fem (die Liza uit een eerder huwelijk kreeg).

Liza is net zoals Jan geboren en getogen in Volendam. Op een Valentijnsdag ging de presentator op zijn knieën en niet veel later vertrok het stel naar Sint-Maarten om daar te trouwen. Momenteel is ze gestopt met werken zodat ze fulltime op de kinderen kan passen. Daarvoor heeft ze een aantal jaren met succes bij het Openbaar Ministerie gewerkt. Wanneer de kinderen wat groter zijn, zal Liza misschien weer 2 of 3 dagen parttime gaan werken. 

Robèrt van Beckhoven & Pirjo de Winkel

We kennen Robèrt als de Meester Patissier en bekende televisie bakker van Heel Holland Bakt, maar hij heeft ook twee eigen bakkerijen. De ene bakkerij bevindt zich in Oisterwijk, de andere in Leidschendam. Daar is hij nog altijd regelmatig aanwezig om de lekkerste baksels te maken. Ook geeft hij daar bakcursussen. Een bezige bij! Hij doet dat echter zeker niet alleen, want zijn bedrijf wordt zakelijk gerund door zijn vrouw Pirjo de Winkel.

Robèrt en Pirjo zijn inmiddels al ruim vijftien jaar bij elkaar. In een regionaal interview zei Pirjo ooit het volgende over hun relatie: “Ik ben een Wageningse bioloog en tot 2005 had ik een drukke baan in Amsterdam. De liefde trok mij naar Brabant. Robèrt sprak me aan omdat hij zowel gepassioneerd als nuchter is.” Pirjo heeft daarna besloten om in Brabant te blijven en brengt dus elke dag door met Robèrt en zijn creaties.

Angela Groothuizen & Rob Mooij

Zangeres, presentatrice, actrice, zangcoach… Wat doet Angela Groothuizen niet? De Dolly Dots-zangeres staat al jarenlang in de spotlights en geeft ons op Instagram geregeld een kijkje in haar leven. Er is echter één iemand die ze vaak op de achtergrond houdt, en dat is haar partner Rob Mooij.

Angela en Rob kennen elkaar al behoorlijk lang en hebben een bijzondere relatie. Ze waren jarenlang een waar power couple en kregen twee dochters samen: Lola en Nona Tijger. Toch leek het er vorig jaar even op dat het sprookje was afgelopen, want ze gingen kort uit elkaar. De breuk tussen Angela en Rob was echter van korte duur. In april maakte Angela bekend dat ze hun relatie nieuw leven hebben ingeblazen.Volgens de twee is een open relatie de sleutel tot succes.

Sanne Hans & Lex Donse

Sanne Hans, beter bekend onder haar artiestennaam Miss Montreal, is een van de bekendste gezichten (en stemmen!) van muzikaal Nederland. Uitverkochte concerten, succesvolle albums, tal van televisieoptredens, ze doet ’t allemaal. Toch is de kans groot dat de zangeres haar carrière ergens komende jaren op een lager pitje zet. Ze wil namelijk meer tijd doorbrengen met haar vriend.

Sanne haar partner, Lex Donse, is kitesurfinstructeur. De twee hebben elkaar op Bonaire leren kennen. Ze zijn beiden dus erg avontuurlijk en zouden graag over een paar jaar de wereld over willen reizen samen. Erg vaak komt Lex niet in beeld, maar zo nu en dan deelt Miss Montreal een paar lieve kiekjes van hem op Instagram. Sanne en Lex zijn graag op het water te vinden en genieten enorm van hun vrijheid. Settelen en/of een gezin stichten lijkt dan ook niet hoog op hun wensenlijst te staan. Eerst die wereldreis maar eens!

Jimmy Kimmel & Molly McNearney

Jimmy Kimmel presenteert al sinds 2003 zijn eigen late night show, Jimmy Kimmel Live!. Veel Nederlanders kennen Jimmy Kimmel vooral van een terugkerend Halloween-segment in zijn show. Ouders hebben daarbij de opdracht om hun kinderen te vertellen dat ze al het Halloweensnoep hebben opgegeten. Ze filmen de reacties van de kinderen, wat in veel gevallen hilarisch beeldmateriaal oplevert. Het team van Jimmy kiest er een aantal uit, die de uitzending van de late night show halen. Lachen gieren brullen, ieder jaar opnieuw.

Van begin af aan werkt Jimmy’s vrouw, Molly McNearney, al mee aan de show (al waren ze toen nog geen stel). Ze kwam in 2003 bij het team als schrijfassistente en heeft inmiddels aardig wat ervaring in de showbizzwereld. Ze hielp onder andere mee bij het schrijven van scripts voor de Oscars en de Emmys toen Jimmy die presenteerde. Daarnaast heeft ze rollen gespeeld in de films Fun Mom Dinner en Dumplin’. Ze heeft ook nog eens goede connecties, want ze mag Jennifer Aniston tot één van haar beste vriendinnen rekenen.

Jochem Myjer & Marloes Nova

Jochem Myjer is naast cabaretier ook succesvol kinderboekenauteur. Het eerste deel van de boekenreeks was zo succesvol dat het een jaar lang onafgebroken stond in de bestsellerlijst. Een alleskunner, die Jochem. Maar natuurlijk is hij het meest bekend om zijn cabaretvoorstellingen en de typetjes die hij daarin neerzet. Jochem wilde al van kinds af aan komiek worden, maar desondanks koos hij ervoor om Biologie te gaan studeren in Groningen. In 1997 deed hij toch mee aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn twintig jaar won hij daar de eerste prijs met de korte voorstelling Geen Gemyjer. Dit deed hem zo goed, dat hij stopte met zijn studie en zich volledig begon te richten op theater maken. Een jaar later stond hij met zijn eerste avondvullende programma Gegabber in theaters door heel het land.

Jochem is al vanaf 2006 samen met Marloes Nova. Marloes is zelf ook niet een onbekende van het podium: ze is zangeres, danseres en DJ. Samen met DJ Ronald Molendijk verzorgde zij de After Party voor twee uitverkochte KANE  concerten in Ahoy. Daarnaast treedt ze regelmatig op met Candy Dulfer voor bedrijfsfeesten.

Jochem en Marloes hebben samen twee kinderen: zoon Melle en dochter Limoni. Het vrolijke stel zet zich daarnaast nog in voor de bestrijding van een bijzondere ziekte. Zo hebben ze samen de Stichting Wakker Worden Wakker Worden opgericht, waarmee ze de ziekte Narcolepsie de wereld uit willen helpen. Een heel mooi doel, waar de twee op deze manier wat extra aandacht voor opbrengen.

We kennen Rob voornamelijk van zijn feestact Snollebollekes. Op het eerste gezicht is het een beetje een vreemde vogel, met zijn lange lokken, rode jasje en gele stropdas. Toch verovert hij sinds 2014 menig festival en feesttent en laat hij hele menigtes mensen springen. We hebben zanger Rob Kemps beter leren kennen tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens in 2021. Daar kwamen we erachter wat een charmante, lieve man hij is. En wat niemand had verwacht: hij wint het programma ook nog eens! Daarna ging Robs carrière in de stroomversnelling – een programma samen met Matthijs van Nieuwkerk, een Televizier-Ring en een contract bij Talpa volgden. Maar ook op privévlak is er van alles gaande in huize Kemps.

Rob heeft al vijf jaar een relatie met zijn vriendin Miriam Swinkels. Toch kennen ze elkaar al veel langer dan dat, maar liefst zestien jaar. Toen ze eindelijk een relatie kregen, ging alles dan ook in rap tempo. De twee hadden overduidelijk wat tijd in te halen, want ze gingen bijna direct samenwonen. Twee jaar later volgde hun zoontje Manu. En ook onlangs is het stel opnieuw ouders geworden: dochter Lola werd in juni geboren. Bovendien had Miriam nog twee kids uit een eerdere relatie, en met z’n zessen is het in huize Kemps-Swinkels altijd een gezellige boel.

Edsilia Rombley & Tjeerd Oosterhuis

Edsilia Rombley zit niet stil! De presentatrice en zangeres heeft net een nieuw nummer uitgebracht en voor volgend jaar een grote tour aangekondigd. Haar grote passie voor muziek deelt Edsilia met haar partner, Tjeerd, met wie ze al ruim twintig jaar samen is.

Al meer dan twee decennia lang vormt de prachtige en talentvolle Edsilia een setje met Tjeerd Oosterhuis. Komt die naam je bekend voor? Dat kan kloppen, want Tjeerd is de broer van Trijntje Oosterhuis, met wie hij samen in de band Total Touch zat. Hoewel de band al jaren niet meer bestaat, is Tjeerd nog altijd ontzettend muzikaal. Hij werkt als pianist, componist, songwriter en producer.

Omar Sy & Hélène Sy

Omar Sy kennen we natuurlijk allemaal van de Franse hitfilm Intouchables, maar daarnaast heeft de acteur nog veel meer grote namen op zijn cv staan. Denk aan Jurassic World, Monsieur Chocolat én in de hitserie Lupin. Ook op liefdesgebied heeft hij niets te klagen, en is hij al jaren samen met zijn prachtige en succesvolle vrouw Hélène Sy.

Omar en Hélène vormen sinds 1997 een steady couple. In 2007 stapten de lovebirds in het huwelijksbootje in Parijs. Momenteel woont het stel met hun vijf kinderen, Selly, Sabah, Alhadji, Tidiane en Amani-Nour, in Amerika. En net als haar man zit Hélène zeker niet stil. Zo is ze voorzitter van de CéKeDuBonheur Association, een vereniging die zich inzet voor het verbeteren van het dagelijks leven van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Bovendien heeft ze veel social work gedaan in West-Afrika, is ze de CEO en founder van Siyah Organics en zet ze zich in voor verschillende goede doelen.

Mick Jagger & Melanie Hamrick

Rocklegende Mick Jagger kennen we natuurlijk allemaal. De Rolling Stones zanger heeft menig harten veroverd. Zo schijnt dat de hartenbreker de lakens heeft gedeeld met duizenden vrouwen waaronder Carla Bruni, Angelina Jolie, Brigitte Bardot en Tina Turner. Toch lijkt hij nu eindelijk gesetteld te zijn en heeft zijn 43 jaar jongere vriendin zijn hart veroverd.

Melanie Hamrick, een Amerikaanse ballerina, is de 43 jaar jongere vriendin van Mick Jagger.  De twee hebben sinds 2014 een relatie en in 2016 verwelkomden ze een zoontje.  Jagger was toen 73 jaar oud en Melanie 30 jaar. De jongen met de naam Deveraux Octavian Basil Jagger is het achtste kind van de wereldberoemde zanger. De 78-jarige rockster woont met zijn vriendin en jongste kind in een schitterende villa in het Amerikaanse Florida, die naar verluidt 2 miljoen dollar waard is. Een prijskaartje dat ons nog meevalt voor zo’n wereldster, moeten we toegeven.

Carlo Boszhard kennen we allemaal van diverse films en televisieprogramma’s. Zo zou je hem kunnen kennen van The Masked Singer, Carlo’s TV Café, I Can See Your Voice en vele andere programma’s, films, theatervoorstellingen en zelfs als zanger, tekstschrijver en imitator. Wist je echter dat hij ook al heel wat jaren samen is met zijn partner? Carlo’s grote liefde heet Herald Adolfs. 

Carlo en Herald schelen zeven jaar van elkaar en zijn al sinds 2007 samen. Een behoorlijk lange tijd! Ze brengen privé veel tijd met elkaar door, maar hebben ook lange tijd samengewerkt. Herald is namelijk eindredacteur en producent van het tv-programma De TV Kantine. Dat Carlo en Herald zich samen goed vermaken, werd onlangs extra goed duidelijk. Tijdens een etentje stond Carlo op, zogenaamd om naar de wc te gaan. Natuurlijk was dit helemaal niet waar, en stapte hij op de ober af om hem te vragen of hij de emeraldgroene ring samen met de drankjes te serveren. “En dan is daar het moment. Ring, ober, drank en ik zeg: ‘Lief, je wilt toch wel met me trouwen?'” Carlo vertelt dat het er sneller uit kwam dan dat hij wilde, maar dat zijn emotie en de gevoelens het stuurden. ‘Ja, natuurlijk’, hoorde hij van Herald. “En het is alsof alle spanning in één keer van me afglijdt.”

Philip Freriks & Lili Freriks

Philip Freriks is al jarenlang bijna dagelijks te zien op televisie. Eerst als nieuwslezer, nu als presentator van De slimste mens. Philip Freriks heeft al een lange loopbaan achter de rug. Hij begon zijn carrière in Parijs en werkte lange tijd als Frankrijk-correspondent. “Ik kende een leuke Parisienne en dacht: ik begin daar. Ook omdat het natuurlijk buitengewoon aantrekkelijk was om bij haar te zijn”, blikt Philip in Margriet terug op zijn verhuizing naar Frankrijk in de jaren zestig.

Aangezien Philip nog vaak in Nederland werkzaam is, wisselt het paar het wonen in Frankrijk en Amsterdam met elkaar af. “Ik kan uitstekend Frans spreken. Als ik alleen met mijn echtgenote ben spreek ik altijd Frans”, liet Philip eerder weten in een interview met De Volkskrant. We weten verder van Lili dat ze een echt kattenmens is. Samen met Philip schreef en schilderde ze portretten voor het boek Les chats de Lili, over, je raadt het al, haar eigen katten. Lili is behoorlijk creatief en exposeert ook met haar kunst.

Lucille Werner & Servaas Snoeijers

Of je haar nu kent als de dame van Lingo of als Tweede Kamerlid, Lucille Werner is voor weinig mensen een onbekende. Hoewel de presentatrice/politica al jarenlang in de schijnwerpers staat, is haar partner minder vaak in beeld. Al is ook hij geen onbekende in de mediawereld. 

Servaas Snoeijers is al meer dan 20 jaar lang de partner van Lucille Werner. Servaas is eigenaar van een media- en productiebedrijf. In de zomer van 2009 gaven de twee elkaar het jawoord. Een aantal jaar later werd hun gezin uitgebreid met de komst van zoon Angel, die het stel uit Bulgarije adopteerde. In tegenstelling tot zijn vrouw staat Servaas meestal achter de schermen, maar eenmaal voor de camera’s blijkt hij een romanticus. In Rooijakkers Over de Vloer belde presentator Art Rooijakkers vorig jaar aan bij huize Werner-Snoeijers, waarbij Servaas opendeed en liefdevol over zijn vrouw sprak. “Ik zag haar en wist het meteen: Dat is dé vrouw voor mij”, vertelt hij over zijn eerste ontmoeting met Lucille. “Het voelt nog als gisteren.”

Rob Goossens & Veranika Parmon

Rob Goossens kennen we van zijn vaste plek achter de desk bij RTL Boulevard, of door zijn fanatieke deelname aan De Slimste Mens. De interesse van Rob lag niet altijd bij het bespreken van zaken in de media. Zijn focus lag eerst vooral bij de Nederlandse politiek. Toch had hij de mediajournalistiek al snel gevonden. Zo was hij van januari 2019 tot juni 2019 te zien in 6 Inside, en sinds november 2019 is hij te vinden aan de desk bij RTL Boulevard. Hoewel hij hier regelmatig is te zien, werd Rob nog bekender door zijn deelname aan De Slimste Mens.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rob Goossens (@goosr)

De vriendin van RTL Boulevards Rob Goossens heet Veranika Parmon.  Veranika komt uit Belarus en heeft een heel andere loopbaan dan haar bekende vriend. Ze is namelijk data-analist bij Bol.com. De twee plaatsen geregeld lieve kiekjes op Instagram en ogen ontzettend blij met elkaar. De relatie van het koppel werd bezegeld met de komst van hun eerste kindje, Mia Leny Lucy.

Patricia Paay & Robbert Hinfelaar

Patricia Paay werd ooit beroemd als zangeres, maar heeft tegenwoordig de status van mediapersoonlijkheid verworven. Patricia verwierf faam in 1967, als zangeres. Ze timmerde al een tijdje aan de weg in de muziekwereld en brak uiteindelijk door met haar derde single, Je bent niet hip. Sindsdien is ze niet meer uit de Nederlandse showbizzwereld verdwenen. Ze mag zichzelf inmiddels zangeres, presentatrice, actrice en professioneel jurylid noemen. Hoewel ze niet meer in de studio staat, zit ze zeker niet stil. In 2020 was ze nog samen met Famke Louise te zien in het programma Ali B op volle toeren, waar ze een jazzversie van Famkes nummer Op me monnie ten gehore bracht.

Al jaren is Patricia Paay happily married met de 34-jarige Robbert Hinfelaar. Dat er een leeftijdsverschil van 39 jaar is, daar is de presentatrice alleen maar blij mee. “Het fijne van een jongere partner is de manier waarop je elkaar kunt aanvullen”, vertelt ze aan het blad. “Ik leg mijn levenservaring op tafel, terwijl hij me weer op een moderne manier naar het leven van nu laat kijken.”

Frank de Boer & Helen de Boer

Hoewel de Frank de Boer – oud-bondscoach van het Nederlands elftal – niet meer zo super vaak op de buis verschijnt, hebben we meerder jaren van zijn voetbalkunsten en trainingstechnieken mogen genieten. Zo kunnen we de voormalig profvoetballer (of zijn tweelingbroer Ronald) uit duizenden herkennen.

Zijn vrouw heet Helen en ze heeft samen met Frank drie dochters: Romy, Jacky en Beau. Naast dat Helen dus voetbalvrouw én moeder is, is ze ook nog eens een ondernemer. Zo heeft ze sinds 2008 haar eigen interieurzaak. Het stel ontmoette elkaar op camping De Speulderbos in Garderen, waar de familie de Boer – vader Cees, moeder Git, dochter Anja en de tweelingbroertjes Frank en Ronald – vanaf 1974 elke zomer verbleef. “Zij was dertien, ik was zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons”, vertelde Frank. En het was meteen serieus tussen de twee volgens de voetballer. “Helen is mijn eerste en enige liefde.”

Chantal Janzen & Marco Geeratz

Toneelspelen, presenteren, acteren, zingen, dansen: je kan beter vragen wat Chantal Janzen níet kan. Deze duizendpoot is in de bekendste tv-programma’s vaker wel dan niet te zien en is de crush van menig man in Nederland. Helaas voor alle mannen in Nederland: Chantal is al een tijdje bezet.

De man van Chantal heet Marco Geerartz en hij is al meer dan 17 jaar lang samen. Via haar oudere broer Roger leerde Chantal hem kennen in haar puberteit. Toen sloeg de vonk nog niet over maar toen ze elkaar in 2006 weer ontmoetten waren de twee onafscheidelijk. In 2014 stapten ze in het huwelijksbootje en kregen ze later twee zoontjes, James en Bobby. Met de kinderen uit een eerdere relatie van Marco erbij vormt het stel een groot, liefdevol gezin. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Julius Jaspers & Isabel Jaspers

Voormalig presentator van ‘Topchef’ en ‘MasterChef Nederland’ Julius Jaspers is een professionele smulpaap. De topkok ontwikkelde het idee van Smart Cooking, ofwel: je maaltijd goed voorbereiden zodat je veel tijd met je gasten kunt doorbrengen. Dat is lekker!

De vrouw van deze chef heet Isabel Jaspers en wat kan zij niet? Zo heeft ze gewerkt als kleuterjuf en is ze 12 jaar agent geweest voor het Deense lifestyle merk RICE. Tegenwoordig is ze lekker creatief bezig met boetseren en keramiek. En, hoe kan het ook anders, staat het tafelen met borden en schalen bovenaan. Wat wil je ook met een chef kok als man? 

Op bovenstaande foto zien we een kiekje van Isabel (rechts).

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Rudolph van Veen & Simone van den Berg

Rudolph van Veen is een bekend tv chef. Hij is vooral bekend van zijn culinaire creaties tijdens het programma Life & Cooking. Vanaf 2000 tot 2005 zag je hem hier wekelijks op de buis. Ook publiceerde Rudolph meerdere boeken en heeft hij aan verschillende programma’s meegedaan. Van cupcakes tot makkelijke maaltijden, hij kan het allemaal. En ook op liefdesgebied heeft Rudolph het goed voor elkaar. Zo te horen gaat liefde écht door de maag! 

Office manager Simone van den Berg is sinds kort de vrouw van Rudolph van Veen. De twee zijn al meer dan twintig jaar samen maar een bruiloft kwam er steeds maar niet van. Terwijl Simone ervan droomde om ooit naar het altaar te lopen, had Rudolph nooit zo’n haast met trouwen. Toch kwam er op een gegeven moment een kantelpunt, vertelt hij aan De Telegraaf. Op 2 mei 2019 vroeg hij Simone ten huwelijk, op haar verjaardag. “Bij ons is het traditie dat je op je verjaardag een mooie taart op bed krijgt. En die had ik, met daarop geschreven ‘Wil je met mij trouwen?’.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Herman den Blijker & Jacqueline den Blijker

Nu we het over chefkoks hebben, kan deze chef natuurlijk niet ontbreken uit ons lijstje. Hij is namelijk Nederlands bekendste en meest succesvolle TV kok. We hebben het natuurlijk over de Rotterdamse Herman den blijker. Deze rasondernemer wist niet één, niet twee maar twaalf (!!) restaurants tegelijkertijd uitstekend te laten draaien. Herman is dus zeer succesvol in de horeca, maar is hij dat ook in de liefde? Als we de foto’s op zijn instagram mogen geloven wel! 

Herman is al meer dan 18 jaar getrouwd met zijn knappe vrouw Jacqueline den Blijker en de twee lijken nog steeds dolgelukkig met elkaar. Zo postte hij recent prachtige foto’s waarin hij terugblikte op deze mooie dag, gevolgd met de lieve woorden: “Vandaag alweer achttien jaar geleden!!! Waar blijft de tijd!! Iedere dag is een feestje met jou!! #memeissie”. Awww hoe cute! Samen hebben de twee ook een zoon genaamd Matz. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Paul de Leeuw & Stephan Nutger

Paul de Leeuw is een presentator die vooral bekend is van programma’s als Ranking the Stars en Busje komt zo. Maar dat is slechts een kleine greep uit zijn uitgebreide televisie-, radio-, muziek-, en filmografie. Naast zijn werk op het podium, is Paul ook actief als stand-up comedian, waarbij hij het publiek weet te vermaken met snelle improvisaties en plat vermaak. Maar heeft hij ook zo veel lol thuis?

Op instagram deelt Paul regelmatig grappige foto’s en video’s, maar soms plaatst hij ook zoetsappige foto’s van zijn grote liefde, Stephan Nutger. Paul en Stephan zijn al jaren gelukkig getrouwd en hebben twee geadopteerde kinderen, Toby en Kas. En als je dacht dat het glamoureuze leven van Paul te hectisch is voor Stephan, dan heb je het mis. Stephan staat namelijk ook niet stil en is samen met een vriendin actief als event planner in binnen- en buitenland. We weten dus bij wie we moeten aankloppen voor ons volgende feestje! 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Quinty Trustfull & Orlando Trustfull

Quinty Trustfull is misschien nog wel het meest bekend om haar tijd bij Koffietijd. De Koffietijd-presentatrice wist menig mannenhart te veroveren met haar prachtige looks en vlotte babbel. We kijken er dus ook niet gek van op dat de schoonheid ook als model heeft gewerkt. Maar naast model en Koffietijd-presentatrice heeft ze nog veel meer televisieprogramma’s op haar naam staan. Zo presenteerde Veronica’s Voetvolley, De 25 Grootste… en deed ze zelfs mee met de tweede versie van Dancing on Ice bij RTL 4. Hier werd ze tweede! 

Quincy haar grote liefde heet Orlando Trustfull. De twee zijn al lange tijd samen en ondertussen al meer dan 25 jaar getrouwd met elkaar. Ze trouwden op Curaçao en hadden het schattigste bruidsmeisje ever! Namelijk hun eigen jonge dochtertje, Moïse. Ook hebben ze een zoon genaamd Kayne. Orlando is een voormalig voetballer en werkt momenteel als trainer. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Beau van Erven Dorens & Selly Vermeijden

Één van de bekendste gezichten van Showbizz televisie is misschien wel Beau van Erven Dorens. De presentator heeft al vele programma’s gepresenteerd en is vooral bekend van de programma’s RTL Boulevard, Beau, Deal or No Deal en RTL Late Night. Maar dat is nog lang niet alles. Beau is namelijk ook acteur, schrijver en cabaretier. Je kan beter vragen, wat heeft hij niet gedaan? Wist jij bijvoorbeeld dat Beau ook stemacteur was voor de Nederlandse stem van Paddington in Paddington 2?

Waar Beau haast niet weg te slaan is van de spotlights, vermijd zijn vrouw deze liever. Beau zijn vrouw heet Selly Vermeijden en is al meer 22 jaar getrouwd met de bekende presentator. Terwijl Beau de camera’s opzoekt, staat Selly voor de klas als docente Frans. Samen met Beau heeft ze vier kinderen: tweeling Bram en Tijn, Bobbie en Jan Arie. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Annechien Steenhuizen & Aaron

Annechien Steenhuizen is een veelzijdige Nederlandse journaliste die haar sporen heeft verdiend in de wereld van radio en televisie. Als één van de vaste gezichten van het Achtuurjournaal van de NOS is ze een bekend gezicht bij menig huishouden. Maar haar carrière begon bij RTL Nieuws en via diverse omroepen en programma's kwam ze uiteindelijk terecht bij het NOS Journaal. Als presentator van het Achtuurjournaal deelt ze de presentatie met Rob Trip en samen zorgen ze ervoor dat Nederland altijd op de hoogte is van het laatste nieuws.

De charmante nieuwslezeres is al ruim 15 jaar gelukkig getrouwd met haar knappe echtgenoot Aaron. Het koppel leerde elkaar kennen op een dakterras in Utrecht, waar ze beiden aanwezig waren op een bruisend feestje. Annechien was toen 25 en Aaron 32. De vonk tussen hen sloeg meteen over, maar liefde op het eerste gezicht bleek niet genoeg. Aaron was van plan om terug te keren naar zijn thuisland Engeland, maar het lot had andere plannen. Hij bleef hangen in Nederland en begon als timmerman te werken om rond te komen.

 Het verliefde stel besloot om hun liefde te bezegelen en elkaar het jawoord te geven op een idyllisch strand in Nieuw-Zeeland. Een vriendin van Aaron trad op als hun trouwambtenaar en het romantische moment zal voor altijd in hun harten gegrift blijven. Hoewel Aaron officieel een Brit blijft, heeft hij zijn hart verloren aan Nederland en woont hij hier inmiddels al bijna dertig jaar. Toch blijft het een mysterieuze man die Aaron. Hij blijft namelijk graag uit de spotlight. Uit bovenstaand kiekje kunnen we in ieder geval wel opmaken dat het een knap stel is samen! 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Paul Witteman & Melinde Kassens

We kennen hem vast allemaal wel: Paul Witteman. Samen met Jeroen Pauw presenteerde hij acht jaar de bekende VARA-talkshow Pauw & Witteman.Tegenwoordig leidt hij een wat meer teruggetrokken leven. De journalist is gestopt met televisiewerk en ontving in 2022 de Zilveren Nipkowschijf voor zijn volledige oeuvre.

Paul’s vrouw heet Melinde Kassens en werkt bij de NOS. Samen hebben ze twee zonen en Paul heeft nog een dochter uit zijn eerste huwelijk. Ook hebben ze nog twee kleinkinderen. Een drukke bedoeling dus daar thuis! 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Astrid Kersseboom & Jos

Astrid Kersseboom is al zeventien jaar een bekend gezicht op het NOS Journaal. Hoewel ze altijd al interesse had in het nieuws, was het verrassend voor haarzelf en haar familie dat ze journalist werd. Na tien jaar bij Omroep Brabant te hebben gewerkt, maakte ze in 2001 de overstap naar de NOS. Sinds 2004 is ze een vaste presentator van het NOS Journaal en doet ze de uitzendingen over het Koninklijk Huis. Ook heeft ze samen met haar vader een boek geschreven over Rotterdam. 

Astrid Kersseboom is al jaren getrouwd met Jos en samen hebben ze twee volwassen kinderen. Ze ontmoetten elkaar tijdens hun opleiding Journalistiek in Tilburg, toen ze twintig was. Ondanks hun verschillen, vullen ze elkaar goed aan. Jos is outgoing en houdt van risico's nemen, terwijl Astrid juist rustig blijft als het erop aankomt. Nu hun kinderen het huis uit zijn, ontdekken ze samen nieuwe dingen zoals theater, musea en films, mede dankzij de interesses van hun kinderen in kunstgeschiedenis en film.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Jonnie Boer & Thérèse Boer

Jonnie Boer is een bekende Nederlandse chef-kok en eigenaar van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle. Op 24-jarige leeftijd werd hij chef-kok van dit restaurants en al een paar jaar laten kocht hij het restaurant samen met zijn vrouw. Na deze overname wisten ze al snel een michelinster te bemachtigen en sindsdien heeft De Librije drie Michelin sterren. 

Thérèse Boer is de charmante echtgenote van driesterrenchef Jonnie Boer, en samen runnen zij het wereldberoemde restaurant De Librije. Naast haar rol als mede-eigenaar van het restaurant, heeft Thérèse ook een indrukwekkende kennis van wijn en is ze een echte gastvrouw. Ze wordt geroemd om haar warme persoonlijkheid en uitstekende gevoel voor service, waardoor de gasten zich altijd welkom voelen. Samen vormen Jonnie en Thérèse een onverslaanbaar team in de culinaire wereld.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Ron Blaauw & Carla Kruidenier

Ron Blaauw is een bekende Nederlandse chef-kok en restauranteigenaar. Ron Blaauw wordt gezien als een van de meest succesvolle en invloedrijke chefs van Nederland. Ron Blaauw's culinaire passie reikt verder dan alleen zijn eigen restaurants. Als adviseur van verschillende projecten en gezicht van verschillende merken, weet hij zijn visie en genieten duidelijk over te brengen. Na ruim dertig jaar als chef-kok, inspireert Ron Blaauw nu als culinair ondernemer met zo'n vijftig gastlezingen per jaar over de kracht van ondernemerschap, ongeacht de branche.

Naast een succesvolle en invloedrijke chef is Ron ook een echte familieman. Hij is getrouwd met zijn vrouw Carla Kruidenier. Samen hebben de twee drie kinderen en ze wonen samen in Oudekerk aan de Amstel. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Robert Kranenborg & Marjan Nusselder

Robert Kranenborg kennen we allemaal wel als onderdeel van de jury van het programma MasterChef Holland. Naast jurylid van deze show was hij televisiekok bij Over de kook, Topchef, NET 5 en De Wereld Draait Door. Maar dit is nog lang niet alles! Zo was hij chef bij meerdere michelinster restaurants én is hij mede eigenaar bij drie ThrillGrill burger restaurants en Le Big Fish. Alsof dat nog niet genoeg was schreef hij ook nog eens meerdere kookboeken. Een echt culinair talent die Robert!

Maar hoe zit het met zijn vrouw? Robert is getrouwd met zijn vrouw Marjan Nusselder. Naast dat ze genieten van elkaars gezelschap hebben ze ook nog een dochter en een zoon. Marjan is regelmatig met hem te zien op de rode loper. We moeten zeggen, de twee zien er na al die jaren nog steeds hartstikke verliefd uit! 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Jeroen Pauw & Zoé Goddijn

Hendrik Jan Jeroen Pauw (AKA Jeroen Pauw) is een bekende televisie journalist en presentator. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder ‘Pauw & Witteman’. Hij staat bekend om zijn scherpe interviewstijl en won zelfs het beste tv-interview van 2014. Lange tijd leek het erop alsof Jeroen Pauw zijn hart niet  veroverd kon worden. Toch lijkt het erop dat hij nu eindelijk zijn wilde haren kwijt is.

Al vijf jaar smelt zijn hart voor zijn vriendin Zoé Goddijn en dat is een record voor hem! Jeroen gaf ooit namelijk toe dat hij het bed heeft gedeeld met meer dan tweehonderd vrouwen maar nooit klaar was voor een langdurige relatie. Zou de deur dan toch op een kiertje staan voor een huwelijk met Zoé, de zelfstandig coach? “Er is geen deur op dit moment. Maar of ‘t zou kunnen? Theoretisch kan alles natuurlijk”, licht hij toe. Wordt vervolgd! 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Dione de Graaff & Nando Boers

Dione de Graaff is de onbetwiste koningin van de Nederlandse sportjournalistiek. Al 27 jaar lang is te zien als sportjournalist bij NOS Studio Sport. Met haar charmante uitstraling en scherpe interviewvaardigheden weet ze altijd het beste uit haar gesprekspartners te halen. De graaff is al jarenlang een vertrouwd gezicht op de Nederlandse televisie, waar ze als presentatrice en commentator menig sportevenement verslaat. Maar ook buiten de sportwereld is ze geliefd, met name door haar partner. 

Dione de Graaff heeft sinds 2010 een relatie met de knappe sportjournalist en schrijver Nando Boers, die bekendheid verwierf als hoofdredacteur van het prestigieuze Formule I RaceReport en als medewerker van NUsport. Na het verlies van zijn vrouw vond Nando opnieuw liefde bij de charmante televisiepresentatrice. Naast zijn werk als sportjournalist schrijft hij ook regelmatig voor het literaire wielertijdschrift De Muur en maakte hij met regisseur Dirk Jan Roeleven spraakmakende sportdocumentaires voor de NPS.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Henry Schut & Merel Izak

Voetbal Presentator Henry Schut is een knappe verschijning. We herinneren ons vast allemaal nog wel hoe hij met zijn godenlijf op de Men’s Health cover te zien was in 2017. Mocht je dit even vergeten zijn, dan is het zeker de moeite waard om dit nog even op te zoeken. Zwijmel.  Maar behalve een knappe kop en een afgetraind wasbordje, heeft Henry ook een glansrijke carriere. Door een stage via zijn opleiding Journalistiek in Zwolle, belandde hij uiteindelijk bij Studio Sport. Het Sportjournaal, een schaatsweekend, NOS Langs de Lijn of de Olympische Spelen; Henry kan het allemaal! 

 Helaas voor ons is Henry zijn hart al een lange tijd veroverd. En dat vinden we ook niet gek als we naar zijn vriendin Merel Izak kijken. Samen vormen de twee een knap stel. Ze kennen elkaar al sinds hun jeugd en Henry gaf later toe altijd al verliefd op haar te zijn. Jaren later had hij pas de moed verzameld om de eerste move te maken. Dit deed hij via Hyves en na een paar berichtjes besloten ze af te spreken. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk en zijn ze al meer dan 10 jaar samen. Hun liefde werd bezegeld met hun zoons Luuk en Stijn en dochter Anne Louise. Ook Merel zit niet stil en werkt als redacteur bij Hart van Nederland en BNNVARA. 

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Malou Petter & Menno Horst

De goedlachse Malou Petter kennen we allemaal wel. De presentatrice is geboren in het dorpje Woubrugge, vlakbij Alphen aan de Rijn en ze studeerde Journalistiek aan het Windesheim. Al snel kwam ze terecht bij het Jeugdjournaal, eerst als stagiair maar daarna voor het echie als redacteur. Ze maakte hier veel mooie verhalen en inmiddels is ze gepromoveerd naar het ‘grote mensen journaal’ zoals Malou het zo mooi kan verwoorden. Vanaf 2017 was ze het gezicht van het NOS Jeugdjournaal en sinds de zomer van 2019 is ze bekend als liveverslaggever voor het NOS Journaal. Haar vriend zal vast trots op haar zijn.

Menno Horst: is de charmante echtgenoot van Malou Petter. Menno is geboren in Utrecht en heeft zijn schooltijd doorgebracht op de Christelijke Hogeschool Windesheim, waar hij Malou vermoedelijk heeft ontmoet. Na het afronden van zijn opleiding tot leraar lichamelijke opvoeding op het voortgezet onderwijs heeft Menno enkele jaren als docent gewerkt, voordat hij teamleider onderbouw mavo werd op OSG Schoonoord, waar hij nog steeds vol plezier werkt.In de zomer van 2019 hebben Menno en Malou hun liefde bekroond met een sprookjesachtige bruiloft, omringd door familie en vrienden in een idyllische tuin. Op Instagram deelde Malou een week later nog steeds stralend dat ze "op een roze wolk" zat en de liefdevolle kiekjes spreken voor zichzelf.

Kijk op de volgende pagina voor het volgende koppel!

Merel Westrik & Pepijn Crone

Merel Westrik is een bekende presentatrice. Ze begon haar carrière bij bij de lokale Amsterdamse televisiezender AT5. Later werkte ze als presentatrice bij Half 8 live! en RTL Nieuws. Ook speelde ze vier afleveringen in De Slimste Mens en was ze de Mol in het 19e seizoen van Wie is de Mol?

Bij RTL Nieuws had Merel een hele leuke collega: Pepijn Crone. Hij was zelfs zo leuk dat de twee verliefd op elkaar werden. Ondertussen hebben ze zelfs een dochtertje samen: Billie Mae Crone. Pepijn heeft asl redacteur gewerkt voro het programma De Leugen Regeert. Ook heeft hij als presentator en verslaggever bij het Jeugdjournaal gewerkt en vanaf 2016 is hij hoofdpresentator van het RTL Nieuws. 

Rik van de Westelaken & Felix

Rik van de Westelaken, een charismatische en veelzijdige televisiepersoonlijkheid, heeft indruk gemaakt in de Nederlandse media. Als oudste van drie kinderen groeide hij op in Maassluis, Hoogblokland en Uden. Hij studeerde Bestuurskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Rik begon zijn carrière op 16-jarige leeftijd bij omroep Kersenland en werkte vervolgens bij AT5 en NOS. Zijn stijlvolle voorkomen leverde hem een nominatie op voor "Best Geklede Man" door Esquire. Rik presenteerde verschillende programma's bij AVROTROS, waaronder 'Moltalk' en 'EenVandaag', en nam in 2018 de presentatie van 'Wie is de Mol?' over. 

Terwijl hij blijft schitteren op televisie, heeft hij er bewust voor gekozen om zijn privéleven en met name zijn partner uit de schijnwerpers te houden. Zijn partner Felix houdt niet van het televisiewereldje en dat vindt Rik wel lekker. Felix werkt voor de overheid en weigert zelfs mee te gaan naar premieres of in de spotlight te staan. Ondanks dat zijn partner niet in de openbaarheid treedt, kunnen we ervan uitgaan dat Rik's net zo succesvol is in zijn relatie als in zijn carrière. Zo kwamen wij een hele schattige foto tegen van het verliefde stel. Zijn zeventien jaar jongere vriend lijkt dolgelukkig te zijn met Rik. Onlangs hebben de twee zelfs een super loft appartement gekocht in Amsterdam. Wauw! 

Twan Huys & Cheryl Franks

Twan Huys is een bekende Nederlandse journalist, tv-presentator en auteur. Hij begon zijn carrière bij de regionale omroep en werkte later voor NOVA en Nieuwsuur. Twan is tevens de bedenker en presentator van College Tour, een programma waarin studenten vragen stellen aan beroemdheden. Na een kortstondige overstap naar RTL, keerde hij terug naar de NPO als Amerika-deskundige en presentator van Buitenhof. Twan schreef verschillende boeken, waaronder "Ik ben een New Yorker" en "De Clintons".

Presentator Twan Huys kende een moeilijke periode na het falen van RTL Late Night, maar zijn vrouw Cheryl Franks stond hem bij. De Britse voormalige balletdanseres en huidige yogadocente trouwde met Twan in 2007 en samen hebben ze twee kinderen. Na het verlies van College Tour en de mislukking bij RTL Late Night, overwegen Twan en Cheryl naar Amerika te verhuizen om daar hun leven opnieuw op te bouwen.

Rick Nieman & Sacha de Boer

Rick Nieman, geboren op 9 november 1965 in Amsterdam, is een bekende Nederlandse televisiepresentator en journalist. Na zijn studie journalistiek en internationale betrekkingen in de VS werkte hij onder andere voor CNN in Londen en later als verslaggever bij RTL Nieuws in Nederland. Nieman kreeg bekendheid als nieuwslezer bij RTL Nieuws, waar hij verschillende presentatieduo's vormde en ook andere actualiteitenprogramma's presenteerde. Hij schreef enkele boeken en werd door het Nederlandse publiek verkozen tot beste nieuwslezer van Nederland. Voor Veronica’s Nieuwslijn vormde hij een presentatieduo met een wel hele leuke meid… Het is dan ook niet gek dat de twee later een relatie kregen en met elkaar trouwden. 

Sacha de Boer is de vrouw van Rick Nieman. De twee waren een nieuwslezersduo bij Veronica Nieuwslijn, hier vonden ze de liefde dankzij hun collega's. Beiden hadden al een relatie, maar ontdekten gaandeweg hun gemeenschappelijke passies. Uiteindelijk koppelde het team hen en beseften ze hoe goed ze bij elkaar pasten. Het stel geniet van hun gedeelde levensinstelling, fanatisme, nieuwsgierigheid en optimisme. Sacha waardeert het enorm dat Rick niet snel opgeeft.

Jan Joost van Gangelen & Marieke Schipper

De charmante Jan Joost van Gangelen is een veelzijdige Nederlandse televisiepresentator en sportjournalist. Hij begon bij de NOS, maakte indruk bij Talpa en werd een vast gezicht bij ESPN. Ook schitterde hij op de radio als presentator van Veronica Inside, winnaar van de Gouden RadioRing. Maar dat is nog lang niet alles! Jan Joost liet zien niet bang te zijn om uit zijn comfortzone te stappen en zelfs te beschikken over een gouden keeltje! In 2019 nam hij deel aan het programma It Takes 2 waar hij liet zien dat hij niet alleen een sportliefhebber is, maar ook een entertainer die aardig goed kan zingen! Zou zijn vriendin ook weleens serenades van hem ontvangen? 

Na een turbulente periode in zijn leven, vond Jan Joost opnieuw liefde en stabiliteit bij Marieke. Hij werd op zijn 33e namelijk verlaten door zijn toenmalige vrouw na een huwelijk van pas 16 maanden! Gelukkig was daar dan Marieke. Zijn huidige partner waar hij veel steun aan heeft. Samen hebben ze twee kinderen. De prachtige Marieke studeerde aan de Universiteit van Tilburg en is een succesvolle zelfstandig ondernemer, werkzaam als psycholoog en coach. 

Amber Brantsen & Rachid Finge

De sprankelende Amber Brantsen heeft een indrukwekkende carrière achter de rug, van haar studie bestuurskunde aan de Universiteit Leiden tot haar huidige rol als presentatrice bij streamingdienst Viaplay. Na jarenlang in de journalistiek te hebben gewerkt als radionieuwslezer, contentmanager en nieuwslezer bij verschillende omroepen, verwierf ze landelijke bekendheid bij de NOS. Ze verliet de NOS eind november 2021 en stapte over naar Viaplay om de Formule 1-programma's te presenteren. Daarnaast heeft Amber in 2020 haar boek 'Uit beeld' geschreven, waarin ze openhartig vertelt over haar strijd met anorexia nervosa. Haar verhaal is een inspiratie voor velen en toont aan dat ze niet alleen een getalenteerde presentatrice is, maar ook een moedige en veerkrachtige vrouw!

Amber is niet alleen succesvol op professioneel gebied, maar ook privé is ze dolgelukkig met haar partner Rachid Finge en hun 2-jarige dochtertje Taylor. Het koppel overweegt zelfs een tweede zwangerschap, ondanks de moeilijkheden die Amber tijdens haar eerste ervoer. De charmante Rachid Finge heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als journalist en nieuwslezer, om uiteindelijk de sprong te maken naar Google Nederland. Deze ambitieuze man begon al op 11-jarige leeftijd bij een lokale omroep, en werkte vervolgens voor BNR Nieuwsradio en de NOS. Naast zijn werk bij Google zet hij zich in voor jongerenparticipatie en ICT. Wauw naast powervrouw Amber staat dus ook een hele inspirerende man! 

Helga van Leur & Bert Smit

Helga van Leur, de stralende Nederlandse weervrouw, is al jaren een bekend gezicht op tv en een inspiratie voor velen. Met haar charmante persoonlijkheid en glinsterende carrière als meteoroloog, presentatrice en ambassadeur van klimaat en duurzaamheid, voegt ze een vleugje glamour toe aan het weer. Helga heeft niet alleen talloze prijzen gewonnen, maar ze heeft ook deelgenomen aan opwindende projecten zoals Dancing With The Stars en Tornadojacht in de VS. Maar naast een succesvolle carrière heeft Helga ook een heel gelukkig gezinsleven.

Helga is namelijk de trotse moeder van haar zoon Christiaan. Samen met haar partner Bert Smit en zoon Christiaan leidt ze een gelukkig gezinsleven. Waar Helga niet vies is van de spotlights, leidt Bert zijn leven liever achter de schermen. Ondanks dat steunt Bert haar wel door dik en dun. Bovenstaand kiekje is een oud kiekje van het verliefde stel! 

Dennis Wilt en Diane Wilt

We kennen hem natuurlijk allemaal als winnaar van Expeditie Robinson 2022. Dennis Wilt, de charismatische Nederlandse meteoroloog en presentator, heeft zijn charme en expertise al jarenlang op de Nederlandse televisie laten zien. Hij heeft een indrukwekkende carrière als weerman bij zowel RTL als MeteoGroup Nederland. Daarnaast heeft Dennis ook gediend als beroepsofficier bij de Koninklijke Luchtmacht. Zijn avontuurlijke aard kwam naar voren toen hij in 2022 deelnam aan het populaire RTL 4-programma Expeditie Robinson, waar hij de harten van kijkers won en uiteindelijk de felbegeerde titel van Robinson 2022 in de wacht sleepte. Tijdens de show praatte Dennis met enige regelmaat over thuis. Maar wat is thuis eigenlijk voor Dennis? 

De vrouw van Dennis heet Diane Wilt. Samen kregen de twee drie kinderen. Ondanks dat de twee flink wat tegenslagen hebben gekend, blijven ze positief. Hun gehandicapte zoon Nout overleed, hun dochter Jolijn kreeg leukemie en hun jongste zoon Hidde heeft ADHD. Toch proberen ze ondanks alle uitdagingen te genieten van het leven. Door zich te richten op hun werk, elkaar te steunen en te zorgen voor een goede balans tussen zorg en ontspanning, hebben ze de moeilijke momenten doorstaan.

Wim de Vilder en Stefaan Fagot

De charmante Wim de Vilder is niet alleen het gezicht van "Het Journaal", maar heeft ook een vinger in de pap bij tal van spraakmakende interviewprogramma's, waaronder "Over 5 Jaar" en diverse verkiezingsshows. Maar Wim is niet alleen maar serieus hoor! Hij weet ook precies hoe hij de show moet stelen als presentator van razend populaire tv-gala's zoals "De Nacht van de Televisiesterren" en de slotshows van "Kom Op Tegen Kanker". Maar wacht, er is nog meer! Als ervaren presentator, moderator en spreker is hij de ster van menig bedrijfsevent, congres en seminar. En alsof dat nog niet genoeg was, geeft hij ook nog eens presentatietrainingen, mediatrainingen en training voor moderatoren. Echt, is er iets wat deze man niet kan? Oh, en hadden we al gezegd dat hij een achtergrond heeft in Rechten en Communicatiewetenschappen? Wat een kanjer! Zou hij op het liefdesgebied ook zo succesvol zijn? Nou als we onderstaande foto moeten geloven wel!

Ter ere van hun 25-jarige liefdesverhaal, postte Wim een te schattige foto van hen tweeën met een hartverwarmend bijschrift. De twee tortelduifjes, die elkaar leerden kennen via Wim's broer, zijn sinds 2013 onafscheidelijk. Het was niet meteen vuurwerk, maar hun liefde groeide gestaag en sterk, net als een goed gerijpte kaas. In een openhartig gesprek bij 'Die Huis' deelde Wim hoe hij wist dat Stefaan de ware was. Zijn geheim? Als je iemand vindt met wie je alles wilt delen, zit je goed. En dat is precies wat Wim en Stefaan hebben. Dus, een toost op Wim en Stefaan, op nog vele jaren van liefde en geluk! En Wim, blijf ons verrassen met die fantastische foto's, en misschien wat meer van die knappe Stefaan, alsjeblieft!

Dilan Yeşilgözjaa en René Zegerius

Dilan Yeşilgöz, de vrouw die klaarstaat om Mark Rutte op te volgen als partijleider van de VVD, is al jaren een prominente figuur in de Nederlandse politiek. Maar achter deze krachtige vrouw staat een man die ons net zo intrigeert. René Zegerius, de geliefde echtgenoot van Yeşilgöz en de man achter de schermen, is een hardwerkende professional. Hij is momenteel actief als programmamanager bij de GGD Amsterdam en heeft ervaring als beleidsadviseur bij ggz-aanbieder Arkin. Het paar, getrouwd in 2014, leidt een liefdevol leven in het hart van Amsterdam, compleet met hun trouwe viervoeter Moos.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Dilan Yesilgoz - Zegerius (@dilanyesilgoz_)

Als we een glimp van hun privéleven krijgen, zien we een stel dat geniet van het leven, van het vieren van hun jubileum op het festivalterrein van Mysteryland tot het aanmoedigen van hun favoriete voetbalteam, Ajax. Deze momenten worden af en toe gedeeld op Yeşilgöz's Instagram, waar ze foto's van haar en René deelt, zoals deze foto. Cute!

Jaimie Vaes en Afshin Momadi

Na een aantal flinke stormen lijkt de zon eindelijk weer te schijnen voor Jaimie Vaes. Voorbij zijn de dagen waarin ze bekend stond als de ex van Lil Kleine met al het drama dat daarbij hoorde. Nu heeft ze een nieuw hoofdstuk in haar leven opengeslagen, waarin ze een sprankelende nieuwe rol speelt: die van geliefde van een oude vriend die een nieuwe betekenis in haar leven heeft gekregen.

Enter: Afshin Momadi. Hij is niet zomaar de volgende man op haar pad, maar een oude bekende en vertrouweling. Deze hippe DJ, die een beetje de muzikale vibes van Berlijn, Barcelona en Ibiza in zijn leven mixt, is ook de creatieve geest achter het kledingmerk 9N1M Sense. Dus, terwijl Jaimie geniet van deze nieuwe, frisse wind in haar leven, zijn wij net zo benieuwd om te zien wat deze nieuwe liefdesmix op de draaitafel brengt!

Margot Robbie en Tom Ackerley

Oké, laat ons je iets vertellen over Margot Robbie. Ja, we kennen haar als die Hollywood badass, die rollen van stoere dames zoals Harley Quinn en Tonya Harding geweldig vertolkt. En ja, ze speelt nu ook Barbie. Maar wist je dat ze ook een ster is in het echte leven? Dat komt omdat ze een super geweldig liefdesleven heeft, dat ze heel low-key houdt. Ze is al zes jaar getrouwd met haar levensmaatje, Tom Ackerley.

Dus, wie is deze Tom? Nou, hij is niet zomaar iemand. Tom is een heuse film veteraan met rollen in de eerste drie Harry Potter-films. Best een prestatie, toch? Hij heeft ook gewerkt aan allerlei grote films, zoals The Brothers Grimsby en Promising Young Woman. Maar dat is niet alles: Tom en Margot hebben samen een productiebedrijf opgericht, LuckyChap Entertainment, en ze maken een aantal geweldige films. Ondanks dat ze beiden supersterren zijn, houden ze hun relatie graag uit de schijnwerpers. Maar Margot heeft ooit verklapt dat ze altijd al een oogje op Tom had en toen ze hem dat eindelijk vertelde, was het gewoon... magisch. Zo zie je maar weer, liefde kan zo onverwacht zijn!

Bronnen: InfoNu.nl, Vriendin, Flair Bel's Beelden, Herman den Blijker, &friends.events, Wikipedia, Jessica van Geel, Harpers Bazaar, De Media Gids, Goals and Glamour, AD, Flair, Sterren op TV, SVH, Meester Titels, Hollywood Huizen, Panorama, Cosmopolitan | Afbeeldingen: EM-Press/Patrick van Emst, Robert Meerding, Press Association, wenn, DPG, Belga, Abaca Press, Arjo Frank, Instagram, Hollandse Hoogte Leo Vogelzang, LinkedIn, ANP, X17/BrunoPress.nl, PA Images, Album RM, Abaca Press, Pacific Coast News, Action Press, ImageDirect, Cover Images, Queen International, startraksphoto, eroteme, ArjoFrank Fotografie, Get in the Picture Fotografie, Latulanconga productions, Johan Latupeirissa, Heukers Media, Startracksphoto, Belga, EM-Press, David Heukers, Brunopress, Instagram, Libelle, Bekende buren, Mensen Achter Het Nieuws, Sterren op TV, RTL Boulevard, Wikipedia, Story, Goals and Glamour, Helga van Leur, Wat Niemand Weet, Belga, NLBeeld

Entertainment
  • AMSTERDAM, 17-11-2021, OBA Perspresentatie Sinterklaasboeken 2021 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam Oosterdok. op de foto: Carlo Boszhard