Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Pip Pellens bevallen van eerste kindje

Het meisje heeft een prachtige naam gekregen.

Speciale vertoning TAR

Beschuit met muisjes! Actrice Pip Pellens en vriendlief Pim Wessels zijn namelijk trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Pip deelt het heugelijke nieuws vandaag zelf op Instagram.

Meisje

Eind mei maakte Pip bekend in verwachting te zijn van haar eerst kindje. Op Pinkstermaandag kondigde de actrice het heuglijke nieuws destijds in een lieve video op Instagram aan. "Over een paar maanden zijn we niet meet met z'n tweetjes", liet ze in de caption weten.

En heel wat babybuik-kiekjes verder was het vorige week eindelijk zover! De actrice is vorige week bevallen van een meisje, genaamd Lily. Vanochtend deelt ze een lief kiekje, waar we slechts de kleine voetjes van het meisje zien. Ze is op 26 september geboren. Aahw!

Felicitaties

Het koppel wordt overspoeld met felicitaties in de comments. "❤️❤️❤️ OOO Yes!!! Gefeliciteerd lieve schatten", schrijft Sanne Vogel. En: "Gefeliciteerd lieverds! Prachtige naam", reageert Nicolette van Dam. Ook Kelly Spronk, Loiza Lamers en Barbara Sloesen feliciteren Pip met haar dochtertje. Ook names Grazia, gefeliciteerd!

Pip en Pim leerden elkaar kennen in 2012, toen ze samen in de musical Lover of Loser speelden. Sindsdien zijn ze niet meer van elkaar weg te denken. Het is trouwens niet de eerste keer dat het koppel ons weet te verrassen: twee jaar geleden trouwden ze nog in het geheim – waarna ze op Instagram plotseling casually meedeelden dat ze in het huwelijksbootje waren gestapt. Regelmatig zien we de meest lieve kiekjes van het stel voorbijkomen, en die liefde bekronen ze dus nu met een kindje.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230212 - Speciale vertoning TÁR in Koninklijk Theater Tuschinski Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Pim Wessels en partner Pip Pellens