Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Annebel Visscher mist een naam in de cast van EMIDJ seizoen 2

Zou de persoon later nog aansluiten?

Speciale Screenig Hypnotic

Annebel Visscher was een van de meiden die in het vorige seizoen van Echte Meisjes in de Jungle te zien was. Inmiddels kunnen we alweer vooruitblikken op het nieuwe seizoen, want de cast is daarvoor al bekendgemaakt. Als het aan Annebel ligt ontbreekt er echter nog één dame in de cast.

Er ontbreekt iemand

Esmee Ipema was een van de deelnemers tijdens het vorige seizoen, maar moest al redelijk snel de jungle verlaten. Esmee belandde in een ruzie met Louisa Janssen en bezeerde haar arm zodanig dat ze niet meer kon blijven en naar het ziekenhuis moest. Daarom vindt Annebel dat Esmee een tweede kans had moeten krijgen en dit seizoen weer mee had moeten doen. "Wat ik me wel afvraag: Esmee hebben we al op de juicechannels voorbij zien komen, maar die stond niet op het filmpje dat ze bekendmaakten”, zegt Annebel in de BLVD podcast.

"Betekent dat dat ze toch heeft gezegd: ‘Ik doe niet mee’?", zegt Bridget Maasland in de podcast? "Of dat ze er misschien later nog bij komt", denkt Luuk Ikink. Hmm... We zullen moeten afwachten.

Nieuw seizoen

Vorig seizoen zagen we hoe twaalf meiden afreisden naar de jungle van Laos om daar de strijd tegen elkaar aan te gaan. Het programma zat boordevol drama, drama en nog eens drama en daarmee werd het programma razend populair. We kunnen dan ook niet wachten op het tweede seizoen. Videoland heeft onlangs bekendgemaakt wie we in het nieuwe seizoen gaan zien. Niemand minder dan Michella Kox, Louisa Janssen, Famke Louise, Shanta Bakker, Jacomien Zoer, Deveny Sooda, Shirley Cramer, Lesley Versprille, Imen Dirie, Michelle Bibi en Kelly van der Veer zijn op dit moment in Suriname voor de opnames.

Bron: Love & Reality, RTL | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230619 - Special Screenig Hypnotic Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Annebel Visscher