Hoe leuk! MAFS-koppel Sonny en Dylan binnenkort weer op de buis

'De opnames zijn al geweest'

We kennen Sonny en Dylan van hun succesvolle deelname aan Married at First Sight. Inmiddels zijn de twee al een tijdje niet meer op de buis, maar binnenkort verschijnen ze opnieuw op televisie. Dat vertellen de heren in gesprek met het AD.

Gelukkig getrouwd

Sonny en Dylan leerden elkaar kennen via het populaire RTL-programma Married at First Sight. De twee zagen elkaar voor het eerst toen ze voor het altaar stonden en elkaar het ja-woord gaven. En hoewel het in de datingshow bij veel koppels eindigt in een scheiding, was dat bij Sonny en Dylan absoluut niet het geval. Het was liefde op het eerst gezicht bij de heren en ze zijn nog altijd gelukkig getrouwd.

Opnames

Het is al een tijdje gelden dat het MAFS-koppel te zien was op televisie, maar daar gaat binnenkort verandering in komen. Sonny en Dylan zullen binnenkort namelijk weer op de buis verschijnen, zo vertellen ze aan de krant. Helaas willen de mannen er nog maar weinig over loslaten. “We mogen er nog niks over zeggen, maar de opnames zijn al geweest”, is het enige dat ze vertellen. Wij zijn héél benieuwd!

Fans ontmoeten

Dankzij hun succesvolle deelname aan MAFS zijn Sonny en Dylan in één klap bekend geworden in heel Nederland. Ze worden dan ook nog regelmatig herkent. Toch blijven de heren bescheiden. “We zijn dan misschien wel bekende Nederlanders geworden, we voelen ons niet echt bekend”, zeggen ze. Toch vinden ze het leuk om hun fans tegen te komen. “Er zijn veel volgers op Instagram die ons berichten sturen en we vinden het heel leuk om onze fans te ontmoeten.”

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: Married at First Sight

Laatste nieuws