Grazia x Collistar: geef je op voor de beauty-masterclass

Na de beauty-masterclass krijg je een goedgevulde goodiebag t.w.v. €120

Hey beauty lover! Ben je op zoek naar producten die anders zijn dan andere? Maak dan tijdens de speciale Grazia X Collistar Masterclass kennis met nOt – Not Ordinary Treatment.

nOt – Not Ordinary Treatment

Deze nieuwe, multifunctionele Not Ordinary Treatment-lijn van Collistar bestaat voor bijna 100% uit huidverzorgende bestanddelen en biedt zintuiglijke make-up producten. De zeven producten uit deze lijn kunnen worden gebruikt voor meerdere zones en zijn speciaal ontwikkeld om jouw buitengewone, natuurlijke schoonheid te benadrukken.

Ervaar tijdens de Grazia x Collistar Masterclass de texturen die je natuurlijke schoonheid benadrukken en je unieke kenmerken niet verbergen, maar ze juist vieren en prachtig accentueren. Aan het einde van deze masterclass zijn alle beauty secrets aan je onthuld en krijg je ook nog eens een fijne goodiebag t.w.v. €120.

Programma

Hoe het programma van de masterclass eruitziet? Komt-ie: je wordt tijdens deze masterclass door een Collistar-expert en de redactie van Grazia in de watten gelegd en ontvangen met heerlijke hapjes en drankjes. Tijdens de masterclass leer je van alles over huidverzorging, make-up en Collistar’s nieuwste lijn, nOt – Not Ordinary Treatment. Hierna kun je alle producten zelf ervaren en testen.

Ook is er genoeg ruimte om al je beautyvragen te stellen aan de Collistar-expert. Na afloop van het event krijg je een goodiebag met hierin vier speciaal geselecteerde Collistar-producten ter waarde van €120.

Praktische info:

Wanneer:
Dinsdag 21 november

Tijd:
Er zijn twee masterclasses
10.00 – 12.00 en 14.00 – 16.00

Waar: 
Neni Amsterdam
Stadionplein 8

Prijs: 
€35

Aanmelden:
Hier kun je je aanmelden voor de masterclass. Er zijn slechts 20 kaarten per sessie beschikbaar, dus weer er snel bij!

Beeld: Collistar

Laatste nieuws