Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Te leuk: B&B Vol Liefde-Joy en Dani gaan ‘voor langere periode’ reizen

'We gaan iedere stap met jullie delen'

B&B Vol Liefde had niet beter kunnen uitpakken voor Joy en Dani. De twee vonden elkaar helemaal in het programma en zijn sindsdien happy together. Het ambitieuze koppel zit niet stil en is inmiddels volop bezig met hun volgende project. Op Instagram vertelt Joy er meer over.

Joy en Dani

Joy was afgelopen seizoen één van de B&B-eigenaren die in B&B Vol Liefde op zoek ging naar de liefde. Op zijn eigen berg genaamd 'Mount Joy' in Spanje runt hij een B&B. In het programma zagen we dat het aan het begin maar niet wilde lukken. Want hoewel hij meerdere leuke dames over de vloer kreeg, bleef een romantische spark uit. Tótdat Dani zijn B&B binnenliep. De twee hadden meteen een klik en het duurde dan ook niet lang voordat het official was tussen de twee. Inmiddels zijn de opnames al lang afgerond en zijn Joy en Dani nog steeds heel gelukkig samen. Dani woont inmiddels in Spanje en samen maakt het stel leuke plannen.

Reizen met camper

Zo deelde Joy gisteren een geheimzinnige story vanuit een busje. Vandaag geeft de knappe B&B-eigenaar meer duidelijkheid. "Om even terug te komen op de vraag van gisteren. We hebben nog een bus gekocht om om te toveren naar een camper waarin we voor een langere periode in gaan reizen", vertelt hij op zijn Instagram Stories.

Beeld: Instagram @joyvanswieten

De twee hadden al een camper waarmee ze rondreisden, maar die voldeed niet meer aan alle wensen. "Ons andere Campertje is net iets te klein om in te reizen met onze honden, dus vandaar de upgrade", legt Joy uit. "En dus kom er ook een hele leuke YouTube Series aan!!" gaat hij verder. Het stel heeft namelijk een YouTube-kanaal samen waarop ze leuke video's maken. "We gaan iedere stap met jullie delen!" Te leuk!

Bron: Instagram @joyvanswieten | Beeld: RTL