Aahw! B&B vol Liefde-Bram en Esra herenigd in Zweden

Esra blijft voor 'onbepaalde tijd' bij Bram.

Bram en Esra hebben elkaar dankzij B&B Vol Liefde leren kennen. En hoewel Esra in Nederland woont en Bram in Zweden, laten ze de afstand niet in de weg staan. Sterker nog, Esra is nu voor onbepaalde tijd naar Zweden afgereisd om bij Bram te verblijven!

Nieuwe vriendin

De geruchtenmolen rondom de mysterieuze vriendin van Bram begon op volle toeren te draaien toen hij tijdens de reünie vertelde dat zijn avontuur een sprookje geworden bleek te zijn. “Ik denk dat het hele verhaal hier op de boerderij als een sprookje gezien kan worden”, zei hij. Bedoelde hij daarmee dat hij alsnog met een van de meiden aan het daten is? Er werd volop gespeculeerd en verschillende namen passeerde de revue. Maar, Bram is nu samen met niemand minder dan Esra, die in het programma als een van de gasten van Joy te zien was.

De B&B-eigenaar vertelde dat ze elkaar hebben leren kennen tijdens de reünie. Na de reünie belandden de twee per toeval op het terras naast elkaar en raakten ze aan de praat. Esra vertelde toen enthousiast dat zij ook in Zweden heeft gewoond en met paarden heeft gewerkt. Ze hebben de hele avond doorgepraat en een week later spraken ze opnieuw af.

Herenigd

Esra is inmiddels naar Zweden afgereisd om voor ‘onbepaalde tijd’ bij Bram te zijn. “JAAAAA eindelijk is het zover! Esra is hier😍”, schrijft Bram op Instagram bij een lief kiekje. “En dat voor onbepaalde tijd, komende maanden gaan we kijken hoe het gaat hier met ons, en kunnen we ons nestelen in de rust van Zweden, wat een heerlijke tijd wordt dit.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram eijgenhuijsen (@heimdallsgard)

Volgers van Bram zijn duidelijk enthousiast over de hereniging van het koppel. “Heel veel geluk en plezier samen! ❤️❤️”, klinkt het massaal in de reacties. Aahw!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: B&B Vol Liefde, Instagram

Laatste nieuws