Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: B&B Vol Liefde-Joy gaat voor nieuwe look

Looking good!

Joy van Swieten heeft menig vrouwenhart op hol geslagen sinds zijn deelname aan B&B Vol Liefde. Hij heeft de liefde echter écht gevonden bij zijn Dani, die hem aan het eind van het programma een bezoekje bracht. Hoewel we de 25-jarige B&B-eigenaar kennen met zijn bruine lokken, vond hij het toch tijd voor wat anders. Blond it is!

Nieuwe coupe

Denk je aan Joy, dan denk je aan de knappe levensgenieter mét bruine lokken. Maarre, zat je toevallig gisteravond naar Humberto te kijken? Dan is het je vast wel opgevallen dat Joy een hele andere coupe heeft. Wait, what? De B&B-eigenaar heeft zijn donkere coupe namelijk ingeruild voor een platinablond model. Wauw!

Ook op zijn Instagram-account deelt Joy de transformatie. "Denken jullie huh? Die Joy had toch eerst een ander kleurtje!", schrijft hij bij een foto van zijn bezoek aan de talkshow. "Klopt! Dit was de before!", zet hij bij een foto waar we hem in een kappersstoel zien zitten.

Gelukkig in de liefde

Een ding is in ieder geval duidelijk: Joy rockt letterlijk élke look. Iets waar Dani klaarblijkelijk voor is gevallen. Want wat blijkt? De twee zijn nog steeds happily in love! Naar eigen zeggen is Dani zelfs 'voor het eerst verliefd geworden'. "Ik ben verliefd geworden op hoe Joy is eigenlijk", legt Dani dan uit. "Ik ben verliefd geworden op haar energie, haar glimlach, mooie ogen en ook dat ze gewoon echt een superstoere chick is", vertelde Joy aan het eind van B&B Vol Liefde. 

Ook in de reünie-aflevering van afgelopen zaterdag delen de twee dat ze nog heel erg gelukkig zijn met elkaar. Na de opnames kwamen de lovebirds er namelijk al snel achter dat ze elkaar enorm misten. Een lange-afstandsrelatie? Niks voor hun. Genoeg reden dus om samen op vakantie te gaan naar Ibiza. Heerlijk!

Bron: Instagram, Love Reality | Beeld: RTL, Instagram