Wait, what? Dubbelganger Bella Hadid houdt iedereen voor de gek tijdens MFW

Helaas, Bella heeft haar comeback nog niet gemaakt.

Even leek het erop dat Bella Hadid na maanden van afwezigheid afgelopen week haar comeback op de catwalk maakte tijdens Milan Fashion week, maar niets bleek minder waar. Het was namelijk niet Bella die de show van Diesel liep, maar een model dat sprekend op haar leek.

Dubbelganger

Woensdagavond reageerden fans dolenthousiast toen Bella Hadid bij de show van Diesel in Milaan op de catwalk verscheen. Fashion magazines feliciteerde het model massaal met haar terugkomst en schreven dat ze de ‘jukbeenderen van Bella uit duizenden herkenden’. ” However, iedereen zat er naast. Het was namelijk niet Bella, maar topmodel Dalton Dubois die de show verliep. Dalton zou als twee druppels water op Bella lijken en Vogue noemt haar zelfs de dubbelganger van Bella.

Recap

Dalton maakte vorig jaar haar debuut op de catwalk bij een show van Burberry, bovendien liep Bella toen zelf ook met die show mee. Gelukkig kan het topmodel lachen om de vergelijking met Bella. “Ik kon alleen maar lachen”, zo schrijft ze op Instagram bij een reeks kiekjes van de show. Ook bedankt ze creatief directeur Glenn Martens ‘voor het mezelf sexy laten voelen en het vertrouwen om je show af te sluiten.’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Dalton DuBois (@itsdaltond)

Bella Hadid is zelf al maanden uit de running. Het model kampte de afgelopen tijd met verschillende gezondheidsproblemen waaronder de ziekte van Lyme. In augustus schreef ze in een bericht op Instagram dat het eindelijk iets beter gaat en bedankte ze al haar fans voor de steun.

Bron: RTL Boulevard, Grazia USA | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws