Nieuwe uitdaging voor Marieke Elsinga: ‘Onwijs veel zin in’

Wat leuk!

Heel leuk nieuws voor Marieke Elsinga! De radio-dj van Qmusic heeft namelijk een nieuwe presentatieklus te pakken bij RTL. Vanaf oktober gaat ze het gloednieuwe programma The Jump presenteren. Wat we daarvan precies kunnen verwachten? Wij praten je bij.

De overkant halen

Wie haalt de overkant van de veertig meter lange brug? En wie moet een verkeerde keuze bekopen met een val van meters hoog? Dat zijn de cruciale vragen die centraal staan in de groots opgezette en spannende quiz The Jump. Het spectaculaire nieuwe programma is vanaf zaterdag 21 oktober wekelijks te zien bij RTL. Enne, dit alles onder leiding van niemand minder dan Marieke Elsinga.

Spectaculair en groots

“Het decor ziet er spectaculair en groots uit”, vertelt Marieke over het programma. “Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe programma. De hele stellage met de brug past echt maar nét in de studio. Voor de kandidaten wordt dit zenuwslopend”, deelt ze. “Niet alleen de spanning van de quiz, maar ook het risico om meters naar beneden te vallen.” En zo’n programma kun je natuurlijk niet presenteren zonder dat je weet wat kandidaten doormaken. “Ik heb een testsprong mogen maken en kan je vertellen: het is doodeng!” aldus Marieke.

The Jump
Beeld: William Rutten

The Jump

“Deze nieuwe zinderende kennisquiz balanceert tussen kennis en geluk”, omschrijft RTL The Jump. “In elke ronde strijden vijf kandidaten met stalen zenuwen om tien rijen van valluiken te overleven en zo de overkant van de brug te halen en hiermee kans te maken op € 50.000,-. Op de valluiken staan stellingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Welke stelling is juist? En welke niet?” Kandidaten moeten een keuze maken en de sprong wagen. Bij een juiste keuze blijf je staan, maar kies je verkeerd, dan volgt een huiveringwekkende val en lig je uit het spel. Spannend!

The Jump is vanaf zaterdag 21 oktober wekelijks te zien bij RTL 4.

Bron: RTL | Beeld: William Rutten 

Laatste nieuws