Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Groot nieuws voor Monica Geuze: 'Dit had ik echt niet verwacht'

'Volledig in tranen'

Als iemand niet stil zit, dan is het Monica Geuze wel. Ooit begon ze met vloggen en werkte ze als dj, maar inmiddels timmert ze aan de weg als ondernemer en presentatrice. En met succes! Want al haar harde werk wordt nu bekroont met maar liefst twee nominaties voor de Televizier-Ring: Online-videoserie én Televizier Talent Award.

Glansrijke carrière

Monica kan een glansrijke carrière op haar naam schrijven. Ze heeft haar eigen lifestyle merk Sophia Mae, maakt een succesvolle podcast met goede vriend Kaj Gorgels, presenteert programma's en zit sinds kort in het panel van de populaire show The Masked Singer dat in november op de buis komt. Al haar harde werk wordt nu bekroont met niet één, maar twee nominaties voor de Televizier-Ring. Namelijk voor Online-videoserie en Televizier Talent Award. Wauw!

Monica neemt de kijkers mee in haar openhartige vlogs, waarin ze vertelt over haar persoonlijke en zakelijke leven. Ze liet haar succesvolle, maar ook kwetsbare kant zien in de acht jaar dat ze heeft gevlogd. Afgelopen jaar besloot Monica te stoppen met haar vlogs op YouTube en daarom is deze nominatie natuurlijk een kers op de taart.

Nominaties

Tijdens de radio-uitzending van 538 bracht Frank Dane het heugelijke nieuws aan Monica. Op Instagram schrijft ze: "Niet ik, die net op de radio in huilen is uitgebarsten." Monica is volledig in tranen van blijdschap en dankbaarheid. "OMG ik ben genomineerd voor de Televizier Talent Award en dat komt door jullie! Dank, dank, dank – mijn dag kan niet meer stuk, jullie zijn fantastisch."

Ook Farja Farvardin, aka Fawry not Sawry verraste Monica met het nieuws dat ze is genomineerd voor de Televizier-Ring Online-videoserie. "Omg nee, echt?", reageert ze verrast. "Je zit er bij! Hoe blij ben je?" vraagt Fawry. "Aaaah wat leuk! Ja heel blij! Dit had ik echt niet verwacht." Fawry vertelt aan Monica dat het een mooie bekroning is op haar werk al die jaren dat ze heeft gevlogd. "Dankjewel, zo blij!" zegt ze. "Gefeliciteerd schatje." Ahw! Ook namens Grazia gefeliciteerd!

genonimeerd televizier monica geuze monica

Beeld: Instagram @monicageuze 

Televizier-Ring

De voorbereidingen voor het Gouden Televizier-Ring Gala 2023 zijn van start. Naast de stemmen op verschillende programma's, hebben we de afgelopen weken massaal onze stem kunnen uitbrengen op onze favoriete Presentator, Acteur, Talent en Online-videoserie. Ook de Impact Award zal dit jaar weer uitgereikt worden. Inmiddels zijn de stemmen geteld en worden de winnaars over een paar weken bekendgemaakt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Het 58e Gouden Televizier-Ring Gala vindt plaats op donderdag 12 oktober.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws | Beeld: NL Beeld