Monica en Kaj delen dieptepunt Geuze & Gorgels: Geen Controle

'Mijn dieptepunt is al heel gauw zijn hoogtepunt', stelt Monica.

The wait is almost over! Vanaf woensdag is de gloednieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle van Monica Geuze en Kaj Gorgels te zien bij Videoland. In gesprek met RTL Boulevard verklappen de besties alvast wat we van het programma kunnen verwachten en hoe de opnames waren.

Hoogte- en dieptepunten

In Geuze & Gorgels: Geen Controle trekken Monica en Kaj twee weken lang door Europa in een camper. En nee, de twee mogen niet zelf bepalen waar ze naartoe rijden, hun podcastluisteraars bepalen namelijk welke avonturen ze aangaan. En tja, wat voor de één een dieptepunt is, is voor de ander een hoogtepunt. Zo bleek tijdens de opnames. “Er is bijvoorbeeld een scène waar we verkleed door een stad moeten lopen”, vertelt Kaj. “Dat vond zij zo verschrikkelijk kut, en dat vond ik daardoor zo verschrikkelijk leuk. Als ik me nu verdrietig voel, dan denk ik daaraan terug en dan is mijn hele dag weer goed”, lacht hij. “Mijn dieptepunt is al heel gauw zijn hoogtepunt, ja” beaamt Monica.

Studentenkamer op wielen

“Ik denk dat we vanaf dag zes iedere dag weleens tegen elkaar hebben gezegd van: nu naar huis gaan vind ik ook niet heel erg”, deelt Monica eerlijk. De presentatrice vond het verkleden dus verschrikkelijk, maar wat is Kaj zijn dieptepunt? “Ik denk toch gewoon in die camper twee weken, met die spullen”, noemt hij. “Op een gegeven moment lagen er overal blikjes drinken op de grond en bakjes met kwark lagen weg te rotten. Het was zo’n smerige studentenkamer op een gegeven moment.”

Vanaf 9 augustus

Wij kunnen inmiddels niet wachten tot we de afleveringen kunnen bingen. Enne, gelukkig hoeven we ook niet lang meer te wachten tot de eerste aflevering op Videoland verschijnt. Vanaf 9 augustus is de serie Geuze & Gorgels: Geen Controle namelijk exclusief te zien op de streamingdienst. We can’t wait!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Jasper Rens van Es 

Laatste nieuws