Te lekker: Albert Heijn komt met mini chocoladekruidnoten voor op brood

OMG!

Het is je vast al opgevallen: de pepernoten liggen alweer in de schappen. Het december-snoepgoed is er in veel soorten en smaken, maar één van onze favorieten blijven toch wel de chocoladepepernoten. Enne, goed nieuws voor iedereen die hier ook dol op is. Albert Heijn heeft namelijk mini chocoladekruidnoten voor op brood toegevoegd aan hun assortiment!

Altijd lekker

Of het buiten nu 25 graden is of onder het vriespunt: pepernoten gaan er altijd wel in. We vinden het dan ook helemáál niet zo vervelend dat de kruidnoten alweer ruim vertegenwoordigd zijn in de supermarkt. Het mag dan misschien vroeg zijn met het oog op Sinterklaas, het blijft altijd even lekker.

Strooifeest Kruidnootjes Mix

Albert Heijn heeft nu iets in de schappen liggen dat ons hart sneller doet kloppen: Strooifeest Kruidnootjes Mix. Dat zijn chocoladekruidnootjes in een mini-formaat. Perfect dus om op je brood te doen, door je kwark te mengen of gewoon lekker – als niemand kijkt – uit het vuistje naar binnen te werken.

Albert Heijn
Beeld: Albert Heijn

Online is de Strooifeest Kruidnootjes Mix niet te koop, dus je zult toch echt even naar de winkel moeten lopen om de lekkernij op te halen. Maarre, voor een broodje met mini chocoladekruidnoten doen wij dat met liefde. Heb je in ieder geval vast wat calorieën verbrand!

Bron: Kookfans | Beeld: Adobe Stock, Albert Heijn

Laatste nieuws