8 vreemde dingen die vrouwen aantrekkelijk vinden aan een man

Oeh la la!

Kuiltjes in de wangen, een gespierd lichaam of amandelvormige ogen: we vinden het onwijs aantrekkelijk bij een man. Maar er zijn meer dingen die vrouwen verleidelijk vinden. Van deze acht – wellicht een tikkeltje – vreemde dingen gaat ons hartje sneller kloppen.

1. Onderarmen

Iets wat vrouwen ontzettend aantrekkelijk vinden bij mannen zijn de onderarmen. Gespierde armen – waar we vooral de aderen goed kunnen zien – vinden we ónwijs sexy. Rol die mouwen maar op, zullen we maar zeggen.

2. Nat haar

Je lover net uit de douche zien stappen is al een fijn uitzicht opzicht. Maar die verwarde natte haren waar hij ook nog eens met z’n hand doorheen gaat is al helemaal onweerstaanbaar.

3. Stem in de ochtend

Oeh la la. In de ochtend is de stem van een man altijd een stukje lager en dieper. Maar dat vinden wij helemaal niet erg, we vinden het zelfs verleidelijk. Dus mannen: klets maar wat af ’s ochtendsvroeg.

4. Verzorgde handen

Een goede huidverzorging is iets wat wij vrouwen belangrijk vinden. Niet alleen bij onszelf, maar ook bij mannen vinden we verzorgde handen een must. Een absolute no-go zijn droge handen en lange nagels die er onverzorgd uitzien. Een nagelknipper en handcrème komt dus altijd goed van pas.

5. Verzorgde voeten

Een tikkeltje ijdelheid kan geen kwaad, want ook verzorgde voeten staat op ons lijstje. Net als handen vinden we een goede verzorging van de voeten een fijne eigenschap.

6. Mouwen van overhemd oprollen

Het is algemeen bekend dat mannen in een pak of net overhemd ontzettend aantrekkelijk zijn. En al helemaal een man die zijn mouwen oprolt is een momentje in heaven!

7. Autorijden

Een man die goed kan rijden, is toch wel een echte gentleman. Niets is fijner dan een hand op je been of die arm achter jouw hoofdsteun wanneer hij achteruit kijkt om de auto te parkeren of naar achteren te rijden. We love it!

8. Auto besturen met twee vingers

Het is voor vrouwen al genieten wanneer een man goed kan autorijden. Maar we zijn verkocht als hij de auto weet te besturen met twee vingers. Hiermee laat hij zien dat hij alles onder controle heeft en dat hebben we graag!

Bron: Girlscene | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws