Good to know: déze kleding vinden mannen aantrekkelijk bij vrouwen

Doe ermee wat je wilt!

First things first: draag altijd wat je zelf wil en trek vooral aan waar jij je goed in voelt. Ben je echter toch benieuwd naar wat voor kledingstukken mannen het aantrekkelijkst blijken te vinden bij vrouwen? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Rood

De kleuren die je draagt hebben invloed op hoe je overkomt op een ander en hoe je je voelt over jezelf. Volgens fashion psycholoog Shakaila Forbes-Bell is rood de perfecte kleur voor een eerste date. “Vaak is het belangrijkste doel van een eerste date dat onze partner zich tot ons aangetrokken voelt”, legt de psychologe uit aan Marie Claire UK. “En als dat het geval is, dan blijkt uit onderzoek dat rood de beste kleur is om te dragen.” Mocht je een fully red outfit te heftig vinden? No worries, een rode lipstick of accessoire is ook al voldoende.

Little black dress

Wanneer je op een date gaat, is het van belang om te weten hoe je meteen vanaf het eerste moment indruk maakt. En de klassieke ‘little black dress’ kan absoluut niet op dit lijstje ontbreken. Dit tijdloze kledingstuk oefent een grote aantrekkingskracht uit op mannen. Het straalt namelijk elegantie en zelfverzekerdheid uit, twee eigenschappen waar mannen vaak naar op zoek zijn.

Strakke rok

Ja, inderdaad! Mannen zijn dol op strakke rokken. Het stelt hen namelijk in staat om goed naar onze curves te kijken. We begrijpen echter dat je dit misschien niet meteen op een eerste date wilt dragen. Want het is natuurlijk het allerbelangrijkst dat jij je comfortabel voelt in wat je draagt.

Off shoulder en one shoulder

Mannen vinden het aantrekkelijk als er een beetje skin te zien is en een topje dragen waarbij je wat schouder laat zien, is de perfect manier om dit te doen zonder je direct ‘naakt’ te voelen.

Kanten kleding

Waar denk je aan bij kant? Exactly, aan lingerie! Dat is precies waarom mannen zo dol zijn op kledingstukken met kant. Denk bijvoorbeeld aan een satijnen top met kanten details of een volledig kanten body. Het is heel verleidelijk, maar toch comfortabel!

Bron: Girlscene | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws