Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh! YouTuber Nick Eshuis duikt op in Lang Leve de Liefde

'Dat kind komt eruit met een spray tannetje'

We zijn al vaker oude bekenden tegengekomen in het populaire datingprogramma Lang Leve de Liefde, en ook woensdagavond was het weer raak! Niemand minder dan YouTuber Nick Eshuis, bekend van zijn Mac Dates met realitysterren, ging 24 uur op date.

Date

De vijf jaar oudere Chris is de gelukkige die met Nick wat quality time heeft, om elkaar zo een beetje beter te leren kennen. Chris is 28 jaar en werkt in een zonnebankstudio. Enne, wat een geluk dat Nick op mannen valt met een sunny glow. Toch is hij best wel zenuwachtig, aangezien Chris qua uiterlijk niet helemaal zijn type is. Desondanks geeft hij het een kans.

Kinderwens

De twee kletsen de date vol over hun liefdesverleden, woonsituaties én botox. Ook pakt het stel kaartjes uit de pot met leuke vragen. Zo stelt Chris de vraag of Nick zijn toekomst compleet is zonder kinderen. "Het is niet echt per se dat ik denk: ik moet dat", antwoordt Nick. "Nee en dan moet de vrouw die het draagt wel mega knap zijn", grapt Chris terug. "Echt he. Zonnebank bruin. Dat kind komt eruit met een spray tannetje", zegt Nick lachend. "Oh, en witte tanden, bleekset. Zou het kind wel knap maken. Ja dat denk ik wel ja. Maar voor nu denk ik nee." Dat de twee samen kunnen lachen is al een goed teken. Vanavond zullen we zien hoe de date verder verloopt. Spannend!

Lang Leve de Liefde

Zo nu en dan komt er een oude bekende tevoorschijn in Lang Leve de Liefde. Zo hebben we realityster Roy Donders, Ex On The Beach-deelnemer Rinke van Hal, Leroy van Big Brother en musicalster Mariska van Kolck al eens in het datingprogramma gezien. En gisteravond konden we dus meegenieten van de 24-uurs date van Nick.

Naar de McDonald's

De 23-jarige Nick kun je kennen van zijn eigen YouTube-kanaal, waarin hij menig realityster meeneemt in zijn auto voor een 'Mac Date'. Zo heeft hij Sanne en Yaël van De Bachelor, Love Islands Raphaëlla en Sem en Jason van Ex On The Beach al eens meegenomen naar de McDonalds. Met ruim 22.000 abonnees trekt hij veel bekijks met zijn videos en wij zijn fan!

Bron: Lang Leve de Liefde, Love Reality | Beeld: NL Beeld