Wil je naartoe: de gloednieuwe pop-up store van Ben & Jerry’s in Nederland

OMG!

We kennen Ben & Jerry’s natuurlijk van hun overheerlijke ijs, in allerlei fantastische combinaties. Grote kans dat jij ook regelmatig een pint in je winkelmandje gooit als je door de supermarkt loopt. Maarre, binnenkort hoef je niet meer naar de supermarkt voor zo’n lekker ijsje. De allereerste Ben & Jerry’s fysieke pop-up store opent namelijk haar deuren in Nederland.

Fysieke winkel

Onze gebeden zijn gehoord! Zeer binnenkort opent Ben & Jerry’s de eerste fysieke pop-up store in Nederland. Deze maand nog kunnen we genieten van een winkel vol met het lekkerste ijs, waar de chunks en swirls je om de oren vliegen. Sounds like a dream!

Ben & Jerry’s Chunky Experience

“Gedurende het derde en vierde weekend van september is de Ben & Jerry’s Chunky Experience in het centrum van Rotterdam een genot voor je smaakpapillen én the place to be om al je zintuigen te laten prikkelen”, schrijft Ben & Jerry’s in een persbericht. “Maak deel uit van een unieke reis door alle lagen van een heerlijke pint romige Ben & Jerry’s Sundae. Ervaar de smaken van Ben & Jerry’s als nooit tevoren en laat al je zintuigen prikkelen tijdens deze Chunky Experience. Denk onder andere aan een 360° photobooth, een one-of-a-kind immersieve audiovisuele ervaring en natuurlijk heel veel ijs!”

Ben & Jerry's pop-up
Beeld: Ben & Jerry’s

In de agenda

De pop-up store staat in de Hofbogen in Rotterdam en is geopend tussen vrijdag 15 en zondag 17 september en vrijdag 22 september en zondag 24 september. Je kunt helemaal gratis een kijkje nemen in de wereld van de lekkerste ijssmaken. Wij maken alvast een plekje vrij in de agenda!

Bron: Kookfans, Ben & Jerry’s | Beeld: Adobe Stock, Ben & Jerry’s

Laatste nieuws