Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Temptations Daniëlle opnieuw in verwachting

Ze deelt meteen een prachtige foto van haar groeiende babybuik én maakt het geslacht van haar ongeboren kindje bekend.

Heuglijk nieuws voor Temptations Daniëlle Damhuis en partner Avni Ozyurt. De twee verwachten opnieuw een kindje, dit heeft Daniëlle zojuist op Instagram bekendgemaakt. Ook maakt ze meteen het geslacht van haar ongeboren kindje bekend!

Little girl

Daniëlle en Avni zijn in verwachting van een dochter: "Can't wait to meet you, our little girl", schrijft Daniëlle op Instagram. Daarbij deelt ze een foto waarop te zien is dat ze al een prachtige babybelly heeft. Wauw!

Op Instagram regent het inmiddels felicitaties. "Wat leuk, gefeliciteerd!", "Congrats", en "Wat fantastisch", klinkt het dan ook in de reacties. "Oooh, Gefeliciteerd lieverd. Zo leuk ❤️", reageert Rowena Baierl. Ook Megan Desaever – die in hetzelfde seizoen van Temptation Island te zien was als Daniëlle – laat een lieve reactie achter. "Proficiat! 💕💫", schrijft ze.

Gezin

Daniëlle deed in 2018 samen met haar toenmalige vriend Mezdi mee aan Temptation Island. De relatie van de twee overleefde de ultieme relatietest niet. Anno 2023 is Daniëlle gelukkig met partner Avni. De twee hebben samen al een zoontje: Zayn Idris, die op 23 juni 2022 werd geboren. "Al kijkend naar jouw kleine handje, krijgt ons geluk een gouden randje", deelde het stel vlak na de geboorte op Instagram.

Beeld: Temptation Island