Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws! Love Islands Matthy wordt vader

'Mooiste verjaardagscadeau'

In het eerste seizoen van Love Island maakten we kennis met Matthy van Empel. Hij deed mee aan het datingprogramma en veroverde het hart van Kelly van der Minne. Helaas strandde de relatie tussen Matthy en de blondine, maar is de knappe Brabander alweer een tijdje gelukkig met partner Tess. En vandaag deelt het koppel heugelijk nieuws op Instagram!

Baby on the way

Een aantal zomers geleden ging Matthy op zoek naar de liefde in de prachtige Love Island-villa op Gran Canaria. Daar stal de hij het hart van de Tilburgse Kelly, maar helaas was de liefde – na een knipperlichtrelatie – tussen de Love Island-kandidaten in 2020 écht voorbij.

Inmiddels is Matthy weer happily in love met zijn nieuwe liefde Tess. Net als Matthy komt de blondine ook uit Brabant. De twee zijn zo gelukkig met elkaar dat ze binnenkort een kleine spruit verwachten! Het babynieuws deelt het koppel zelf op Instagram. "Mooiste verjaardagscadeau! Februari 2024", schrijven ze bij de post.

Felicitaties

Onder het bericht worden de kersverse parents-to-be volop gefeliciteerd door (bekende) vrienden en familie. Onder meer oud Love Island-sterren en andere realitysterren reageren onder de post. Zo laat zusje Laury hartjes achter en schrijft kickbokser Tayfun Özcan "Gefeliciteerd ❤️". Ahw! Wij wensen Matthy en Tess veel geluk!

Deelname Love Island

Na zijn deelname aan Love Island was Matthy in één klap bekend en werd een carrière als influencer hem in de schoot geworpen. Toch ziet Matthy dit niet zo zitten. In zijn eigen documentaire JeMatthy, MijnMatthy doet hij een boekje open over zijn deelname aan Love Island, zijn carrière als dj, hoe het programma hem heeft veranderd én over de neppe wereld van social media. Hij vertelt dat hij zich ergert aan "mensen die doen alsof ze het wiel hebben uitgevonden, terwijl ze alleen maar bekend zijn geworden door hun deelname aan het televisieprogramma."

De voormalig Islander geeft dan ook toe dat hij waarschijnlijk niet mee had gedaan als hij naast zijn baan als accountmanager niet ook nog dj was geweest. "Natuurlijk deed ik vooral mee om de liefde te zoeken, maar je weet ook: als je als dj meedoet, ziet heel Nederland en België je. Daardoor ga je ook meer boekingen krijgen."

Bron: Grazia archief, Instagram @matthyvempel | Beeld: Instagram @matthyvempel