Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bijzondere dag voor Nicolette van Dam: ‘Wat een mijlpaal’

'Wat zijn we dankbaar'

Het is een bijzondere dag voor Nicolette van Dam en haar broer Sebastiaan van Dam. De twee runnen samen het restaurant Brasserie van Dam, dat vandaag precies tien jaar bestaat. Op Instagram staat de presentatrice stil bij deze mijlpaal én deelt ze een aantal leuke kiekjes uit de oude doos.

Mijlpaal

Acteren, presenteren, eigen kledingcollecties, boeken en ondertussen ook nog een brasserie runnen: Nicolette van Dam doet het allemaal. "Onze Brasserie bestaat vandaag 10 jaar! Wat een mijlpaal en wat zijn we dankbaar", schrijft ze op Instagram. Zij en broer Sebastiaan hebben de liefde voor het vak niet van een vreemde. "Onze ouders die ons horecahart hebben doen laten kloppen en ons alles geleerd hebben. ♥️"

Uit de oude doos

Bij het bericht deelt de actrice een aantal kiekjes uit de oude doos. Daarop zien we Nicolette en Sebastiaan back in time, delen ze leuke herinneringen, foto's met het enorme team van medewerkers en natuurlijk met de familie, waar ze altijd veel steun van krijgen. Hoe leuk om te zien!

Met de paplepel ingegoten

"Zo trots op ons hardwerkende team, dat voelt als familie", aldus Nicolette. Enne, wellicht staan de opvolgers ook al in de startblokken. "Onze kids die het vak met de paplepel ingegoten krijgen en al beetje meehelpen", zegt de mom over dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. "En natuurlijk onze gasten… Waar zouden we zijn zonder jullie support, zowel in goede als slechte tijden 🙏♥️ Op naar nog vele jaren! We hebben er zin in 🥂🙌🍀" Namens Grazia van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Bron: Instagram @nicolettevandam1 | Beeld: NL Beeld