Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

ZOOP-cast ziet vervolg wel zitten na reünie: ‘We móéten iets bedenken’

Van dit nieuws worden wij héél blij.

We kijken enorm uit naar ZOOP: De Reünie, die vanaf 15 juli te zien is bij Videoland. De docu zal vol nostalgie en jeugdherinneringen zitten. Maarre, stiekem zouden we een nieuwe film of serie ook heel erg leuk vinden. Als het aan de cast ligt dan gaat er ook zeker een vervolg komen, zo vertellen ze aan RTL Boulevard. Al is niet iedereen even enthousiast...

Reünie

In ZOOP: De Reünie gaat de originele cast weer helemaal terug in de tijd. Speciaal voor deze reünie kwamen Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Monique van der Werff (Taffie), Jon Karthaus (Moes), Vivienne van den Assem (Elise), Patrick Martens (Mike), Erwan van Buuren (Alwin) en Ewout Genemans (Bastiaan) weer samen op de plek waar het voor hun allemaal begon: Ouwehands Dierenpark. Hoe ze terugkijken op hun periode als jonge acteurs en het enorme succes, is vanaf zaterdag 15 juli te zien bij Videoland.

Volgend ZOOP-project

Hoewel we niet kunnen wachten om onze favo rangers van vroeger weer terug te zien op de buis tijdens de reünie, zouden we een écht vervolg op ZOOP ook wel zien zitten. "Na de laatste scène zeiden we: 'nou, tot over twintig jaar'. Ja, wat zal er gebeuren", zegt Nicolette. Maarre, weer twintig jaar wachten? Daar is collega Jon het niet helemaal mee eens. "Twintig jaar vind ik zelf ook aan de lange kant hoor", lacht hij. De regisseur ziet een vervolg dan ook wel zitten. "Als ik dit zo zie dan heb ik wel zoiets van we móéten iets bedenken om wel op een gegeven moment een volgend ZOOP-projectje het park uit te slaan." Oeh!

Zelfde samenstelling

Hoe de rest van de cast daarover denkt? "Als iedereen meedoet, dan ga ik ook wel mee", zegt Ewout. "Ja, dan ga ik ook mee", stelt Juliette. "Natuurlijk, als ik met déze groep, deze exacte zelfde samenstelling nog zo'n avontuur zou kunnen doen... Tuurlijk zou ik 'ja' zeggen. Dat lijkt mij fantastisch. Ik zou het meteen doen", zegt ook Patrick. De enige die minder enthousiast is, is Erwan. "De magie van iets dat twintig jaar geleden een hit was, wat in je geheugen nog doorleeft als een soort van warme herinnering... Als je dat opeens weer opnieuw gaat doen, dan kan dat weleens een koude kermis zijn misschien", stelt hij. "Op dit moment sta ik liever achter de camera en niet meer voor de camera. Ik vond het een superleuke tijd, maar ik zou wel even goed moeten nadenken."

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld