Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

OMG: deze HEMA tompouce sneakers wil je hebben

Hoe leuk!

Hema Ladenlokal in der Altstadt von Düsseldorf

Van fijne föhnborstels tot self tan drops: HEMA heeft het allemaal. En als we dan toch bij HEMA zijn, halen we ook altijd een tompouce. Daar staat de winkel immers wel om bekend. Inmiddels heeft HEMA al meerdere tompouce-producten gelanceerd, maar nu heeft kunstenaar Sebastiaan een tompouce sneaker gemaakt.

Tompouce sneakers

Jawel, Sebastiaan heeft speciaal voor HEMA een tompouce sneaker gecreëerd. De sneaker is dan ook gemaakt met de kenmerkende roze en zachtgele kleuren van een tompouce. Helaas kun je de schoenen niet kopen, maar je kunt ze wel winnen. "Op ons TikTok-kanaal ontdek je de leukste giveaways, zoals deze unieke limited edition tompouce sneakers", deelt HEMA op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Wie aan de winactie mee wil doen, moet dan ook een kijkje nemen op het TikTok-kanaal van HEMA. Hoe je kans maakt? Laat in de reacties weten hoe jij je tompouce eet en wat je schoenmaat is. Let op: vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan de winactie!

@hemanederland Wij zijn helemaal gek van deze tompouce sneakers! Laat ons weten hoe jij je tompouce eet en je schoenmaat en wie weet loop jij binnenkort in deze kunstwerkjes 😄🩷 #tompouce #sneakers #HEMA ♬ original sound - HEMA

HEMA

HEMA weet maar al te goed dat de tompouce ontzettend populair is. Zo kun je tegenwoordig tompouce haarmaskers scoren bij de winkelketen, is er al eens een tompouce biertje gelanceerd en bestaan er tompouce schuursponsjes. Te leuk als je het ons vraagt!

Bron: HEMA | Beeld: Adobe Stock