Dit is het beste beautygeheim van Yolanthe Cabau

Hier dankt Yolanthe haar prachtige huid dus aan!

Yolanthe Cabau schittert momenteel in de nieuwste Beau Monde. Hierin vertelt de actrice en presentatrice meer over haar leven in Los Angeles, vriendenkring én haar beautygeheim.

Collageen booster

Wist je dat je lichaam rond je 25ste minder collageen aanmaakt? Zo is de kans groot dat als midden veertiger al dertig procent minder collageen in je huid hebt. Collageen is een eiwit dat essentieel is voor een stevige huid. Heb je minder collageen in je huid? Dan heb je een minder stevige huid met fijne lijntjes en rimpels tot gevolg.

Dit is dan ook de reden waarom veel mensen collageenproducten gebruiken om hun huid soepel te houden. Zo ook Yolanthe. Dit vertelt ze als Beau Monde vraagt naar haar beautygeheim. “Mijn collageen booster van Cabau Lifestyle. En we verkopen cups die vacuüm zuigen op je huid, waardoor het bloed beter gaat stromen en kleine rimpeltjes minder zichtbaar worden.”

Favorieten

Ook vertelt de actrice over een paar andere favoriete. Haar favoriete reis? Daar hoeft ze niet lang over na te denken. “Vorig jaar zijn Xess en ik samen op safari naar Kenia geweest en dat was fantastisch. We hebben zoveel wilde dieren gezien. Xess is mijn favoriete persoon ter wereld, dus niks is leuker dan samen iets doen. We zijn beiden heel avontuurlijk en maken als we ’s ochtends wakker worden de grootste plannen.”

Dat Yolanthe een druk bestaan heeft, betekent echter niet dat ze niet rustig de tijd neemt om een film te kijken. Maar wat is eigenlijk haar favoriete film? The Notebook. Zo romantisch ben ik dus. Ik vind het heerlijk om lekker bij een film te lachen en te huilen.”

Bron: Beau Monde | Beeld: Martika Avalon

Laatste nieuws