Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Joe Jonas en Sophie Turner bevestigen scheiding

Het sprookje is ten einde gekomen.

2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala

Too bad, want de geruchten rondom de scheiding van Joe Jonas en Sophie Turner zijn waar. Het voormalig liefdeskoppel heeft zelf op Instagram laten weten dat ze uit elkaar zijn.

Huwelijk

Vier jaar geleden stapten Joe en Sophie maar liefst twee keer in het huwelijksbootje samen. De eerste keer tijdens een echte Las Vegas-bruiloft: geheel onverwacht na de Billboard Music Awards, in een kapelletje met een Elvis-imitator als trouwambtenaar, trouwringen van snoep en een after-party waarbij de newlyweds volledig gekleed een hottub in sprongen. De tweede keer ging het er nét iets anders aan toe en hield het koppel een romantische ceremonie in een Frans kasteel, waarbij de GoT-actrice een stunning trouwjurk van Louis Vuitton droeg. De wedding was het onderwerp van gesprek in Hollywood en dat is hun scheiding nu evenzeer.

Scheiding

"Na vier prachtige huwelijksjaren hebben we wederzijds besloten om uit elkaar te gaan", schrijven Joe en Sophie in een verklaring op Instagram. Ze zouden geen ruzie hebben, zoals er in eerste instantie werd gespeculeerd door de media. "Er doen veel verhalen de ronde over het waarom, maar dit is echt een gezamenlijke beslissing en we hopen oprecht dat iedereen onze privacy, en die van onze kinderen, kan respecteren." Duidelijk!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door J O E J O N A S (@joejonas)

Joe en Sophie kregen in 2016 een relatie met elkaar. Drie jaar later, in 2019 trouwden ze. De twee kregen twee kinderen samen.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Instagram, NL Beeld

Showbizz
  • LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - OCTOBER 15: Joe Jonas and wife Sophie Turner arrive at the 2nd Annual Academy Museum of Motion Pictures Gala presented by Rolex held at the Academy Museum of Motion Pictures on October 15, 2022 in Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon