Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moet je hebben: de pocket-printer van de Action

Een onmisbaar item!

Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen op TikTok: die mensen die alles altijd perfect organizen en indelen met van die handige stickers. Enne, dat is natuurlijk heerlijk om naar te kijken. Des te meer we dit zelf ook willen, toch? Goed nieuws: Action verkoopt namelijk een pocket-printer waar jij ook zulke stickers mee uit kunt printen.

Pocket-printer

Hoe handig is het dat je met de kleine pockter-printer van de Action binnen no-time al jouw personal belongings perfect hebt georganiseerd? Maarre, dat is niet het enige wat je met deze printer kunt doen. Zo kun je ook foto's, stickers of notities printen. Ook nog een super multifunctioneel dus!

Daarnaast is de pocket-printer natuurlijk compact, makkelijk in gebruik én spotgoedkoop! Zo werkt-ie voor een kleine €29,95 bijvoorbeeld op Bluetooth, waardoor je meteen je herinneringen kunt uitprinten. Daarnaast zit er ook een oplaadkabel bij zodat je niet bang hoeft te zijn om daar ook nog eens aan te moeten denken. Het enige waar je dus voor moet zorgen? Een stopcontact. Ha!

Programma

Natuurlijk moet je wel een programma hebben waar je de foto's mee kunt uitprinten. Enne, die is er. Geheel gratis kun je de app Lunk Jingle downloaden op je telefoon. In deze app kun je je pocket-printer verbinden met je Bluetooth en via de app leuke stickers, notities maken of foto's bewerken.

Speciale rolletjes

Maarre, hoe werkt het eigenlijk? De pocket-printer heeft een magische werking waardoor je je foto's zonder inkt uitprint. Wait, what? Het enige wat je nodig hebt is een speciaal soort rolletje die je in de printer doet. Het leuke daaraan is: je kan kiezen uit verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan een normaal wit rolletje, een sticker rolletje, fotopapier of speciale labels. De keuze is reuze!

Bron: Fem-Fem | Beeld: Adobe Stock