Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babynieuws: Love Islands Lio en Marvin ouders geworden

En dit is de naam van hun kindje.

Beschuit met muisjes voor Love Islands Lio en Marvin! Op Instagram delen de twee dat ze ouders zijn geworden van hun eerste kindje.

Zoon

Sinds Lio en Marvin bekendmaakten dat ze een kindje verwachten, hielden de twee hun followers op de hoogte van de zwangerschap. Zo deelden ze eerder tijdens een gender reveal dat ze een jongetje verwachten.

Op 30 augustus was het zover en mochten ze hun zoon verwelkomen. "When our world fits in our arms 🤍", kondigt Lio aan op Instagram. Daarbij deelt ze een prachtige zwart-witfoto waarop te zien is dat Lio en Marvin het handje van hun kindje vasthouden. Hun zoon heeft de naam Jack gekregen.

Bewondering

Een kindje op de wereld zetten is niet niks. Op Instagram uit Marvin dan ook zijn bewondering voor zijn vriendin. "Ik hou van je Lio", begint hij zijn verhaal. "Je gaf me zojuist het mooiste wat ik ooit kon krijgen. Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe trots ik op je ben. Je hebt dat écht fantastisch gedaan, negen maanden lang."

"Ik beloof dat je dat ik de beste vader zal zijn voor Jack en koester dit moment voor altijd. Mijn alles." Awh!

Felicitaties

In de reacties onder de post regent het felicitaties. Veel Love Island-deelnemers wensen het gezinnetje veel geluk: "Gefeliciteerd lieverds 🥰 heel veel geluk samen 🫶🏼", schrijft Fé Bolleboom. "Gefeliciteerd!! Onwijs blij voor jullie!🤍🧸", reageert Rowéna Verdaasdonk. Ook Jotti Verbruggen, Gideon, Dylan, Raphaella en Morris laten een lieve reactie achter. Ook namens Grazia van harte gefeliciteerd en veel geluk samen!

Beeld: Love Island