Love Islands Lio en Marvin onthullen het geslacht van hun kindje

It's a...

Vorige maand verrasten Lio en Marvin ons met het heugelijke nieuws dat zij papa en mama worden van een heuse Love Island-baby. Inmiddels is het stel zich natuurlijk aan het voorbereiden op de komst van hun kleine spruit. Met om te beginnen: het geslacht. Tijdens een gender reveal party onthullen de lovers of ze een jongen of meisje verwachten.

Gender reveal

Ben je wel zwanger als je geen gender reveal party organiseert? To be honest: tegenwoordig niet meer. Ook Lio en Marvin vonden hun kleine wondertje reden genoeg voor een goed feestje. Afgelopen weekend maakten ze het geslacht bekend met de welbekende confettikanonnen. De snippers die op het moment suprême door de lucht dwarrelden maakten duidelijk dat het stel een mini Marvin kan verwachten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lio Verborgh (@lioverborgh)

Reacties

IT’S A…… BOY 💙💙💙💙”, schrijft Lio vol blijdschap bij een lieve foto met daddy to be Marvin. Ook in de comments wordt enthousiast gereageerd op het nieuws. “Ahhh!!!! 😍😍😍😍😍😍” schrijft Love Island-collega Jotti. Ook Fe, Job en Raphaëlla laten weten blij te zijn voor het expecting couple.

Love story

Lio en Marvin leerden elkaar kennen in het vorige seizoen van Love Island. En hoewel ze de grote finale niet behaalden, bleek hun liefde sterker dan de kijkers ooit hadden gedacht. Vorige zomer maakten de deelnemers bekend een relatie te hebben, en vorige maand werden we verrast met het nieuws dat ze nu zelfs hun eerste kindje verwachten. “An adventure is about to begin”, schreef de realityster bij een lieve zwart-wit foto van hen samen, waarop ze de echo vasthouden. Nu weten we dus dat de eerste Love Island-baby uit Nederland en België een jongen wordt – en dat móet wel een handsome baby worden, met zulke ouders.

Bron: Love Reality, Instagram @lioverborgh, Grazia archief | Beeld: Love Island, Instagram @lioverborgh

Laatste nieuws