Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Thomas Berge en Elianne onthullen geslacht kindje: 'Droom komt uit'

It's a...

Nog niet zo heel lang geleden maakten Thomas Berge en zijn vriendin Elianne het ge-wel-dige nieuws bekend dat de twee in verwachting zijn van een kleine spruit. Tijdens een gender reveal, een aantal dagen geleden, kwamen de twee erachter dat ze binnenkort een meisje mogen verwelkomen.

Geslacht tweede kindje

"YES!!! Onze droom komt uit", beginnen de twee hun Instagram-bericht. "Wij springen uit elkaar van geluk, een klein prinsesje, een prachtige mooie dochter, de kers op de taart in een huis vol mannen!"

"Deze gender reveal is opnieuw alles waarvan we alleen konden dromen, zó bijzonder om dit een jaar later wederom allemaal mee te mogen maken. We zijn overweldigd door emotie en zitten nog helemaal op een ROZE wolk!", gaan ze hun bericht verder.

Reacties

In de reacties van de gender reveal regent het felicitaties van vrienden, familie en volgers. "Jaa leuk!!! 💕", reageert Monique Smit. "Was mega gezellig! Gefeliciteerd🙏❤️", schrijft Jethro Galung. Anderen reageren met: "Zo leuk!! Een meid!", "Jaaaa te leuk! Gefeliciteerd 😍😍😍" en "Wat leuk gefeliciteerd geniet ervan 💞"

Zoontje

De toekomstige spruit is het tweede kindje dat het stel samen heeft. Hun zoontje Saint Ottink verwelkomde het stel vorig jaar rond de kerstdagen. “Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren”, schreef de kersverse moeder toentertijd bij haar Instagram-bericht.

Bron: RTL Boulevard, Instagram | Beeld: NL Beeld, Instagram