Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Op déze datum en tijd is de reünie van B&B Vol Liefde te zien

We. Can't. Wait!

De laatste week van B&B Vol Liefde is in volle gang. Ben jij team vooruitkijken op Videoland? Dan is het seizoen sinds vorig weekend al afgelopen en is de kans groot dat je in een zwart gat bent gevallen. Maar no worries, want er komt nog een heuse reünie aan! Wij vertellen je wanneer die te zien is.

B&B Vol Liefde Vooruitkijken

Je kunt B&B Vol Liefde op twee manieren volgen. Elke avond op televisie óf via Videoland. En iedereen met een abonnement op de streamingsdienst heeft veel voordelen. Zo kijk je de afleveringen zonder reclame en kun je een week vooruitkijken. Terwijl de laatste week van dit seizoen momenteel wordt uitgezonden op telvisie, is de laatste aflevering op Videoland dus al te zien. Trouwe fans van het programma hebben die dan ook allang gezien en zijn inmiddels in een zwart gat gevallen.

Reünie-aflevering

Heb jij dit seizoen van B&B Vol Liefde ook lekker vooruitgekeken? Dan kwam jij zaterdag ook voor een aangename verrassing te staan toen bleek dat aflevering 36 al online stond... Op zondag heb je vol goede hoop natuurlijk weer gekeken, maar helaas... De reünie stond er nog niet op. Wanneer je deze wel kan verwachten? We zochten het even uit.

Stiekem had Videoland allang bekend gemaakt dat de reünie van B&B Vol Liefde niet vooruit te kijken is. Sad! Te veel spoilers, waarschijnlijk. Maar betekent dat dan dat hij pas 27 augustus online komt, wanneer hij ook op televisie te zien is? Nee. Op zaterdag 26 augustus om 21.30 uur kunnen we de reünie ein-de-lijk bekijken op Videoland. Nog héél even geduld dus, en dan weten we welke B&B-eigenaren (nog steeds) gelukkig zijn in de liefde!

Bron: Upcoming | Beeld: RTL