Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis over vreselijke date: 'Zo saai dat ik er hoofdpijn van kreeg'

'Uiteindelijk vond ik een excuus om weg te lopen'

Of ze nu getrouwd is of als happy single door het leven gaat: het liefdesleven van Sylvie Meis blijft een veelbesproken onderwerp. In gesprek met de Duitse krant Der Wester doet de presentatrice nu zelf een boekje open over haar datingleven. Enne, ook bij Sylvie gaat het niet altijd over rozen.

Met paracetamol naar bed

Over het algemeen heeft Sylvie alleen 'goede date-ervaringen' gehad, vertelt ze aan de krant. Toch herinnert ze zich nog één date, die allesbehalve leuk en gezellig was. "Hij was zo saai dat ik er hoofdpijn van kreeg", vertelt Sylvie over die date. "Uiteindelijk vond ik een excuus om weg te lopen. Ik nam paracetamol en ging naar bed."

Moeilijker om te daten

Sylvie stelt dat het voor haar 'absoluut' moeilijker is om te daten, omdat ze veel in de spotlights staat en bekend is. "Je weet nooit of mensen anders gaan reageren omdat ze in eerste instantie misschien niet durven", legt ze uit. "Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je je vaak af of dat de enige reden is dat ze geïnteresseerd zijn."

Dating-apps

In real life de ware tegen het lijf lopen kan dus lastig zijn voor Sylvie. Maarre, is ze dan – net als veel anderen – te vinden op dating-apps? Nee, dat niet. "Ik ben 45", zegt ze. "Ik ben in mijn leven meerdere keren vrijgezel geweest, maar ik heb nog nooit op dating-apps gezeten. Ik denk niet dat ik nu ga beginnen. Maar je weet maar nooit."

Bron: RTL Boulevard, Der Wester | Beeld: NL Beeld