Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien! Yvonne Coldeweijer showt groeiende babybuik

Wauw!

Rechtzaak Samantha Steenwijk vs Yvonne Coldeweijer

Gisteren maakte Yvonne Coldeweijer het heugelijke nieuws bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. De juice-queen deelde een zoetsappige kiekje vanaf het zonnige Santorini met daarbij haar uitgerekende datum. Vandaag deelt Yvonne de eerste beelden van haar groeiende baby bump!

Zwanger

Yvonne, aka Life of Yvonne, deelt dagelijks juice over BN’ers op Instagram. Haar eigen leven houdt ze echter altijd behoorlijk privé. Dit keer maakt ze een uitzondering, en met een hele leuke reden. Zo deelde ze gisteren namelijk dat ze zwanger is.

Beeld: @lifeofyvonne

"Bedankt allemaal voor de felicitaties 🥰🤰🏼We genieten van onze heerlijke vakantie op Santorini! Ik heb een dagvlogje gemaakt voor wie het leuk vindt 🌴🍹🌺", schrijft de mama in spé bij de video. Wauw!

Vriend

Yvonne houdt haar eigen liefdesleven altijd heel goed geheim, maar gisteren kregen we dan toch eindelijk een foto te zien van de gelukkige. Enne, we moeten zeggen: het ziet eruit als een happy couple! Wie de vader van het kindje is? Volgens juicekanalen zou hij Max heten. Maar veel meer komen we nog niet over hem te weten. Namens Grazia in elk geval van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

Bron: Instagram @lifeofyvonne | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-04-2022, Rechtbank Amsterdam Yvonne Coldeweijer moet voor de rechter verschijnen. De roddelvlogger, die achter het ‘juicekanaal' Life of Yvonne zit, wordt naar eigen zeggen aangeklaagd door zangeres Samantha Steenwijk. In een video zei Coldeweijer dat de zangeres illegale dieetpillen gebruikt om af te vallen, wat volgens Steenwijk niet waar is. FOTO: Brunopress/Patrick van Emst Op de foto: Yvonne Coldeweijer