Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink onthult: heeft hij nog contact met Janice Blok?

'Op een gegeven moment ga je verder met je leven', stelt de hunk.

Boekpresentatie Dries Roelvink

Het is alweer een behoorlijke tijd geleden dat Donny Roelvink en Janice Blok samen waren. Maar hebben de twee eigenlijk nog contact met elkaar? Tijdens een autoritje voelt RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade Donny eens stevig aan de tand.

Openhartig gesprek

Aran Bade neemt Donny mee voor een roadtrip door omgeving Amsterdam. Ze hebben het over koetjes en kalfjes, maar ook serieuzere onderwerpen komen aan bod. Zo vertelt Donny openhartig over zijn gezondheid, hoe hij is omgegaan met de periode waarin hij kanker had en hoe hij de toekomst voor zich ziet.

Dilemma

Tot slot heeft Aran nog een aantal pittige dilemma's voor Donny, waaronder de vraag of hij liever aan Special Forces zou meedoen met broerlief Dave Roelvink, of met ex-lover Janice Blok aan Echte Meisjes in de Jungle. Die keus is snel gemaakt: "Ik zal altijd mijn broer boven wie dan ook verkiezen, hij is nummer één. En het lijkt me heel tof dat wij samen een keer naar de Special Forces gaan. Ik denk dat het onze band nog meer kan versterken."

Afgesloten hoofdstuk

Aran maakt van de gelegenheid gebruik om Donny te vragen of hij Janice eigenlijk nog spreekt. Dat blijkt niet het geval te zijn. "Nee, we hebben geen ruzie, maar ze is een ex en dat is een hoofdstuk dat je afsluit en op een gegeven moment ga je verder met je leven. Ik wens haar het beste toe en zij mij ook", stelt Donny. Bovendien is hij nog steeds helemaal happy met zijn huidige vriendinCute!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink