Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Donny Roelvink deelt waarom hij vriendin uit de media houdt

'Ik denk dat wij heel veel waarde hechten aan een stukje privé'

Boekpresentatie Dries Roelvink

Donny Roelvink is al een tijdje happily in love met zijn vriendin. Toch houdt hij haar buiten de media, en dus zal ze – net als het zoontje van broer Dave Roelvink – ook niet te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes. De Roelvink-telg legt uit waarom hij deze keuze heeft gemaakt.

De Roelvinkjes

Er komt weer een gloednieuw seizoen van De Roelvinkjes aan. Wie daar in elk geval niet in te zien zal zijn, is de kleine Dean, het 1-jarige zoontje van Dave. "Dave zegt: 'Jij hebt ons vroeger niet de keuze gelaten of we BN’ers wilden worden.' Dat klopt. Hij was maar net geboren of er hing al een batterij fotografen boven de wieg", vertelde Dries Roelvink dit weekend in De Telegraaf. "Dat vond ik doodnormaal. Maar Dave wil die bekendheid niet voor zijn zoon. Daar gaat-ie niet aan ontkomen. Maar Dave wil het in ieder geval de eerste jaren niet, zodat Dean later zelf kan beslissen. Ik vind het wel jammer", geeft de zanger toe.

Zelf kiezen

In een uitzending van RTL Boulevard reageert Donny ook op de keuze van zijn broer. "Hoe ik het heb begrepen vindt Dave het belangrijk dat Dean natuurlijk wel een keuze heeft in of hij bekend wordt", legt hij uit. "Hij heeft dat zelf niet gehad en ik ook niet, dus hij vindt het belangrijk dat hij anoniem is." Zelf had Donny die keuze vroeger niet. "Toen was het ook een hele andere tijd natuurlijk met social media en alles", stelt hij.

Stukje privé

Inmiddels is Donny ook weer helemaal gelukkig in de liefde. Maar zijn vriendin krijgen we niet te zien. Of dat om dezelfde reden is? "Dat is ook een reden", bevestigt hij. "Ik denk dat wij heel veel waarde hechten aan een stukje privé. En als je dat dan met je kind en je vriendin kan doen, waarom zou je dat niet doen?"

Bron: RTL Boulevard, De Telegraaf | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • AMSTERDAM, 15-11-2021 ,La Brochette Boekpresentatie DRIES - Dries Roelvink in La Brochette, Amsterdam. FOTO: Patrick van Emst Op de foto: Donny Roelvink