Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Musthave alert: Balmain lanceert spiksplinternieuwe collectie

Wauw!

Een horloge is anno 2023 een heus modeaccessoire geworden. Horloges mogen dan ook gezien worden. Iets wat Balmain maar al te goed begrijpt. De nieuwste collectie van het it-merk is er eentje om door een ringetje te halen!

Be Balmain

Maak kennis met de Be Balmain-collectie. Een collectie die bestaat uit verfijnde horloges, met elegante details. Zo is de wijzerplaat niet alleen voorzien van de kenmerkende Romeinse cijfers – met boven elk cijfer een oogstrelende diamant – maar zijn de maanfases en sterren ook prachtige weergegeven op het display. Iets wat het horloge een mysterieuze en prachtige look geeft.

Het horloge is verkrijgbaar in volledig staal, bicolour rosé, bicolour goud en volledig goud. Ook kun je tussen twee verschillende kleuren wijzers kiezen, waardoor er verschillende combinaties beschikbaar zijn.

Balmain horloge Balmain

Sporty chic

De nieuwe collectie van Balmain is chic en sporty, klassiek en modern. De achthoekige kast (de behuizing van het uurwerk van het horloge) is bovendien minstens zo indrukwekkend als de wijzerplaat. De hoeken zijn verzacht en zijn voorzien karakteristieke contouren. Ook heeft de armband van het horloge een gouden of roze midden, waardoor-ie een echte eyecatcher is en het je ne sais quoi-gehalte naar een hoger niveau wordt getild.

Zie jij jezelf al met een Be Balmain-horloge flaneren? Snappen we. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf €590.

Beeld: Balmain