Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells! Mr. Polska getrouwd met grote liefde

De artiest deelt prachtige foto's.

Nederlandse premiere van The Witcher

Wedding bells! Mr. Polska heeft deze week heugelijk nieuws gedeeld op zijn Instagram. De artiest is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Agathe. Enne, hij verraste zijn volgers met prachtige foto's van de bruiloft.

Getrouwd

In december 2021 vroeg hij Agathe ten huwelijk en deze week was het eindelijk zover. Mr. Polska – ofwel Dominik Groot, zoals de artiest echt heet – trouwde afgelopen week in Polen met Agathe. De twee komen immers beiden uit Polen. Op Instagram deelde Dominik een aantal prachtige kiekjes van de bijzondere dag.

"Zelfs in onze dromen was het niet zo speciaal als de dag dat we zeiden 'ja'', schrijft Mr. Polska in de caption. "Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was op zo'n belangrijke dag voor ons. En ook iedereen die warme woorden en berichtjes heeft gestuurd."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Mr Polska (@mrpolska)

Reacties

De twee worden in de comments overladen met felicitaties. Zo reageren onder meer collega's Sjaak, Kraantje Pappie en Gers Pardoel met hartjes. Aahw! Namens Grazia ook van harte gefeliciteerd!

Mr. Polska werd jaren geleden bekend dankzij hits als Zusje, Vlammen en Niemand (met Ronnie Flex o.a.). En laten we het welbekende nummer Krokodil samen met Yellowclaw niet vergeten.

Bron RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20191219 - Fan Experience & Première van de NETFLIX serie The Witcher, in de Beurs van Berlage. Op de foto: Mr. Polska / Dominik Włodzimierz Groot