Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Euphoria-ster Angus Cloud (25) overleden

De acteur speelde Fezco in de serie.

Variety's 2022 Power Of Young Hollywood Celebration Presented By Facebook Gaming

Enorm verdrietig nieuws, want Angus Cloud is overleden op 25-jarige leeftijd. De acteur speelde Fezco in de populaire serie Euphoria.

Vader overleden

De familie van de acteur heeft in een statement aan TMZ laten weten erg verdrietig te zijn om het overlijden van Angus. "Vorige week heeft hij zijn vader begraven en hij worstelde intens met dit verlies. De enige troost die we hebben is de wetenschap dat Angus nu herenigd is met zijn vader, zijn beste vriend", aldus de familie.

"Angus was open over zijn strijd met zijn mentale gezondheid en we hopen dat zijn overlijden anderen eraan kan herinneren dat ze niet alleen zijn en dit niet in stilte in hun eentje moeten uitvechten."

Rol in Euphoria

Angus speelde sinds 2019 in de HBO Max-serie Euphoria, waarin hij de rol van Fezco O'Neill vertolkte. Aan het einde van het tweede seizoen werden we met een enorme cliffhanger achtergelaten. Fezco werd namelijk meegenomen door de politie.

Vorig jaar oktober gaf Angus nog aan dat hij erg veel zin had om seizoen drie op te nemen en dat hij niet kon wachten om iedereen weer te zien. "Ik kan niet wachten om weer met iedereen aan het werk te gaan," vertelde Angus destijds aan E! News. "Ik heb het gevoel dat het veel te lang geleden is. Ik kan gewoon niet wachten om iedereen weer te zien en weer op de set te werken."

Denk jij aan zelfdoding? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via www.113.nl of bel 113 of 0800-0113.

Bron: NU.nl, E!online | Beeld: NL Beeld

Showbizz
  • 11 August 2022 - Los Angeles, California - Angus Cloud. Variety's 2022 Power Of Young Hollywood Celebration Presented By Facebook Gaming. Photo Credit: Billy Bennight/AdMedia