Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Dave Roelvink zet tattoo voor zoontje

Wauw!

Masters Expo 2021

Dave Roelvink mag zichzelf al enige tijd trotse papa noemen van zoontje Dean. Het jongetje groeit als kool en Dave is mega gek op de kleine spruit. Om zijn liefde voor Dean te bezegelen, heeft de DJ een tattoo voor hem laten zetten.

Nieuwe tattoo

Dat Dave dol is op zijn zoontje Dean – die nu alweer anderhalf is – kunnen we wel zien op zijn Instagram. Naast zijn liefde voor zijn gezin, is Dave ook fan van tatoeages (as you can see). Gisteren plaatste de papa een foto van zijn gloednieuwe tattoo.

Enne, dat is er niet zomaar een, want Dave heeft een de naam van zijn zoontje getatoeëerd in zijn nek. Hij plaatst drie foto's waarin hij het resultaat tot in detail laat zien. Wauw!

Gezin

In de caption schrijft hij slechts een hartje. Volgers van de Roelvink-telg vinden de tatoeage in ieder geval goed gelukt. "Heeel mooi! ❤️", klinkt het massaal.

Dave Roelvink en vriendin Jazzlyn vormen samen met zoontje Dean en prachtig gezinnetje. Vorig jaar oktober deed Dave nog een boekje open over zijn gezin en liet hij doorschemeren of Dean eventueel nog een broertje of zusje kan verwachten binnenkort. “Misschien worden we in de toekomst wel gelukkig met z’n vieren, dat zou ook nog kunnen. Maar we hebben daar geen plannen voor”, vertelt Dave. “Op dit moment zijn we gewoon echt compleet voor ons gevoel.” Awh!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram

Showbizz
  • 2021, November 20. RAI, Amsterdam, the Netherlands. Masters Expo. Fotograaf: BrunoPress/David Heukers