Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw! Jessie Maya gaat voor nieuwe look

Het staat haar prachtig!

Nederlandse filmpremiere Barbie

Jessie Maya gaat al heel wat jaren door het leven met zwarte lange lokken. Echter, heeft de beauty besloten dat het tijd is voor iets nieuws. Op Instagram showt ze haar nieuwe coupe. En wauw, wat een verandering!

Nieuwe look

Gisteren plaatste Jessie Maya een reeks kiekjes op the gram en daarop konden we zien dat ze haar zwarte lokken heeft verruild voor een – jawel – rood/oranje coupe! Jessie heeft nu dus oranje haar en het staat haar prachtig. In de eerste foto zien we Jessie trots poseren voor de spiegel met haar nieuwe haar. Ook deelt ze een paar kiekjes met haar lover.

De nieuwe coupe van Jessie valt duidelijk in de smaak bij haar volgers. Zo vindt Sophie Ousri dat Jessie nu op een bekend tekenfilmfiguur lijkt. "Sam van Totally Spies is shaking", schrijft ze. "Mega slay 🔥", laat Nikkie Tutorials achter in de comments. Anna Nooshin schrijft: "Ik looooeeeef dit". Zijn wij het helemaal mee eens!

Relatie

Vorige week was Jessie nog te gast in de online serie De Zomer Van van Fawry, waarin ze onder meer een boekje open deed over haar relatie met Koen. "Ik ben heel gelukkig, al vijf maanden”, zei ze. Ook vertelde ze dat ze heel graag met hem wil gaan trouwen en het liefst huisje, boompje, beestje wil. Toen Farja vroeg of er dan misschien ook kindjes gaan komen, zei: “Waarschijnlijk via een draagmoeder. Als ik een kind wil, wil ik dat wel gewoon van mezelf." Aahw!

Bron & Beeld: Instagram @jessie_maya_ , NL Beeld

Showbizz
  • NLD/Amsterdam/20230718 - Nederlandse première van Barbie Fotograaf: BrunoPress / ArjoFrank Fotografie Op de foto: Jessie Maya